• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her sey ola biler))) 2 usagi var? 35 yasi var?))
Elə bircə yaş avara qoydu məni, məndən bir ya iki yaş böyükdür. Sadəcə yazılarından sakit təbiətli birinə oxşayırsan, O da elədir, ona görə bənzətdim : ) səndən başqa bir bacı bir qardaşın var ? Ya da Nüşabə adında qohumun var ?

Elə bircə yaş avara qoydu məni, məndən bir ya iki yaş böyükdür. Sadəcə yazılarından sakit təbiətli birinə oxşayırsan, O da elədir, ona görə bənzətdim : ) səndən başqa bir bacı bir qardaşın var ? Ya da Nüşabə adında qohumun var ?
Yox quzum, 1 qardawim var, Nusabe qohumum yoxdu, o da 2 ci defe aile qurub?

Deyerle baglidire o can.kese gorsener a a usaqi bilmrem burda cox oxumusam 5 6 heftede gorenler var ama hg deyeri 1000 2000 lerde .sen ne zaman vermsdin qani?nece heftelik cxdi hg ne qeder idi?
Qan verende aybawima 8 gun qalmiwdi, 53,29 cixdi. Menim yumurtam 11 de catladi, cox guman da 11-12 si qalmisam.

Men sidik qabimi alirdim her defe sora o qeder profisianllashdimki ayiptir soylemesi pipitkaynan sidiy gele gele tuturdum:KK48:

Manyak kız yaa :KK57: senin daha ne acaipliklerini görcez aceba :olamaz:

Men yarım ltlik su butulkalarını ortadan kesmişem alt hissesini qab kimi istifade eliyirem

Back