- Konu Sahibi minik_prince
- #3.781
Annemdeyiz az once beni cagirdi annem, hardasın dedim o ney o ne demek dedi bi guldum bi guldum:)))
Anne ben azeri oldum deseydin
Azeri arkadaşlarla takılıyorum de
Canım adetin söküldü mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemdeyiz az once beni cagirdi annem, hardasın dedim o ney o ne demek dedi bi guldum bi guldum:)))
VAllah mende eyni veziyyetdeydim hec yemekde yemirdim yoldashim cox danliyirdi meni bide birda Shelale deyinirdi sora qovuldum qovulandan sonra 1-2 defe girdim ozum birdefelik cixdim duzeldim indi mende darixiram die girirem baxiramki yene evvelki gunlere qayidiram
Amin❤evlisen?nece yashin var?Bütün uşaq isteyen xanımlara tezlikle arzularına çatmağı nesib elesin Allah
Xeste utanmirsan bacin ushagina embriyon diirsenoxuyuram adam ne qeder oxuyar hamsi eyni sheylerdi ezberlemishem ujeyaya nifret edirem bidene tez payiz gelseydi tum yayi depresiyada oluram darixiram ozumden asili deyilSen darıxma. Hamişlik proqramları yükle. Araşdırmalar ele kitablar oxumağa başla artık :) sen uje tek deyilsen nöş darıxırsan ki? Get otur embriyonnan söhbet ele
Evliyem 22 yaşım var
Yaxshi ne qedef zamandir evlisen?:) menim bir sinif yoldashim variydi Leman die semi goren kimi birden o olar die fikirleshdim yashlarimizda tutur mamangil harda yashiyir belke ele o lemansanEvliyem 22 yaşım var
Xeste utanmirsan bacin ushagina embriyon diirsenoxuyuram adam ne qeder oxuyar hamsi eyni sheylerdi ezberlemishem ujeyaya nifret edirem bidene tez payiz gelseydi tum yayi depresiyada oluram darixiram ozumden asili deyil
Yaxshi ne qedef zamandir evlisen?:) menim bir sinif yoldashim variydi Leman die semi goren kimi birden o olar die fikirleshdim yashlarimizda tutur mamangil harda yashiyir belke ele o lemansan
Necesen ömrum günüm ?saat 5 in yarisi dururram iki gundur bir qram yuxu yoxdu.bu arada adetim gelmedi agrim iki qati artib ama tik yox sari axinti var sinemdede agrim azaldi sabahda gelmese test alacamSabahin xeyir Shakomay men nece yatmisham hava soyug kocishden adyal istemishem dunende qarnim intresnidi sanki ici havaydan doludurda kop agrisi verir mene onuda ara sira hiss edirdim ama yatmisham
Salam can xoş geldin aramıza :)
Burda en balacamız sensen onda :) bebiş yoxdu? Ne qeder vaxtdı evlisen?
Menim de bir qrup yoldaşım var idi leman adında. Men de görür görmez nedense ele fikirləşdim :)[/QUOTE
Yaxshi ne qedef zamandir evlisen?:) menim bir sinif yoldashim variydi Leman die semi goren kimi birden o olar die fikirleshdim yashlarimizda tutur mamangil harda yashiyir belke ele o lemansan
Men cenub bölgesindenem qızlar
Ben de öyle dedimm Anlıyon mu dedi? :)) eh işte dedimAnne ben azeri oldum deseydin
Azeri arkadaşlarla takılıyorum de
Canım adetin söküldü mü?
Payiz falan ferq elemir bidene yay bitsin yaya qarshi dozumum yoxdu nese ozde hec:///// qarnim agriyirdiye 1 qazan qaynanmish noxud yemishdim ele bil alttan mene iyne soxurdular sakitleshdim indi biraz qarinqululug elemishdim 2 gundur ozume gele bilmiremPayız depressiya feslidi sen niye yayda depressiyaya girirsən ay qız?) özüdeki embriyoduda az) yaxşı minnoş diyim minik diyim :) axırki elivi qoy qarnuva oynan söybet ele sen darıxırsan biz neyniyey bes
Yaxshi Shakoshummmm sen necesen???telle cox oynamirsanko??sen hemishe menle deyinirdin axi sen belirtilere fikir verme here bircur hamile qalir vapshe hecbiriniz fikir vermiyin biri agrili olur biri agrisiz olur menim ilk hamileliyim adet agrisiyla bashlamishdi indiki hamileliyimde dunenden bugunu nezere almasag agrisiz oldu 3 padruqam eyni anda hamile qaldi biri yumurtlama gunu leke deymishdi biri test edib 2 xetti tutdu ama 3 gun falan emelli bashdi aybashi oldu ondan sonrada ara ara qan gelir onda 3 cusu normaliydi sonradan 3-4 defe lekelenmeleri oldu gorun size nece dene numune cektim dosh shishmesi tekce mendedi onlarin hecbirinde yoxdu yeni herkesde ferqliNecesen ömrum günüm ?saat 5 in yarisi dururram iki gundur bir qram yuxu yoxdu.bu arada adetim gelmedi agrim iki qati artib ama tik yox sari axinti var sinemdede agrim azaldi sabahda gelmese test alacam
Davayda gorek kimin cixirMenim de bir qrup yoldaşım var idi leman adında. Men de görür görmez nedense ele fikirləşdim :)
Sen anlarsinnnnn seni gidi gidibana bak burda kirtaj konusunda tecrubeli benimde ben kurtajdan sonra adetlerim gelmedi ilki 49 cu gun geldi ilacla 2 ciside 73 cu gun geldi ama yine ilacla ama bana bak eyer cabuk hamilelik dushunuyosan adetin gelmesede kala bilirsin ben bu 73 gunluyunde doktora gitmishdim adet gelmedigine ragmen yumurtam catlamishdi doktor sari cisim var test yapalim dedi tabiiki hamile deyildim ilishkide olmamishtimBen de öyle dedimm Anlıyon mu dedi? :)) eh işte dedim
yok kuzum sökülmedi Kafam karıştı :/
Heee orda qalirsan??menimde papim mamim onlar olduguna gore ele ozumde lerikliyem
kuzum benim ilk adetim geldi 24ünde yani 34. gün falandı sanırım... yani bir defa oldum da rahmin biraz daha toparlaması gerekti yani, Bakalım hayırlısı Rabbim verirse olur.Sen anlarsinnnnn seni gidi gidibana bak burda kirtaj konusunda tecrubeli benimde ben kurtajdan sonra adetlerim gelmedi ilki 49 cu gun geldi ilacla 2 ciside 73 cu gun geldi ama yine ilacla ama bana bak eyer cabuk hamilelik dushunuyosan adetin gelmesede kala bilirsin ben bu 73 gunluyunde doktora gitmishdim adet gelmedigine ragmen yumurtam catlamishdi doktor sari cisim var test yapalim dedi tabiiki hamile deyildim ilishkide olmamishtim