• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz ozelden foto at gorum bende sana atarim :halay: bakida qalrsan?mendedr yanvarda 25 olacaq.sendede bebis ypxdi he?nece vaxtdi evlenmsen?
tmm ataram ozelden heleki msj atmamiwam deye gorum neyniyirem:eek:he bakida qalram. yox yoxdu mende toydan 1ay sora oldu ama zob hormonuna gore 3ayina girende inkiwafdan qaldi abort eletdirmek mecburiyetinde qaldim. 1ilimiz bu ayin 16si oldu

tmm ataram ozelden heleki msj atmamiwam deye gorum neyniyirem:eek:he bakida qalram. yox yoxdu mende toydan 1ay sora oldu ama zob hormonuna gore 3ayina girende inkiwafdan qaldi abort eletdirmek mecburiyetinde qaldim. 1ilimiz bu ayin 16si oldu
He elemi tebrikler.mende 8 aydi evliyem pko var yumutya tenbelliyi ueni baslamsam mualicryr hekim heleki yungul seyler yazib folik asit falan.bu ay adetim gelmedi test de eledim silik cxr 4 gun eledim tundlesmedi.aile quranan lap pozulub 8 ayda oz basima 4 defe ayb olmsam qalan iki aynan gelmr dermanla ancaa q

He elemi tebrikler.mende 8 aydi evliyem pko var yumutya tenbelliyi ueni baslamsam mualicryr hekim heleki yungul seyler yazib folik asit falan.bu ay adetim gelmedi test de eledim silik cxr 4 gun eledim tundlesmedi.aile quranan lap pozulub 8 ayda oz basima 4 defe ayb olmsam qalan iki aynan gelmr dermanla ancaa q
pco varsa onsuzda nadir hallarda yumurtlama olur sende. hekim nezareti vacibdi sene ama heyif ki qaldiqin yerden uzaqdi xestexanalar.

S shemss678 düz deyirsən quzum, təmizlik xəstəsi olmaq pis şeydir. Mən əvvəllər elə idim, kimsə bizə çöldən ayaqqabılı girsəydi evə gətirib spirtliyirdim :KK43: çox danışaram bu barədə, o qədər gic xasiyyətim var idi :KK43: hamı çox deyirdi canının qədrin bil, mən az eşidirdim :KK43: indi yaş 35 amma can xəstə :KK43: indi heç üzdən təmizliyi birtəhər edirəm :KK43:

selam canım o zaman beni de bir yorumlar mısın ?:halay::halay::KK200:
turk sisterimiz:KK68:fakat olmuyor boyle sen chok sinsi sinsi yaklawiyon duruma kendinden fazla konuwmuysun ya da konuwuğunda ben wansli kiwi diyilmiwim olmamiwim burda. yeni kurtaj oldun bebek istiyorsun sende. bi tek bu var elimizde:mad: geri kalani msjlara yanit vermiwsin ondan sonrasi fasa fiso:halay:bide azericeyi sokdun:KK66: biz hardasan deyende senin kadar tatli seslenmiyor birde o son harfi "hardasın" etmek var, muthiw:KK70:

doğrusu hardasan mı:D
tatlişsin seni de sevdim azeri sisterim:) sinsi hiç menle uyuşmuyor yalnız kuzumm :)
Biz burda gül kimi yaşayıp gidiyoz :rolleyes:
sende durumlar nedir neden burdasın? çoluk çocuk var mıdır? hayat amacın ne? :KK39:

doğrusu hardasan mı:KK70:
tatlişsin seni de sevdim azeri sisterim:) sinsi hiç menle uyuşmuyor yalnız kuzumm :)
Biz burda gül kimi yaşayıp gidiyoz :rolleyes:
sende durumlar nedir neden burdasın? çoluk çocuk var mıdır? hayat amacın ne? :KK39:
sinsi bizde sakin pek kendinnen bahs etmiyen anlaminda quzum. ben ayri konuya yazmwdim ayten beni chekdi getirdi buraya azeri kizlar toplandik diye. iyikide getirmiw:KK36: chocuk yok daha 1kere kurtaj oldum Ekimde. hala da olmuyor. hayat amacim wimdilik chocuk yapmak:KK71:olsa iyi olurdu sabablar uyanmaya sebebimiz olsa iyiydi, koca iwde sikintidan dertleniyoz:confused:

Back