• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yo bidene di onuda qonsu gelin verdi yoldasima aldirmadimki umudlenmesin.eledim teesufki hecne yoxdu.hayalet cizgi deyrlere o cixdi oda hemse cxrdi onsuzda :cry: ele umudlenmsdimki
yaptın hayalet çizgi mi çıktı neye üzülüyon o vakit.. ne zamandı batın bugün mü yoksa geçti mi?

Kız olur mu olur hamınız birden hamilee:dondurma: ohh göbek atacam bak yeminle burda:) yani olduğum yerden kalkıp:)
Judy_K Judy_K
Neden bilmiyorum ama Nermin de bana hamile gibi geliyor : ) sadece söylemeye çekiniyordum, sonunda dayanamadım söyledim : ) ay atalım kız : ) hem sevinelim : ) hem göbek atalım : ) 60 70 80 90 100 : )

Neden bilmiyorum ama Nermin de bana hamile gibi geliyor : ) sadece söylemeye çekiniyordum, sonunda dayanamadım söyledim : ) ay atalım kız : ) hem sevinelim : ) hem göbek atalım : ) 60 70 80 90 100 : )
oohhhh denizde yüzz havuzda yüzzz :D :D
ya tabi insan ümit vermekten imtina ediyor haklısın o konuda.. İnşallah Rabbim sevindirsin kuzularıı

oohhhh denizde yüzz havuzda yüzzz :KK70: :KK70:
ya tabi insan ümit vermekten imtina ediyor haklısın o konuda.. İnşallah Rabbim sevindirsin kuzularıı
İyi bir deyimmiş hoşuma gitti : ) hiç duymamıştım : ) Evet o yüzden bir az çekiniyordum söylemeye. İn şe Allah Amin, Allah senin de gönlüne göre versin :dua:

İyi bir deyimmiş hoşuma gitti : ) hiç duymamıştım : ) Evet o yüzden bir az çekiniyordum söylemeye. İn şe Allah Amin, Allah senin de gönlüne göre versin :dua:
60 70 80 90 yüz diye saydıktan sonra onu diyorsun:D
Amin canım sağol Allah senin de gönlüne göre versin:dua:

As
yaptın hayalet çizgi mi çıktı neye üzülüyon o vakit.. ne zamandı batın bugün mü yoksa geçti mi?
Aslinda bu gun de ola bilir yarin da.sadece iki gun onceden lekelenme seklinde olur iki gune artardi.simdi tik yok.Cunki o hayalet cizgi hep vardi bende her test yaptgmda o yuzden.

Back