• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qizlar yatmasiz?yuxum gelmre hele bu bir yana kasiklarimda siddetli agrilar vare qprxudur meni hamileyemse dusunurem daha pis di bu agrilar :KK43: ya dis gebelikse?ya dusuk yaparsam kafamda deli sorular kuruyoruum :KK42: hec vaxt bele agrim olmayibe bu baska seydi.adet olanda agryram o hec ama adetde yoxdu prtada ve bicak kimi batmalar normal deyil fazlasi .sabah test edecem uyanar uyanmaz
Olur quzum olur durda noldu durmadin

Ne dersen haklisin canim.
Ben de bana cok kırılıyorum. Maalesef oylr bu durum benim de canimi cok sıkıyor. 1 2 defa birakmisligim oldu sonra gene basladim. Ilacla birakanlar var fakat ilac icmek istemiyorum malum gebelik dusuncesi.
Stresli bir isim var genel olarak da sinirli stresli bir yapiya sahibim. Sigara da dayanagim oluyor iste.:/
Ismin ne kuzum?Buse vardiya biz onunla shimdi cok yakin arkadashiz ben onun bashinin etini yemishdim birak birak die birakamiyordu sora hamish kalincada birakamadi eshinin desteyiyle miktarini azaltmishdi hep bebege zarar die die kalmishdik en son lekelenmesi falan oldu gozu korkdu birakdi shimdi icmiyo sanada tavsiyem cekirdek kuru yemishler boyle cebine dok canin her sigara istediyini at agzina birini ve ya sakiz:)bana bak ismin neki senin ben hic bilmiyorummmmm

Günaydın kızlaaar) nasılsınız acep? Şelale hekime doğanda gedecek melum oldu :olamaz: o xetti görseydim men uje xestexanada yatıb dururdum.kim ne fikirleşir fikirleşsin. Belke menim evde oturub gözlemeyim üzünden uşağa nese olacaq?(hele de dinc dayanmayıb paltaryuyanı zadı çekiremse :KK11:) ondan sonra o vicdan ezabıynan özümü yiyerem ele. Ay bala varsa var yoxdusa yoxdu da.gedib bilessen. Adam pis olur men de yaşamışam dha da beterlerini. Ama deqiqleşdirmişem en azından.

Günaydın kızlaaar) nasılsınız acep? Şelale hekime doğanda gedecek melum oldu :olamaz: o xetti görseydim men uje xestexanada yatıb dururdum.kim ne fikirleşir fikirleşsin. Belke menim evde oturub gözlemeyim üzünden uşağa nese olacaq?(hele de dinc dayanmayıb paltaryuyanı zadı çekiremse :KK11:) ondan sonra o vicdan ezabıynan özümü yiyerem ele. Ay bala varsa var yoxdusa yoxdu da.gedib bilessen. Adam pis olur men de yaşamışam dha da beterlerini. Ama deqiqleşdirmişem en azından.
Gunaydin gozelim❤he orasi duzdu bidefe olub alinmiyib fikirleshirki yene eledi belke boshboshuna getmeyim duzdu mende olsaydim qaca qaca getmishdim uje burda biz birbirimize cox yaxinig hersheyi bolushuruk men onu basha dushurem nie getmek istemir inshAllah indi test elesin qacirdarig biz onu:KK73:

Gunaydin gozelim❤he orasi duzdu bidefe olub alinmiyib fikirleshirki yene eledi belke boshboshuna getmeyim duzdu mende olsaydim qaca qaca getmishdim uje burda biz birbirimize cox yaxinig hersheyi bolushuruk men onu basha dushurem nie getmek istemir inshAllah indi test elesin qacirdarig biz onu:KK73:
Günaydın canım hee day bu defe de getmese :sopa::sopa::sopa:

Ne dersen haklisin canim.
Ben de bana cok kırılıyorum. Maalesef oylr bu durum benim de canimi cok sıkıyor. 1 2 defa birakmisligim oldu sonra gene basladim. Ilacla birakanlar var fakat ilac icmek istemiyorum malum gebelik dusuncesi.
Stresli bir isim var genel olarak da sinirli stresli bir yapiya sahibim. Sigara da dayanagim oluyor iste.:/

Tatlım benim. Sakız kullan. Üzerinde bulunsun sürekli sakız çiğne. Bide birden bırakmaan zor olur yavaş yavaş azaltacaksın. Güne ne kadar içiyorsun bilmiyorum onu yarıya indireceksin. Öyle kolay olur bırakman. Birden bırakırsan psikolojin çok bozulur

Allahın Salamı, Rəhməti və Bərəkəti üzərinizə olsun mənim canlarım. Hamımız üçün xeyrli, nurlu bir gün olsun İn şə Allah. Allah hamımızın haqqımızda xeyirlisi nədirsə onu qismət etsin bizlərə İn şə Allah, Amin.

Sabahın xeyir amin canım

Back