- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
- #4.161
Qizlar ayiptir sormasi testi nede edrsiz?men plastik qabda edirem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of deyrsen istirahet elee nece eliyim?abeddi ujr birazdan yoldasim gelecek yemek yoxdu men bisirmesem qaynanam bisirmir.Heqiqi esebleşirem ee çünki bele şeyde gerey üstüne düşesen. Diqqetli olasan. İş zad görme dincel. Adam ol almayayım ayağımın altına haa![]()
Senin kaynana da neymis yahuuu kac yasinda?Of deyrsen istirahet elee nece eliyim?abeddi ujr birazdan yoldasim gelecek yemek yoxdu men bisirmesem qaynanam bisirmir.mene istirahet yoxdu baci
Nerimanovda quzum.LeylaJ Leyla harda yaşayırsan canım
53 yasinda.oyle iste ne yapayim el mecbur yapmak zorundayim.evet gidecegim.sogan kuru denemsdim oda gecikme yaparmi yap mazmi bilemedim gerci sogan kuru sokturucu ama Judy de kullanmsdi onund adeti geciktiSenin kaynana da neymis yahuuu kac yasinda?
Benim vucut hcg uretiyor mu diyorsun. Prolaktininnmi yuksekti senin dogru hatirliyorum demi. Ondan cizgi cikiyor olmasin. Kiz zaten oyle olmasa bile doktora gitmen lazim neyse sorun ciksin tedavisine bakilsin hamileysen de ona gore yol alırsın. Allah yardimcin olsun canim...
İcirem folik asit.gedecrm insallahHamilelik planlayan kuzularim, folio icmeye baslayin, men de bu aydan icdim.
HerSey_Guzel_Olucak sen de ic, sende kimyasal olma sebebi prolaktinnendi?? Mende onnan olurdu, bir de bu aydan dufaston da icdim ki ele olmaSin daha, sende 2 xett var, hamilesen, kimyasal ola biler olmamasi icin saxlama dermani icmelisen, prolaktin varsa ona gore icmelisen. En azinnan gede bilmirsen hekiminle telefonda daniw, men de hele getmemiwem amma gunde 3-4 defe yaziram zeng vururam.
Yok yemegi tabi ki yaparsin derdim o degil de her seye onu one suruyorsun ondan cekiniyorsun anladigim kadariyla hem maddi olarak hem de ya hamile degilsem gene o kadar para vercekler goturcekler vs. Diye yalniz gidemiyorsun madem esin de gelemiyoraa tabi ki ona soyleyeceksin anne dr. Gidelim diye. Degilsen de sorun etmeyeceksin. Kaynana dusse sen ona bakmayacak misin? Bakacaksin o da simdi yaninda olacak gencmis de daha. Sana guveniyordur gelinsin ya.53 yasinda.oyle iste ne yapayim el mecbur yapmak zorundayim.evet gidecegim.sogan kuru denemsdim oda gecikme yaparmi yap mazmi bilemedim gerci sogan kuru sokturucu ama Judy de kullanmsdi onund adeti gecikti
Aaaa nə yaxşı, yaxşı yerdir oralar : ) bir qohumum var Leyla adında illərdir xəbərim yoxdur düzdür, dedim birdən O olarsan : )Nerimanovda quzum.
Canim bende kararliyim ya bebegim varsa tutunamiyorsa?yarin sabah test yapacagim o bur gun mutlaka gidecegimYok yemegi tabi ki yaparsin derdim o degil de her seye onu one suruyorsun ondan cekiniyorsun anladigim kadariyla hem maddi olarak hem de ya hamile degilsem gene o kadar para vercekler goturcekler vs. Diye yalniz gidemiyorsun madem esin de gelemiyoraa tabi ki ona soyleyeceksin anne dr. Gidelim diye. Degilsen de sorun etmeyeceksin. Kaynana dusse sen ona bakmayacak misin? Bakacaksin o da simdi yaninda olacak gencmis de daha. Sana guveniyordur gelinsin ya.
A evet yok.iyikide kaldirilmis o kadar sacma konular var dikiKizlar bdv goremiyorum. Bana yasaklandi mi acabaa?bu girip uzulmesin diye
![]()
53 yasinda.oyle iste ne yapayim el mecbur yapmak zorundayim.evet gidecegim.sogan kuru denemsdim oda gecikme yaparmi yap mazmi bilemedim gerci sogan kuru sokturucu ama Judy de kullanmsdi onund adeti gecikti
Kizlar bdv goremiyorum. Bana yasaklandi mi acabaa?bu girip uzulmesin diye
![]()
Görücez bakalımmmCanegedecem kocise test aldirim tezden edim biraz deyisiklik olsa gedecem.olmasa o biri gun gedecem.
Aynen arkadaş. Soğan kürü bana mı yaradı, yoksa bana yaradı da size mi yaramadı anlayamadım yaniAyten de kullanmıştı onda 4gün önce geldi. Bizi karıştırma hamilesin işte![]()
Her sey ola biler))) 2 usagi var? 35 yasi var?))Aaaa nə yaxşı, yaxşı yerdir oralar : ) bir qohumum var Leyla adında illərdir xəbərim yoxdur düzdür, dedim birdən O olarsan : )
Kocise dedim bile.hemen gozune isiq geldiGörücez bakalımmm