- Konu Sahibi minik_prince
- #4.121
Gunaydinlarr kizlar hayirli sabahlar.
Günaydın balım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydinlarr kizlar hayirli sabahlar.
Günaydın canım nasılsın? Senin adetin geldi mi?
Tamam canımm dikkat edersinnGünaydın ablişkom he geldi ama hemişekine nisbeten az gelir nese. Görüm neçe gün çekecek
Tamam canımm dikkat edersinn
Agustosa Allahkerim:))Aynı günde adet olduk desene :)
Aynen oyle psikolojim bozluyor daha fena oluyorum canim daha cok istiyor.. sakiz da ise yarar mi bilmem. Artik icerken de tat almiyorum ama aliskanlik iste. :/Tatlım benim. Sakız kullan. Üzerinde bulunsun sürekli sakız çiğne. Bide birden bırakmaan zor olur yavaş yavaş azaltacaksın. Güne ne kadar içiyorsun bilmiyorum onu yarıya indireceksin. Öyle kolay olur bırakman. Birden bırakırsan psikolojin çok bozulur
Mende 3 gün geldi sora da leke kimi az az geldiSende de diyesen az gelirdi he? Ele dimişdin canısı. Neçe gün çekdi
Sagol tatlim :)Hee guzel ismin varmish:)))
Men de gormuşem o cizgini. Ve o cizgiye gore neler yaşamışam. Bilsen oturub şükür eliyersen halına. Nermin bilir. Tek yaşamıram. Menim de qaynanam hamişlik movzusunda hessasdı. Ama sen de eleme ağır işler. Cehennem olsun. Dese niye elemirsen dinen ağır şey götürmey istemirem. Vesselam. Mene qaynanam qoymur döşey zad götürüm ağır şey götürüm. Men de götürmürem. Seni başa düşmürse sen de eleme. Sonradan bilirsen ne diyecey? Diyecey hee problemi var idi de onsuz ona gore. Day dimiyecey ee ağır şey götürmeyden olub. Menim mamama nenem o qeder paltar yudurdurmuş ki. Neler çekib e mamam. Onda paltaryuyan zad yox idi. Topa topa paltarları atırmış qabağına ki yu. Axırda mamamın matkası sallanıb emeliyyat olundu. Sırf ona gore vaxtınnan tez kesildi aybaşıdan. Yani sağlığınıznan oynamayın qızlar. Hec ne hec kim sağlığınızdan önemli deyilSabahiniz xeyr qizlar.elimde bir test var idi teesufki onuda zay eledim sidiyi cox tokdum.Miray bilirem can meni dusunursen Ama vallah gede bilmrem.qaynanamla aramizda konkret serhed ad yeni padruka kimide deyilik deyemki gel gedek hekime.desem bele deyecek biraz gozleyek sora eminem.hemde qiz vaxti men 34 gunen bir xestelenrdiç oda sabaha dusur belke ele xestelenecem? Pis cxmasin vallah imkanda yoxdi.yoldasimnan gedim desem sehsr 8 in yarisi evden cxr gunorta 15 deqe abede geılir birde axsam 10 da gelr isden vaxti ypxdu gede menle novbe gozleye bir tereftende Allah hec kime gostermesin sizde yalanci cizgini gorseydiz basa duserdiz meni.bir defe getdim dovletde qan verdim neqativ tesevvur edinde qaynanamla getmsdim.sora inanmadim o silik cizgiye gore birde getdm ozelde qan verdim.sonuc ne oldu?sifir.ve 50 manat xerc.ona gorede yene bos yere umudlenmek istemrem.son iki gunude gozıeyecem.ve tebii yene test edecem nese irelileyis olsa mutleq gedecem.men sizdende cox isteyrem belkede tek yasasam bir gun geciken kimi qacardim hekime
Agustosa Allahkerim:))
Bu da bi isarettir belki ayni anda hamis kaliriz:)
Aynen oyle psikolojim bozluyor daha fena oluyorum canim daha cok istiyor.. sakiz da ise yarar mi bilmem. Artik icerken de tat almiyorum ama aliskanlik iste. :/
He bilirem daha diqqetli olacam hamile olmasam ele demekki agr sey yumirtaliqlara ziyandi.test oz ozune duzledie ama solgundu bir damci bele irelileyis yoxduMen de gormuşem o cizgini. Ve o cizgiye gore neler yaşamışam. Bilsen oturub şükür eliyersen halına. Nermin bilir. Tek yaşamıram. Menim de qaynanam hamişlik movzusunda hessasdı. Ama sen de eleme ağır işler. Cehennem olsun. Dese niye elemirsen dinen ağır şey götürmey istemirem. Vesselam. Mene qaynanam qoymur döşey zad götürüm ağır şey götürüm. Men de götürmürem. Seni başa düşmürse sen de eleme. Sonradan bilirsen ne diyecey? Diyecey hee problemi var idi de onsuz ona gore. Day dimiyecey ee ağır şey götürmeyden olub. Menim mamama nenem o qeder paltar yudurdurmuş ki. Neler çekib e mamam. Onda paltaryuyan zad yox idi. Topa topa paltarları atırmış qabağına ki yu. Axırda mamamın matkası sallanıb emeliyyat olundu. Sırf ona gore vaxtınnan tez kesildi aybaşıdan. Yani sağlığınıznan oynamayın qızlar. Hec ne hec kim sağlığınızdan önemli deyil
Konuyu fazla uzatmıycam, ben senin başaracağına inanıyorum ki, önceden de başarmışsın. Bir de sana güveniyorum, bir de seni seviyorumNe dersen haklisin canim.
Ben de bana cok kırılıyorum. Maalesef oylr bu durum benim de canimi cok sıkıyor. 1 2 defa birakmisligim oldu sonra gene basladim. Ilacla birakanlar var fakat ilac icmek istemiyorum malum gebelik dusuncesi.
Stresli bir isim var genel olarak da sinirli stresli bir yapiya sahibim. Sigara da dayanagim oluyor iste.:/
Hmmm anladım : (Yox quzum prolaktinde yash ferqi falam yoxdur qanda yoxluyurlar deyer necedi onuda yazirlar ozu deyir
Ben de seni seviyorum sagol tatlımKonuyu fazla uzatmıycam, ben senin başaracağına inanıyorum ki, önceden de başarmışsın. Bir de sana güveniyorum, bir de seni seviyorum
Aminn kuzum insallah.Anlıyorum güzelim. ALLAH yardımcın olsun inşaALLAH bırakırsın
Sən də, sən dəəəəCansın :)
Quzum men de teste cox idrar tokurem)) onun ferqi yoxdu 3 damci 6 damci. 2 ci xett var? Wekil at gorum. Harda yawayirsan? Gelim aparim da seni hekime, semimi deyirem.He bilirem daha diqqetli olacam hamile olmasam ele demekki agr sey yumirtaliqlara ziyandi.test oz ozune duzledie ama solgundu bir damci bele irelileyis yoxdu