• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözelim seni en yaxşı men başa düşürem. Men de eleydim bir ara. Yoldaşımnan da davalarımız olurdu bunu.üstünde. Evi temizdemirdim. Temizdiyende de yalannan üzden eliyirdim ki tez qutarım girim kkya. Ama indi ele deyilem. Men düzdü instaya girmirem ancaq buradı birde YouTube. Ama burda emelli başdı vaxtım gedirdi. Men de bele eledim. Yoldaşım gedir işe saat 9un yarısı evden çıxır. O getdi men stolu zadı yığıldırıb qabları yuyuram. Gelirem uzanıram tvnin qabağında. Girirem bura. Saat 10a 11e kimi oyalanıram nece lazımdı. Sonra çıxıram başdıyıram yemeyi qoyuram qazın üstüne bişirmeye. O arada eyer namaz vaxtıdısa namazımı qılıb Quranımı oxuyuram yox hele vaxtı deyilse evi polisosdiyib silirem. Sonra namazımı qılıram. Yimey de bişdi qoyuram qırağa kuxnaya biraz el gezdirirem girib çimirem sonra tezden gelib uzanıram tvnin qabağına girirem bura. Birde yoldaşım gelende çıxıram day girmirem.

Sen de rejimivi öz aile yaşantıvıza göre qur can yazık o şirin bebişe. Uşağın durmağına yatmağına yoldaşıvın gelmeyine göre uygun planlaşdır göreceksen ki boş zamanların qalır. Onda da bura gir :) bide instaya girme ne vare instada bura yaxşıdı :)
Əslində instada ancaq həkimlərdi, bir də kilo verənlərlə maraqlanıram, amma çox qalıram da. Görüm o neçə kilo verdi, bu həkim hansı xəstəlikdən, bu nə yedi, içdi arıqladı belə şeylərnən maraqlanıram, amma qurtardı ora ilə mənimki, dünən uşaq acam deyəndən sonra yığışdırdım. Bir də ki, İn şə Allah artıq beş yaşına az qalıb hazırlığa qoyacağıq ondan sonra yeqin ki, heç bura da vaxtım olmaz, görək də həyat bizə ne gətirəcək yaxsı olar yəqin ki.
Sən ne etdin quzum ?

Axırıncı defe ne vaxt adet olmusan?
İlk 2 hefte mence uzide, testlerde, qan analizinde çıxmaya biler çünki teze tezedi axı.. 2 hefteden sonra deqiq bilinir

Axırıncı defe iyunun 19u olmuşam. 30günde bir oluram. İnşaALLAH teki dediyin kimi olar :)

Əslində instada ancaq həkimlərdi, bir də kilo verənlərlə maraqlanıram, amma çox qalıram da. Görüm o neçə kilo verdi, bu həkim hansı xəstəlikdən, bu nə yedi, içdi arıqladı belə şeylərnən maraqlanıram, amma qurtardı ora ilə mənimki, dünən uşaq acam deyəndən sonra yığışdırdım. Bir də ki, İn şə Allah artıq beş yaşına az qalıb hazırlığa qoyacağıq ondan sonra yeqin ki, heç bura da vaxtım olmaz, görək də həyat bizə ne gətirəcək yaxsı olar yəqin ki.
Sən ne etdin quzum ?

Men heçne yoldaşımı gözdiyirem gelsin aparsın meni gedek qan verek. Dua eliyin can :)

Back