- Konu Sahibi minik_prince
- #4.361
Ben de bogayim canim.Qızlar bürcləriniz nədir ? Mənim bürcüm balıqdır : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bogayim canim.Qızlar bürcləriniz nədir ? Mənim bürcüm balıqdır : )
He senle Jadiyi okumuştum, yazmıştınız, sen yazınca hatırladım : )Ben de bogayim canim.
Aynen bizde boga cokk kizim kardesim vsvsHe senle Jadiyi okumuştum, yazmıştınız, sen yazınca hatırladım : )
Amin canim insallah hayirlisiyla. Ne kadardir evlisinn..?inwallah ikimizede kismet olur o zamanhep burdaydim fakat yazmiyodum hepinizi yakindan takib ediyorum
![]()
Tesadüf dedikleri bu olsa gerek : )Aynen bizde boga cokk kizim kardesim vsvs
Hatta kizimla 3 gun var aramizda keske biraz daha sikaydim disimi ayni gun kutlardik. Ama iste vakti saati geldi mi durduramazsin onu orda:)Tesadüf dedikleri bu olsa gerek : )
Mene 1ci gün üçün 10000 2ci gün üçün 5000 yazmışdı. 1ci gün vurdurannan 4 saat sonra elaqe yazmışdı. Düzdü ee vaxtı var. ALLAH özü qismet eliyecey inşAllah. Ama insan olsun isteyir. Başqalarının suallarından, yazıq yazıq baxışlarından, kimlerinse söz soxmalarından yorulur insan.ecofaz men 1gun vurdurdum. 2su 2toz eyni wprise birbawa. 24 36saat sora elaqe dedi. ama hech partdamadi deyesen. en son ayten seferovaya getdim oda ovitrelle yazdi dedi sol yumurtaliqin qalindi sene eco 5000yox daha chox doza lazimdi. 6500idi ovitrelle. chatdadi qati aq axintimnan hiss eledim. elaqede oldu. ama nese alinmadi. indide klomifen istfade etmwem dedi 3ay ich ayb 5 - 10gun arasi. gorek nolur. Allah her birimize bir tarix yazib. ozumuzu didmekle deyl vaxtinnan tez gelmiyecey. menim yoldawim da 3il sonra olub qaynanamin turbaliqlarinin her ikisi baqli idi( vaspalenadan. deyr iw guc chox gorurdum isti su soyuq su aqir qaldirmaq filan, ona gore men deyrem chaliwin ezyetini sora chekeceyniz qeder sofu olmayin) achdirdilar 3il sora olub yoldawim. herden deyrem sen vaxtinda olsa idin indi menim arzusunda olduqum bu adam olmuyacaqdin kiiiona gorede hemwe deyrem, bebewlerimizin her biri oz gelme vaxtini gozleyir
![]()
Cox sagol quzum, ekiz olma wansim yoxdu cunki 1 yumurtam vardi, saglikli olsun daMashallah eladi leylosh hetta ekiz ola biler dierdim men:)))
Memnun oldum canim, insallah sag elim basiviza, menim kimi hamiviz 3 cu bebiwe hamile qalasiz innnnnsshhhhhallllllllllaaaahhhhh!!!!!salam sisterler. necesiz. ay mawallah ne qeder yazirsizsa hamsin oxuyuram. hech unutmaram dunen 600den chox msjinizi oxudum) men oxuyunca nese yazmaq istyince gorurem sohbeti hell eliyib baqliyib ustunnende su ichmisizumumi statistika ile fikirlermi yazim beynim bowalsin
![]()
minik_prince xeyirli olsun hamile olmaq xeberni oxudum
inwallah Allah elinde ovcunda saxlasin sene "mikrob var, duwecey" deyen hekim gerek ginekolojini oxuyanda psixlogiya kitablarinin da biraz uzune baxardi. stres salan xesteliyi hechbir mikrob sala bilmir. plus da hamile qadina. @Judy_K sende hamilelik olmuyub kimyasal gebelik olub. ayten deyr duwuk olanda dozumsuz aqri olur filan. duz deyr ama o duwukde olur. kimyasal gebelik mayalanmanin baw verdiyi lakin hamileliyin baw vermediyi menasina gelr. mayalanma olduqu gunnen, (sizde meni baqiwlayin
) sperma ile yumurta goruwduyu andan matka ozunu hamileliye hazirlayir, ki mayalanmiw ziqot yoldadi gelir. bu zaman da matkanin divari qalinlawmaqa bawdiyir o ziqot huceyresi uchun. ve olur ki mayalanma sona kimi baw tutmur proses pozulur. yani qisacasi kimyasal gebelikde ne divara tutunma var, nede yetiwmekde olan 4 5heftelik döl. matka da gorur ayb. gunu geldi chatdi lakin hamilelikden eser elamet yoxdu, bawdiyir tokulmeye. ve hamilelik uchun hazirladiqi o qalin divar bizimchun "budefe parchali laxtali ve aqrili ayb. oldum belkede hamile idim ama duwdu" tesevvuru yaradir. ama ayten deyen duwukdu. hansi ki o kimyasal deyil. ortada divara tutunmuw dol var duwukde. tebii ki o tutunmadan sonra duwmede aqrili olacaq. kimyasalla qariwdirmiyin. @HerSey_Guzel_Olucak seni bawa duwurem qaynanan ele edib ki evvelden, onun duwuncelerini, " goresen o ne deyer"lerini nezere almadan hereket ede bilmirsen. chunku evvelden psixologiyana ele yatib. chekinirsen plus sinmaqdan qorxursan deye "en axrinci variantda qaynanama achib deyerem hekime gederem" duwunursen. ama onu bil ki bu dunyada en bedbext insanlar bawqasinin dediklerini "goren ne deyerler"ini vacib sayan insanlar olur. ozuvu duwunmesen seni kimse duwunmez. biraz da nazin olsun. ozunu ev iwinden otru oldurme. aqira girme. bilirem gucun chatir sende qaldira bilirsen bezi aqir weyleri. ama qaldirma. biraz naz ele. qoy desinlerki gelin nedi-o iw nedi, o kiwi iwidi. QUSURSUZ OLMAQA CHALIWMAAA.. sende qusur tapmasinlar deye her weyi mukemmel eleme. qusursuzluq zerer verer. bilmirem meni ne derecede bawa duwdun.
LeylaJ senide unutmuyum inwallah saq salamat qutararsan sende hamileliyi saq eli bizim bawimiza
![]()
Hiranur83 seninde qizlara meslehet verende, ya ureyin onlarin aqrisi ile aqriyanda, boyukleri kimi danlayanda, sonda sesinin yumwalmiw yerini yerim ama
hech kimin xetrine deymek istemrsen deye msjinin sonunda sesini qaldirdiqin uchun sanki uzr istyirmiw kimi konul oxwayirsan sesinin o anda yumwaldiqini hiss edrem sanki qulaqlarimda
hepinizi seviyom geceniz xeyire qizlar
![]()
can Allah saxlasinKız mənim bəbəş də hesablanan vaxtda gəlsəydi əqrəb olacadı, amma tez gəldi : ) tərəzi oldu : )
1yilimiz bu ay oldu. evet fark ettim kotu anlamda alqiladin ilk bawda)Amin canim insallah hayirlisiyla. Ne kadardir evlisinn..?
Evet bu arada sinsi bizde baska sey
Ben cok konusmam sorarlarsa cevap veririm. Oyle yani artik.
duzdu yorulur adam. ama sen hemwe pozitiv ol. eyme bawini sual verilende uwaq haqda. "bizimki bahali uwaq olacaqMene 1ci gün üçün 10000 2ci gün üçün 5000 yazmışdı. 1ci gün vurdurannan 4 saat sonra elaqe yazmışdı. Düzdü ee vaxtı var. ALLAH özü qismet eliyecey inşAllah. Ama insan olsun isteyir. Başqalarının suallarından, yazıq yazıq baxışlarından, kimlerinse söz soxmalarından yorulur insan.
Bunları men de bilirem can. Ama bilmekle olmur. Sen 1 ildir evlisen. Hem de sende olub düşük olsa da. Yani qala bilersen inşAllah. Men de ele idim 1 ilim olanda.. ama biz uje 4cü ilimize keçdik. İnsan ister istemez yorulur.duzdu yorulur adam. ama sen hemwe pozitiv ol. eyme bawini sual verilende uwaq haqda. "bizimki bahali uwaq olacaqde".zarafata sal. kiminse uchun doqmursan uwaqi. qaldi ki yaziq baxiwlara, menim "uwaqi olmursa kim neynesin onu" duwunceli insanlara hemwe yaziqim gelib. ki Allah o merhemeti o vicdani bele insanlardan esirgeyib.pis etmesin seni bele weyler. ichinde dawidiqin enerjiye, sene aid olana ve oz hislerine sahib chix hemiwe. icaze verme seni incitsinler. chunku soz soxanlar o deyerin sahibi deyil ki curetleri chatsin incitmeye
can allah komeyin olsun. esas odu bilirsenki ciddi problemin yoxdu. borulari yoxlatmisan? achiqdi her ikisi? pco yoxduda he?Bunları men de bilirem can. Ama bilmekle olmur. Sen 1 ildir evlisen. Hem de sende olub düşük olsa da. Yani qala bilersen inşAllah. Men de ele idim 1 ilim olanda.. ama biz uje 4cü ilimize keçdik. İnsan ister istemez yorulur.
Yoxlatmışam can. Mehman h. Dedi acıqdı. Pco da yoxdu. Evvel var idi teze evlenende 2 aylıq müaliceyle getdican allah komeyin olsun. esas odu bilirsenki ciddi problemin yoxdu. borulari yoxlatmisan? achiqdi her ikisi? pco yoxduda he?
yoldawin yoxlanib? eger hech bir problem olmasa bilinmiyen sebebler olsa uyqunluq analizi verin. olmadi awilama ya suni mayalanma eliyersiz axir o bebew buraya gelecekYoxlatmışam can. Mehman h. Dedi acıqdı. Pco da yoxdu. Evvel var idi teze evlenende 2 aylıq müaliceyle getdi
Ben de martın 6-sı dünyaya gelmişim, Allah dünyasını deyişenlerimize rahmet etsin, rahmetli anneme hep diyordum. Kız anne iki gün daha dişini sıksaydın ya o zaman 8 martda doğardım, işte o benim elimde diyil derdi, Allah o zaman doğmanı istemiş derdiHatta kizimla 3 gun var aramizda keske biraz daha sikaydim disimi ayni gun kutlardik. Ama iste vakti saati geldi mi durduramazsin onu orda:)
AminMemnun oldum canim, insallah sag elim basiviza, menim kimi hamiviz 3 cu bebiwe hamile qalasiz innnnnsshhhhhallllllllllaaaahhhhh!!!!!