• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En rahatsız olduğum şeydiye. Mende qaz çıxarda bilmirem. Gelende qaçıram tualete ora çatana qeder de day gelmir. Ortalıkda da sala bilmirem. Türkler demiş içimde kalıp dert olur :)
Mene bax icerde saxlamag cox pis sheydi haa tualete qaciram dedim bishey yadima dushdu:KK70:demeli menim 1 ci hamishligimdan once kocam menden sorushmushduki ayten senin hec qaxin olmur bele gicgic suallar mende demishdimki olur nie olmurki men tualetde cixardiram:KK70:sora hamile oldum ozumu saxliya bilmirdim 2 saniyeden bir cixirdi kocam indiye kimi mene lag edirki vallah abrin heyan qalmiyibe teze evlenende yadindadi diirdin heyatim men tualetde cixardiram

Oy oy menim xınamda da toyumda da kalan qar yağdı. Menim ata evim xırdalandadı axı. Tesevvür ele xırdalanda oldu. Bakıda ancaq xırdalana qar yağmışdı xına günümde. Toyum da şeherde oldu. Toyumda da xırdalan qupquruydu şeherde var idi qar.
Halil sezainin bidene klipi vare bidene bulud yağış yağdırıre ancaq bunun başına. Hara gedir ora gelir. Eynen mende de ele oldu
:KK70:hele menim toy diskimk goresen barbi kuklalar olure qisa gelinlikde ayaglar cop kimi kablokda geyndiribler men mehleden cixamda eyni veziyyetiydi gelinliyimi dizime kimi qaldirmishdim kablokda eynimde yeriye bilmirdim cikkili cikkilo adimlarla getmishem gicbeser kamerada cekib o yeri butun qohum qonshu indiye kimi meni yamsiliyir

Mene bax icerde saxlamag cox pis sheydi haa tualete qaciram dedim bishey yadima dushdu:KK70:demeli menim 1 ci hamishligimdan once kocam menden sorushmushduki ayten senin hec qaxin olmur bele gicgic suallar mende demishdimki olur nie olmurki men tualetde cixardiram:KK70:sora hamile oldum ozumu saxliya bilmirdim 2 saniyeden bir cixirdi kocam indiye kimi mene lag edirki vallah abrin heyan qalmiyibe teze evlenende yadindadi diirdin heyatim men tualetde cixardiram

Hahahah yox az men yere girerem))) il yarımdı yaxşı tutmuşam özümü heleki elememişem)))))

:KK70:hele menim toy diskimk goresen barbi kuklalar olure qisa gelinlikde ayaglar cop kimi kablokda geyndiribler men mehleden cixamda eyni veziyyetiydi gelinliyimi dizime kimi qaldirmishdim kablokda eynimde yeriye bilmirdim cikkili cikkilo adimlarla getmishem gicbeser kamerada cekib o yeri butun qohum qonshu indiye kimi meni yamsiliyir

:KK70:men keta giyinmişdim toyumda :) biraz kreatifim) ketamı qeşey küpürlernen svarowski qaşdarnan tüllernen düzeltmişdim gören deli olurdu :)

Canım bence hamilelik değildir ya çünki doğru düzgün birliktelik olmamış dediydin ya. Yani Aytende nasıl 2.ayda birinciden daha geç geldiydi ya senin de öyle olabilir belki. Gerçi herşey Rabbimin elinde. İnşaALLAH hakkında hayırlısı tatlım
Evet evet inşallah hayırlısı bakalım görek;)
Kuzum sen tabak çok sıyırdın? :D :D
öyle derler bizde, düğünün kış olur nişanlın yahşı olur deye:))

Evet evet inşallah hayırlısı bakalım görek:KK66:
Kuzum sen tabak çok sıyırdın? :KK70: :KK70:
öyle derler bizde, düğünün kış olur nişanlın yahşı olur deye:))

Evet bizde de kazanın dibini mi yedin derler. Neredeyse aynı anlama geliyor :) evet beb tabak da tava da sıyırmayı seviyorum :) canım sol kasığımda iğne batması gibi sancı var. Bide göğüslerim dolu dolu. Birazdan inşaALLAH kan vercem. Bi tarafım yok çıkmıycak bişey diyo ama bi yanımda umut etmekten alı koyamıyor kendini :/ benim için dua edin canım :(

Evet bizde de kazanın dibini mi yedin derler. Neredeyse aynı anlama geliyor :) evet beb tabak da tava da sıyırmayı seviyorum :) canım sol kasığımda iğne batması gibi sancı var. Bide göğüslerim dolu dolu. Birazdan inşaALLAH kan vercem. Bi tarafım yok çıkmıycak bişey diyo ama bi yanımda umut etmekten alı koyamıyor kendini :/ benim için dua edin canım :KK43:
dualarım seninle kuzum, olsa da olmasa da vardır bir hayır diyelim, umarım hayal kırıklığına uğramayız.. haydi inşallah güzel sonuçlarla gel kuzum.. :KK200::nazar:

Evet bizde de kazanın dibini mi yedin derler. Neredeyse aynı anlama geliyor :) evet beb tabak da tava da sıyırmayı seviyorum :) canım sol kasığımda iğne batması gibi sancı var. Bide göğüslerim dolu dolu. Birazdan inşaALLAH kan vercem. Bi tarafım yok çıkmıycak bişey diyo ama bi yanımda umut etmekten alı koyamıyor kendini :/ benim için dua edin canım :KK43:
ne zamana çıkar sonuç dev.hast. mi? sadece kan mı vereceksin? Valla ben heyecan yaptım seninle?

İnsaııah xeyrlisini dile Allahdan.yaxsi olar insallah :dua:

dualarım seninle kuzum, olsa da olmasa da vardır bir hayır diyelim, umarım hayal kırıklığına uğramayız.. haydi inşallah güzel sonuçlarla gel kuzum.. :KK200::nazar:

İnşaALLAH canım. Kocamı bekliyorum birazdan gelicek ama zaman geçmek bilmiyor ya :(

Menim ilk hamileliyim kimi :KK9:

Back