• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yox quzum böyrəyimde genişlənmə var mənim, yəni passivlikdən deyil, mən əvvəllər çox vasvası idim, hər yeri xlor, spirtnən təmizləyirdim, yoldaşım deyirdi özünü xəstə edecəksən, görən hər kəs deyirdi, saymırdım. Bir yerə getməyime söz deməz amma gedə bmirəm. Balaca olanda aparırdım, gəzditirdim, paltarlar alırdım, oynayıtdıq. Sonra dediyim kimi açıqlamaq istəmədiyim çox səbəb var Aytən ona görə çıxa bilmirəm çox ora bura, can gərək sağlam olsun. Belə də ki, çizgi filminə zada baxarıq, əzbərləmişəm artıq onun multiklərini. Mesəlen bit de gorursən mənim əlim ayagim tutuldu vessalsm on gun on beş getdi duzslməyecək. Bəlks də belə seylərə gorə bir az da sigindim internetə, bir az da olsa bəzi seyleri unutmaa ucun. Nə isə nə bilim bezen danisiram bəzi seyleri, bəzən susuram anlatmaq istemirəm. Ona gore de size başqa cutə gorune biler kenardan, amma işin əsli başqadir əslində : (
Rahatsızlığının ne olduğunu bilmediyim üçün ele yorum yazdım can. ALLAH yardımcın olsun, şefa versin inşAllah.

Kizlarr
Bugun bat gunu kurtajdan sonra 2.reglim gelecekti. 2 gundur lekenlenmem var damla damla, agrim da yok. Duzen mi sasti ki? Yerlesme kanamasi dedikleri ne zaman oluyordu
ya da ustune gorme olabilir mi?

Qızlar köməyinizə ehtiyacım var, mən sosyal medya olaraq bir burdayam bir də instagramda. Hərdən you toube da girirəm. Amma uzun zamandır hiss edirəm ki, nəsə elə bil evdən soyumuşam, ev işi filan heç ne eləmək istəmirəm : ( artık bir iki həftə olar ki, heç evə də fikir vermirəm. O qədər sosyal medya məni ələ keçirdib ki, bayaq uşağın ac olacağı belə ağlıma gəlmədi. Yazıq uşaq səhər yediyinin üstündəydi : ( ən pisi də odur ki, mən belə deyildim. Orda acından ölsəm də birinci uşağın qarnını doyuzdururdum, yoldaşım həmişə danlayırdı ki, sən nasazsan birinci özünə qulluq et ki, uşağa da baxa biləsən. İndi uşağın aclığını unutmuşam, malesef bu internet deyilən zibil əlinə alıb artıq məni. Mənə məsləhət verin nə edim mən, burda təkəm, heç kəsim yoxdur, yoldaşım bir də uşaq vessalam. Ona görə darıxdığımdan internetə sarılmışam : ( amma görürəm ki, belə də çox səhvlərə yol verirəm, yuxudan duran kimi telfon, yeyə yeyə telfon, içə içə telfon və s olmaz axı belə mən ne edim. Girməsəm darıxıram, girəndə də dünyanı unuduram, əşi bir azdan edərəm deyə deyə bit də baxıram axşam olub, mən heç nə etməmişəm : ( özü də son günlər daha da adtıb, siz deyin mən nə edim : (
VAllah mende eyni veziyyetdeydim hec yemekde yemirdim yoldashim cox danliyirdi meni bide birda Shelale deyinirdi sora qovuldum qovulandan sonra 1-2 defe girdim ozum birdefelik cixdim duzeldim indi mende darixiram die girirem baxiramki yene evvelki gunlere qayidiram :KK42:

Kizlarr
Bugun bat gunu kurtajdan sonra 2.reglim gelecekti. 2 gundur lekenlenmem var damla damla, agrim da yok. Duzen mi sasti ki? Yerlesme kanamasi dedikleri ne zaman oluyordu
ya da ustune gorme olabilir mi?
Yerleşme kanaması iki gün falan sürüyordu galiba, çok bilgim yok açıkçası bu konuda. Adetinden iki gün geçdiyse şübhelerin de varsa doktora git derim ben :KK66:

VAllah mende eyni veziyyetdeydim hec yemekde yemirdim yoldashim cox danliyirdi meni bide birda Shelale deyinirdi sora qovuldum qovulandan sonra 1-2 defe girdim ozum birdefelik cixdim duzeldim indi mende darixiram die girirem baxiramki yene evvelki gunlere qayidiram :KK42:
Quzu açığı heç mənim əvvəllər telefonum yox idi, var idi zənng gəlib gedən. Neynədi kociş elədi, görürdü evdə tək darıxıram aldı gətirdi ki, başım qarışsın güya. Sən narahat olma İn şə Allah sağ salamatçılıqnan o bebişi qucağına al Amin, ondan sonra sənin vaxtın olacaq ki, ora bura girməyə, ona baxmaqdan : ) vaxt tapan kimi ancaq yatmaq istəyəcəksən, dincəlmək istəyəcəksən : ) ya da deyəcəksən bebiş yatıb, fürsətdir iş görüm : )

Quzu açığı heç mənim əvvəllər telefonum yox idi, var idi zənng gəlib gedən. Neynədi kociş elədi, görürdü evdə tək darıxıram aldı gətirdi ki, başım qarışsın güya. Sən narahat olma İn şə Allah sağ salamatçılıqnan o bebişi qucağına al Amin, ondan sonra sənin vaxtın olacaq ki, ora bura girməyə, ona baxmaqdan : ) vaxt tapan kimi ancaq yatmaq istəyəcəksən, dincəlmək istəyəcəksən : ) ya da deyəcəksən bebiş yatıb, fürsətdir iş görüm : )
He telefon ele bisheydide adami audecisi edir:) inshAllah:KK19::KK19::KK19:

Sabahiniz xeyr gozeller menim yuxum qacib nece gundu.men yatmaq isteyirem :mad:
Sabahin xeyir Shakom:KK68:ay men nece yatmisham hava soyug kocishden adyal istemishem dunende qarnim intresnidi sanki ici havaydan doludurda kop agrisi verir mene onuda ara sira hiss edirdim ama yatmisham:KK74:

Qızlar köməyinizə ehtiyacım var, mən sosyal medya olaraq bir burdayam bir də instagramda. Hərdən you toube da girirəm. Amma uzun zamandır hiss edirəm ki, nəsə elə bil evdən soyumuşam, ev işi filan heç ne eləmək istəmirəm : ( artık bir iki həftə olar ki, heç evə də fikir vermirəm. O qədər sosyal medya məni ələ keçirdib ki, bayaq uşağın ac olacağı belə ağlıma gəlmədi. Yazıq uşaq səhər yediyinin üstündəydi : ( ən pisi də odur ki, mən belə deyildim. Orda acından ölsəm də birinci uşağın qarnını doyuzdururdum, yoldaşım həmişə danlayırdı ki, sən nasazsan birinci özünə qulluq et ki, uşağa da baxa biləsən. İndi uşağın aclığını unutmuşam, malesef bu internet deyilən zibil əlinə alıb artıq məni. Mənə məsləhət verin nə edim mən, burda təkəm, heç kəsim yoxdur, yoldaşım bir də uşaq vessalam. Ona görə darıxdığımdan internetə sarılmışam : ( amma görürəm ki, belə də çox səhvlərə yol verirəm, yuxudan duran kimi telfon, yeyə yeyə telfon, içə içə telfon və s olmaz axı belə mən ne edim. Girməsəm darıxıram, girəndə də dünyanı unuduram, əşi bir azdan edərəm deyə deyə bit də baxıram axşam olub, mən heç nə etməmişəm : ( özü də son günlər daha da adtıb, siz deyin mən nə edim : (

Gözelim seni en yaxşı men başa düşürem. Men de eleydim bir ara. Yoldaşımnan da davalarımız olurdu bunu.üstünde. Evi temizdemirdim. Temizdiyende de yalannan üzden eliyirdim ki tez qutarım girim kkya. Ama indi ele deyilem. Men düzdü instaya girmirem ancaq buradı birde YouTube. Ama burda emelli başdı vaxtım gedirdi. Men de bele eledim. Yoldaşım gedir işe saat 9un yarısı evden çıxır. O getdi men stolu zadı yığıldırıb qabları yuyuram. Gelirem uzanıram tvnin qabağında. Girirem bura. Saat 10a 11e kimi oyalanıram nece lazımdı. Sonra çıxıram başdıyıram yemeyi qoyuram qazın üstüne bişirmeye. O arada eyer namaz vaxtıdısa namazımı qılıb Quranımı oxuyuram yox hele vaxtı deyilse evi polisosdiyib silirem. Sonra namazımı qılıram. Yimey de bişdi qoyuram qırağa kuxnaya biraz el gezdirirem girib çimirem sonra tezden gelib uzanıram tvnin qabağına girirem bura. Birde yoldaşım gelende çıxıram day girmirem.

Sen de rejimivi öz aile yaşantıvıza göre qur can yazık o şirin bebişe. Uşağın durmağına yatmağına yoldaşıvın gelmeyine göre uygun planlaşdır göreceksen ki boş zamanların qalır. Onda da bura gir :) bide instaya girme ne vare instada bura yaxşıdı :)

Back