Qızlar köməyinizə ehtiyacım var, mən sosyal medya olaraq bir burdayam bir də instagramda. Hərdən you toube da girirəm. Amma uzun zamandır hiss edirəm ki, nəsə elə bil evdən soyumuşam, ev işi filan heç ne eləmək istəmirəm : ( artık bir iki həftə olar ki, heç evə də fikir vermirəm. O qədər sosyal medya məni ələ keçirdib ki, bayaq uşağın ac olacağı belə ağlıma gəlmədi. Yazıq uşaq səhər yediyinin üstündəydi : ( ən pisi də odur ki, mən belə deyildim. Orda acından ölsəm də birinci uşağın qarnını doyuzdururdum, yoldaşım həmişə danlayırdı ki, sən nasazsan birinci özünə qulluq et ki, uşağa da baxa biləsən. İndi uşağın aclığını unutmuşam, malesef bu internet deyilən zibil əlinə alıb artıq məni. Mənə məsləhət verin nə edim mən, burda təkəm, heç kəsim yoxdur, yoldaşım bir də uşaq vessalam. Ona görə darıxdığımdan internetə sarılmışam : ( amma görürəm ki, belə də çox səhvlərə yol verirəm, yuxudan duran kimi telfon, yeyə yeyə telfon, içə içə telfon və s olmaz axı belə mən ne edim. Girməsəm darıxıram, girəndə də dünyanı unuduram, əşi bir azdan edərəm deyə deyə bit də baxıram axşam olub, mən heç nə etməmişəm : ( özü də son günlər daha da adtıb, siz deyin mən nə edim : (