• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaxshi Shakoshummmm sen necesen???:KK19:telle cox oynamirsanko??sen hemishe menle deyinirdin axi:oops: sen belirtilere fikir verme here bircur hamile qalir vapshe hecbiriniz fikir vermiyin biri agrili olur biri agrisiz olur menim ilk hamileliyim adet agrisiyla bashlamishdi indiki hamileliyimde dunenden bugunu nezere almasag agrisiz oldu 3 padruqam eyni anda hamile qaldi biri yumurtlama gunu leke deymishdi biri test edib 2 xetti tutdu ama 3 gun falan emelli bashdi aybashi oldu ondan sonrada ara ara qan gelir onda 3 cusu normaliydi sonradan 3-4 defe lekelenmeleri oldu gorun size nece dene numune cektim:KK52: dosh shishmesi tekce mendedi onlarin hecbirinde yoxdu yeni herkesde ferqli:KK19:
Yo telle cox oynamram en gec saat 11 e qeder .nebilim dusunmrem hamile olam.dunen paltar yuyan masini saga cekmsem sola cekmsem :KK76:

kuzum benim ilk adetim geldi 24ünde yani 34. gün falandı sanırım... yani bir defa oldum da rahmin biraz daha toparlaması gerekti yani, Bakalım hayırlısı Rabbim verirse olur.
Senin nasıl gidiyor kuzum?
Benim ishte dolaniyom iade ede ede:KK34:bide nohud yedim 2 gundur bi shishlik bi gaz agrisi biraz korkuya saldida beni sora amann Allah nasibime yazmishsa benimdir bishey olacaksada olacak ben durduramamki dedim:KK6:

Ben de öyle dedimm Anlıyon mu dedi? :)) eh işte dedim
yok kuzum sökülmedi Kafam karıştı :/:KK64:

Canım bence hamilelik değildir ya çünki doğru düzgün birliktelik olmamış dediydin ya. Yani Aytende nasıl 2.ayda birinciden daha geç geldiydi ya senin de öyle olabilir belki. Gerçi herşey Rabbimin elinde. İnşaALLAH hakkında hayırlısı tatlım

Payiz falan ferq elemir bidene yay bitsin yaya qarshi dozumum yoxdu nese ozde hec:///// qarnim agriyirdiye 1 qazan qaynanmish noxud yemishdim ele bil alttan mene iyne soxurdular sakitleshdim indi biraz qarinqululug elemishdim 2 gundur ozume gele bilmirem:olamaz:

:oha:
Sonra da diyir köpüm var ay qız köpersende 1qazan noxud nedi? O kocanın halini düşünemiyorum :kusmuk: men de noxudu sevirem ama o kadar da deyil yani)))

:oha:
Sonra da diyir köpüm var ay qız köpersende 1qazan noxud nedi? O kocanın halini düşünemiyorum :kusmuk: men de noxudu sevirem ama o kadar da deyil yani)))
Dogurdan kopluk verir? Ne biim gorende dayana bilmirem mamam qaynatdi mende oturdum yedim hamsini:)gaz cixartsam dert yani zibil cixmirda qaldi koca narahat olsun:KK48:

Dogurdan kopluk verir? Ne biim gorende dayana bilmirem mamam qaynatdi mende oturdum yedim hamsini:)gaz cixartsam dert yani zibil cixmirda qaldi koca narahat olsun:KK48:

En rahatsız olduğum şeydiye. Mende qaz çıxarda bilmirem. Gelende qaçıram tualete ora çatana qeder de day gelmir. Ortalıkda da sala bilmirem. Türkler demiş içimde kalıp dert olur :)

18 fevral:))))))menim oglan toyumda emilerim kastyumla mehlede qar temizliyirdiler :mad:

Oy oy menim xınamda da toyumda da kalan qar yağdı. Menim ata evim xırdalandadı axı. Tesevvür ele xırdalanda oldu. Bakıda ancaq xırdalana qar yağmışdı xına günümde. Toyum da şeherde oldu. Toyumda da xırdalan qupquruydu şeherde var idi qar.
Halil sezainin bidene klipi vare bidene bulud yağış yağdırıre ancaq bunun başına. Hara gedir ora gelir. Eynen mende de ele oldu

Back