• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilirsen nece çubuq? Qapaqlı zaddı olure ovu testine oxuyur onnan elemişdim. Onnar bahalı olur özde yaxşı olur deyirler. Ne bilim ay qız çoxdandı elemirdim test yadımnan çıxmışdı kağızında da yazılmışdı 4 full drop. Ona göre 4damcı eledim o da çox oldu qaldı saraldı bozardı qızardı :)
Men evvelki hamileliklerimde elemiwe bu sen deyennen he bahadi amma o ucuz olanlardan gec gosterir, yeni ayb vaxti bir nece gun kecennen sonra amma o birileri ayb qalmis hamilelik varsa gosterir. Men bu defe ele nazik cubuqludan eledim oyrendim, ucuz olan necese qepikdi.

Men evvelki hamileliklerimde elemiwe bu sen deyennen he bahadi amma o ucuz olanlardan gec gosterir, yeni ayb vaxti bir nece gun kecennen sonra amma o birileri ayb qalmis hamilelik varsa gosterir. Men bu defe ele nazik cubuqludan eledim oyrendim, ucuz olan necese qepikdi.

Sebrsizlenirem :(

Açarmısın bir az konuyu : ) neymiş bir etraflı bilelim, həkimlər deyər ki, hər şeyi gəlir yerləri əllərindən çıxar axı : (
Son aylarda quzum testlerim aybasi gunune kimi 2 xett gosterirdi ama xestelenirdim, 1 defe 10 gun gecikmem oldu ama test gostermirdi, hekimim dedi ki tutuna bilmir, yeni usaq qalmir, axirda bildim ki prolaktin yuksekdi mende ve bu son hekimim onnan qalmirdi dedi, yeni basqa bir problemimiz yoxdu wukur. Mende burda oxudum arasdirdim turkce kimyasal gebelik deyilir bizimkiler ne deyir bilmirem))

Son aylarda quzum testlerim aybasi gunune kimi 2 xett gosterirdi ama xestelenirdim, 1 defe 10 gun gecikmem oldu ama test gostermirdi, hekimim dedi ki tutuna bilmir, yeni usaq qalmir, axirda bildim ki prolaktin yuksekdi mende ve bu son hekimim onnan qalmirdi dedi, yeni basqa bir problemimiz yoxdu wukur. Mende burda oxudum arasdirdim turkce kimyasal gebelik deyilir bizimkiler ne deyir bilmirem))
Hə anladım, deməli bir növü düşük kimi olur, amma ağrısı falan adət kimi eləmi, doğrumu anlamışam ?

Qızlar dünəndən mənə burda yazdıqlarınızın hamısı mailimə gəlir, ekrana bir hey xəbər gəlir, niyə elə olub görən :KK64:onu necə dayandırım :KK64:

İnşaALLAH ay qız. Bide diyesen yumurtlama vaxtı mənnən biraz qan gelibmişe heç vaxt olmamışdı mende. Diyesen de niye diyirem çünki tumanım qara idi. Tikiş yerinde gördüm tünd birşey. Qeribe geldi ama çoxda takmadım. Sonra ağ axıntım oldu. Ağ axıntı onun yanına gelende uje müqayise eliye bildim. Belke bu çatladığının işaretidi?
Qan tutunmanin isharetidir:KK49:

Test aldim ozum birazdan eliyecem strese girdim resmen. sidiyi tuturam biraz yiqilsin.sora edim.iki saat kecib hele deyrlee 4 saat tutsam yaxsi olar :KK35:
2 dene almisansa ele ama bidenedise saxla sabah seher eliyersen bide Nermin kimi 4 damci tokme 2 damci tok 1-2 saniye hozle hordun sidiy gelmir 3 nu tok gelecek

Qan tutunmanin isharetidir:KK49:

He menim birinci defedi başıma gelir yumurtlama dönemlerinde qan gelmesi. 2damla birşey gelmişdi. Kız mene bax ağ axıntın davam eliyir? Seherden iş görürem biraz ağrıdım. Tualette alt paltarıma baxdım elebil qar yağıb)) qaradı alt paltarım axıntı da ağappaq

2 dene almisansa ele ama bidenedise saxla sabah seher eliyersen bide Nermin kimi 4 damci tokme 2 damci tok 1-2 saniye hozle hordun sidiy gelmir 3 nu tok gelecek
Yo bidene di onuda qonsu gelin verdi yoldasima aldirmadimki umudlenmesin.eledim teesufki hecne yoxdu.hayalet cizgi deyrlere o cixdi oda hemse cxrdi onsuzda :cry: ele umudlenmsdimki

Yo bidene di onuda qonsu gelin verdi yoldasima aldirmadimki umudlenmesin.eledim teesufki hecne yoxdu.hayalet cizgi deyrlere o cixdi oda hemse cxrdi onsuzda :cry: ele umudlenmsdimki

Bideneydi kaş saxlıyıb 3-4gün gecikenden sonra eliyeydin. Şekilde düşür hayali çizgi?

Back