• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qiz muellimesen sen? Ne gozel uazmisan qizlara sozlerini nece detayli analiz elemisen sohbetleri uzun yazi oxumagi sevmirem 1 ci kecdim sora maragimi cekdi nese hamsini oxudum sevdim:KK36:
yox istisasim psixoloqdu ama daha kuççukken dilim boyle papuç kadardi:KK71: bawa sala bilmiwemse ne mutlu bana:KK68: men qabaq qabaqa sohbet elemeyi ustun tutardim ama az chox sesimi ewitmiw kimi olmusuzsa sevindim:KK28:

can senin xeberlerinide oxuyuram. haminizda ne var hekim ne dedi bilirem. sen problemsiz oldun bu defe mawallah) mehman deyb her wey eladi bir defe ekofaz iynesi vurmusan ama menim kimi senede tesir etmiyib ama eger iri sumuylusense chaliw yemeyinnen azalt chunku ekofaz 1 2ay sora kokelme verir men 42idim evlenende, indi uje 48em) matkanda tersdi soqan suyunda bir tek sene tesir edib yani wukurlu xestemizsen sen:rapci:
Kız ağzından bal damlıyo yaaa :KK19: ne güzel konuştun öyle)) hee diyir problem yoxdu. Men de 47 kq. Ele nece var ele ele qalmışam. Men kokelmirem can. Vitaminler de icirem ama tık yok. Hekimim demişdi ki uşaq olannan sonra kokeleceysen inşAllah

Kız ağzından bal damlıyo yaaa :KK19: ne güzel konuştun öyle)) hee diyir problem yoxdu. Men de 47 kq. Ele nece var ele ele qalmışam. Men kokelmirem can. Vitaminler de icirem ama tık yok. Hekimim demişdi ki uşaq olannan sonra kokeleceysen inşAllah
mende ele idim. 42 43kq. minyon tip insanam chekime gore skelet kimi qulaqa gelsede, da dehwet ariq deyildim ozum balacayam:KK49:menim biraz hekimlik problemlerim chox olub limfa aqciyer zad. hara hekime gedirdim deyrdiler sene bir vitamin compleksi yazacam ki gelende 47 48olassan awaqisi.ama hepsinin sonu husran:işsiz: qarmaralni iyne vitamine benzemir ama. vitamin iwtah achir kokeldir, qarmaralni wiwirdir. ve onun ariqlamasi chetin olur. men indi totuxlawmiwam deye narazi deyilem halimnan. inwallah ki senede normal tesir eder:KK15:

Agrin sizin var Shakom?get get yoxlanki sora Nemish kimi ureyinde shuphe qalmasin mende yashamisham ele shupheni icim icimi yeyibki belkede hamileydim qanda negativ cixmagina regmen men hamileydim.diirdim yani ben hepinizden deliyim aslinda:sampiyon:
He var idi ele bil azalib.bacim gelib basim qatisib ona agri falan yadima dusmir :KK19: :dondurma:

mende ele idim. 42 43kq. minyon tip insanam chekime gore skelet kimi qulaqa gelsede, da dehwet ariq deyildim ozum balacayam:KK49:menim biraz hekimlik problemlerim chox olub limfa aqciyer zad. hara hekime gedirdim deyrdiler sene bir vitamin compleksi yazacam ki gelende 47 48olassan awaqisi.ama hepsinin sonu husran:işsiz: qarmaralni iyne vitamine benzemir ama. vitamin iwtah achir kokeldir, qarmaralni wiwirdir. ve onun ariqlamasi chetin olur. men indi totuxlawmiwam deye narazi deyilem halimnan. inwallah ki senede normal tesir eder:KK15:
Hee menim de indiye qeder icdiyim dermanları başqa adam içse indi qapıdan keçe bilmezdi)) ama men 1 deri 1 sümük)) menim boyum normaldı ee 1.66 1.67 falan olar. Onsuzda menim cekim sumuyumw gore beledi. Elesi var mennen kok gorsenir ama 42 kq.dı. 47 falan olanlar da normal gorsenirler. Bir menem anormal. :silah: Ecofazı sen 1 ay vurdurdun? 2 gun.

Hee menim de indiye qeder icdiyim dermanları başqa adam içse indi qapıdan keçe bilmezdi)) ama men 1 deri 1 sümük)) menim boyum normaldı ee 1.66 1.67 falan olar. Onsuzda menim cekim sumuyumw gore beledi. Elesi var mennen kok gorsenir ama 42 kq.dı. 47 falan olanlar da normal gorsenirler. Bir menem anormal. :silah: Ecofazı sen 1 ay vurdurdun? 2 gun.
ecofaz men 1gun vurdurdum. 2su 2toz eyni wprise birbawa. 24 36saat sora elaqe dedi. ama hech partdamadi deyesen. en son ayten seferovaya getdim oda ovitrelle yazdi dedi sol yumurtaliqin qalindi sene eco 5000yox daha chox doza lazimdi. 6500idi ovitrelle. chatdadi qati aq axintimnan hiss eledim. elaqede oldu. ama nese alinmadi. indide klomifen istfade etmwem dedi 3ay ich ayb 5 - 10gun arasi. gorek nolur. Allah her birimize bir tarix yazib. ozumuzu didmekle deyl vaxtinnan tez gelmiyecey. menim yoldawim da 3il sonra olub qaynanamin turbaliqlarinin her ikisi baqli idi( vaspalenadan. deyr iw guc chox gorurdum isti su soyuq su aqir qaldirmaq filan, ona gore men deyrem chaliwin ezyetini sora chekeceyniz qeder sofu olmayin) achdirdilar 3il sora olub yoldawim. herden deyrem sen vaxtinda olsa idin indi menim arzusunda olduqum bu adam olmuyacaqdin kiii:confused::KK60: ona gorede hemwe deyrem, bebewlerimizin her biri oz gelme vaxtini gozleyir:ıslık:

:oha: Men harasa gedecey olsam (hele de rayona dincelmeye) sevincimnen yata bilmerem ee)) yatsam da budilnikden evvel durub budilniki men durguzaram :KK48:

Men diyecekdim onu gördüm ki yazmısan)) abla başqa şeydi :)
Manyak bu kız men gezmeye gedecem ve yatıb qalacam? Olacak iş deyil :)

sene temizkar olma demirik ki. hansi ki burda 10qizi dindirsen 8i menimde daqiniqliqa sebrim yoxdu temizliyi sevirem deyecey. sadece deyrem ozunu chox yorma bu ev iwlerine gore. inan ki geleceyde chekceysen ezyetini. deyeceysen vaxt var idi ozumu oldururdum iw uchun qulaq chopu goturub temizleyirdim evleri. gundelik toz al sil supur besdi. qaynana da iw gormuyeceyde mawallah fil kimi butun evi xortumluyursan tembel olmuyub neynesin. sene esas gelecey uwaqindi. onunchun ozunu hazirla. artiq gec olanda pewman olmuyasan. inwallah meni duz bawa duwersen. ekser halda meni anlamirsiz msjlarini goren gozum yoxdu:KK22::mad:

Qız senin neçe yaşın var çok merak ettim çatladım hatta :))

kimyasal gebelik eger 1defe olursa tesadufu xromosom anomaliyasi baw verdiyi uchun olub deyrler ve mualice ya qorxmali bir wey deyil ile xesteni yola salirlar (yaxwi hekimler, qalanlari vicdannan yoxsul insanlardi lazimsiz lazimsiz qorxudur) ama eger 2den artiq kimyasal yawayirsansa, demeli qorxmaqa deyer. senin ya da yoldawinim didisinin didisinin didisinda ne vaxtsa xromosom xesteliyi olub(daun sindromu en mewhur halda) Allah uzaq elesin onda sizin genetikanizdan yaranmiw o ziqotun dna'si formalawanda anormalliqlar yaranir ve mayalanma 2 4 8 16 32 yere bolunmek evezine 8de dayanir ve getdikce mehv olmaqa bawdiyir. ancaq tek irsi xestelikde sebeb olmur buna. ola bilsin yoldawinnan sende uyqunsuzluq var oaa da 3 4 kimyasal olarsa xususi analizler var verib yoxlana bilirsiz. InwAllah ki ehtiyaciniz olmaz hech birinizin.

qaldi ki mukemmelliye, bizde mewhur soz var axi muselmana yaxwiliq yoxdu. mukemmel olsan kiminse uchun "en pis halda"si olacaqsan. misal goturek qaynin sen gelin gelennen 3il sora evlendi elti geldi sene. nazli baximli ve 'men ata evinde erkoyun olmuwam'innan (ki sozsuz hamimiz eleyik) nese bir iw ya yemey olsa deyecey men eliye bilmerem, deyeceyler he zerer yox boyuk gelin gelib eliyer o eliye bilir (en pis halda o gelib eder). onda adamin pisine gelr. iwdemek yox, kimese layiq gormedikleri iwi sen eleMELIymiwsen kimi davranmalari.

Canım men heç bilirem ki kimyasaldı ya kimyasaldısa her ay bele olur yoxsa yox. Bir defe martda 1hefte gecikdim ağrılı adet oldum indi de onun kimi 1hefte gecikib ağrılı oldum. Qan testi de elememişem heç birinde. Ona göre deyerimi zadımı bilmirem. İnşaALLAH hekime gedecem qanıma her şeye baxdıracam bezdim beynimde suallar yaratmaqdan. Önce yaxşı hekim tapım gerek

24.8:KK70: noyabrda 25olacaq yani:KK52:. menim merak etdiyim ama sizin goruntunuzdu. texmini duwuncemde yaradiram ama haminizi gormey istyerdim:KK68:

Aynı yaştayız ayda kuççüksün benden :) mene de çooox maraqlı gelirsen. Bidene Ayşeni görmüşem. Sen daxil burdaki hamını görmeyi çooox istiyerdim

Canım men heç bilirem ki kimyasaldı ya kimyasaldısa her ay bele olur yoxsa yox. Bir defe martda 1hefte gecikdim ağrılı adet oldum indi de onun kimi 1hefte gecikib ağrılı oldum. Qan testi de elememişem heç birinde. Ona göre deyerimi zadımı bilmirem. İnşaALLAH hekime gedecem qanıma her şeye baxdıracam bezdim beynimde suallar yaratmaqdan. Önce yaxşı hekim tapım gerek
kimyasal olanda eger ki testi ayb. gununnen evvel edirsense evvel biraz tund sonraki gunlerde getdikce achilmaqa bawdiyir rengi. yani tundlewmek evezine solqunlawir. mende mayda oldu kimyasal. ama o erefelerde choxu yazdi ki testler paddelka olub deye chox qadinda test pozitiv gosterib ama ortada tık yok. deqiqlewdire bilmedim ona gorede

Aynı yaştayız ayda kuççüksün benden :) mene de çooox maraqlı gelirsen. Bidene Ayşeni görmüşem. Sen daxil burdaki hamını görmeyi çooox istiyerdim
bir ara qizlar hamsi burda olanda sira ile profillere weklimizi qoyariq sonra goturerik bu vasiteyle gormuw olariq belke:KK76:tebii hami razi olsa:dondurma:

kimyasal olanda eger ki testi ayb. gununnen evvel edirsense evvel biraz tund sonraki gunlerde getdikce achilmaqa bawdiyir rengi. yani tundlewmek evezine solqunlawir. mende mayda oldu kimyasal. ama o erefelerde choxu yazdi ki testler paddelka olub deye chox qadinda test pozitiv gosterib ama ortada tık yok. deqiqlewdire bilmedim ona gorede

Ne eceb qan vermedin bes?

bir ara qizlar hamsi burda olanda sira ile profillere weklimizi qoyariq sonra goturerik bu vasiteyle gormuw olariq belke:KK76:tebii hami razi olsa:dondurma:

Men de ele indi onu düşündüm. Randevulaşaq bir saat seçek. O vaxt hamımız online olaq. Hamı qoysun 10-15deq qalsın baxaq sonra götürek :)

Ne eceb qan vermedin bes?
verdim. neqativ gosterdi. ki ayb. vaxtina kimi onsuzda testlerim getdikce solqunlawmaqa ve en sondakilar neqativ gostermeye bawdamiwdi.bilirdim neqativ chixacaq. prosta yoldawim chox direndi hekime gedek mende getdm analiz zad da verdim dedi 0 deyil ama 5e kimi neqativ sayilir yani hamile deyilsen. uje kimyasal olmuwdu mu, sonra mi pozuldu filan bilmedim. ve analizin axwami da xestelendim onsuzda. sora da dedim mualixe istemrem bidefe qaldimsa qalacam o encir kok suyunu yene ichdim. sonda yene ayb. geldi. ve tıpıw tıpıw hekime getdim:110:

verdim. neqativ gosterdi. ki ayb. vaxtina kimi onsuzda testlerim getdikce solqunlawmaqa ve en sondakilar neqativ gostermeye bawdamiwdi.bilirdim neqativ chixacaq. prosta yoldawim chox direndi hekime gedek mende getdm analiz zad da verdim dedi 0 deyil ama 5e kimi neqativ sayilir yani hamile deyilsen. uje kimyasal olmuwdu mu, sonra mi pozuldu filan bilmedim. ve analizin axwami da xestelendim onsuzda. sora da dedim mualixe istemrem bidefe qaldimsa qalacam o encir kok suyunu yene ichdim. sonda yene ayb. geldi. ve tıpıw tıpıw hekime getdim:110:
Menim bir defe analizim 6 cixdi adetim de gelmedo kimyasal olsa gelerdide .

Back