- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
- #4.141
Şeklini at baxaq kızzHe bilirem daha diqqetli olacam hamile olmasam ele demekki agr sey yumirtaliqlara ziyandi.test oz ozune duzledie ama solgundu bir damci bele irelileyis yoxdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeklini at baxaq kızzHe bilirem daha diqqetli olacam hamile olmasam ele demekki agr sey yumirtaliqlara ziyandi.test oz ozune duzledie ama solgundu bir damci bele irelileyis yoxdu
Can cox sagol aparmis geder olsun.men rayonda yasayrameQuzum men de teste cox idrar tokurem)) onun ferqi yoxdu 3 damci 6 damci. 2 ci xett var? Wekil at gorum. Harda yawayirsan? Gelim aparim da seni hekime, semimi deyirem.
Dunenki bunan qalin idi.Şeklini at baxaq kızz
Az hamısında bele çıxırsa demeli nese var da. Sen menim üreyimi üzessen ee lap. Oooof off. Nece de rahatsan arkadaşDunenki bunan qalin idi.Eki Görüntüle 2171856
Sen hamilesen quzum, sag salamat insallah. Ozuvu qoru iw zad gorme, uzan ayaglarivi qaldir goye. Ve hekime get!!!!Dunenki bunan qalin idi.Eki Görüntüle 2171856
Bele cixmali deyil axi tundlesmelidir.ve sirazida cxmre yarimm saat sora qizarmaga baslaur.sabah da edecemAz hamısında bele çıxırsa demeli nese var da. Sen menim üreyimi üzessen ee lap. Oooof off. Nece de rahatsan arkadaş
Necede umudlenirem (((( axi tundlesmeliydi can temboli ilk sidikle etmsemSen hamilesen quzum, sag salamat insallah. Ozuvu qoru iw zad gorme, uzan ayaglarivi qaldir goye. Ve hekime get!!!!
Az hamile olmayanda o yarım saat yox ee 1 il de saxlasan cıxmır. Senin 3 testinde de cıxıb day nagayrsın.? Bebiş varsa(mence var) içeride esebleşir uje o düyme boyuynan ki men burdayam da)) üreyin falan bulanmır?Bele cixmali deyil axi tundlesmelidir.ve sirazida cxmre yarimm saat sora qizarmaga baslaur.sabah da edecem
Oxlovuna qurban olum vur mene bir iki dene onszda iki gune gedecm hekime abyasi olmasam.calisacam bu iki gune cox hereket etmeyimAz hamısında bele çıxırsa demeli nese var da. Sen menim üreyimi üzessen ee lap. Oooof off. Nece de rahatsan arkadaş
Belke var kimyasal kecirirsen onchun diyiriy de hekime get. Varsa da yoxsa da bilinsin. Ele diyirsen qaynanam. Bişey olsa sonra demiyeceysen ki gerey gedeydim?Necede umudlenirem (((( axi tundlesmeliydi can temboli ilk sidikle etmsem
:) can keske olsa uc nedire kecen defe 5 testim bele cixdi menim hec gozletmedene sidiyi token kimi saniyeye cxrdi.soz verirem adetim gelmese iki gune gedecemAz hamile olmayanda o yarım saat yox ee 1 il de saxlasan cıxmır. Senin 3 testinde de cıxıb day nagayrsın.? Bebiş varsa(mence var) içeride esebleşir uje o düyme boyuynan ki men burdayam da)) üreyin falan bulanmır?
Heqiqi esebleşirem ee çünki bele şeyde gerey üstüne düşesen. Diqqetli olasan. İş zad görme dincel. Adam ol almayayım ayağımın altına haaOxlovuna qurban olum vur mene bir iki dene onszda iki gune gedecm hekime abyasi olmasam.calisacam bu iki gune cox hereket etmeyim
Ele cox yox.sadece agrilar var.nece seydise yeqi menim bedenim hg uretir.:) can keske olsa uc nedire kecen defe 5 testim bele cixdi menim hec gozletmedene sidiyi token kimi saniyeye cxrdi.soz verirem adetim gelmese iki gune gedecem
Ay bala onda da 6 cıxmışdı da. Kimyasal olub yeqin onchun cıxıb:) can keske olsa uc nedire kecen defe 5 testim bele cixdi menim hec gozletmedene sidiyi token kimi saniyeye cxrdi.soz verirem adetim gelmese iki gune gedecem
Duzdu mutleq gedecem 4 cu gunBelke var kimyasal kecirirsen onchun diyiriy de hekime get. Varsa da yoxsa da bilinsin. Ele diyirsen qaynanam. Bişey olsa sonra demiyeceysen ki gerey gedeydim?
Başqa soz demiremEle cox yox.sadece agrilar var.nece seydise yeqi menim bedenim hg uretir.
Axi hec aybasida olmadie o ay iki ay kecdi dermanla oldum.kimyasal olsa aybasi olmali dryildim?Ay bala onda da 6 cıxmışdı da. Kimyasal olub yeqin onchun cıxıb
Cane gedecem kocise test aldirim tezden edim biraz deyisiklik olsa gedecem.olmasa o biri gun gedecem.Başqa soz demirem