• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cubugdan elemede one step ele cox damlatma 2 damci tok gozde gordun sidiy gelmir bidenede tok one step qaldigca hecvact yeri bilinmir cox tokmeseydin men uje tebriklere kecerdim:))cox tokunce izi qalirmi qalmirmk bilmirem:// cop test eleme mende o biri testde emelli bashdi xett ola ola o agappag qalmishdi

Bilirsen nece çubuq? Qapaqlı zaddı olure ovu testine oxuyur onnan elemişdim. Onnar bahalı olur özde yaxşı olur deyirler. Ne bilim ay qız çoxdandı elemirdim test yadımnan çıxmışdı kağızında da yazılmışdı 4 full drop. Ona göre 4damcı eledim o da çox oldu qaldı saraldı bozardı qızardı :)

Dünen elemişem one step eledim seher idrarıynan. Atmadım qaldı. 3-4saat sonra idrarı biraz çox damlatmışdım diyen yeri çıxmışdı. Günorda o çubuk kimi olan testlerden eledim onda voobşe heçne çıxmadı. O testimnen bidene de qalıb 3-4gün de inşaALLAH adet olmasam onu eliyecem
idrar yanıltabiliyor biliyorsun benden daha iyi ... varken yok çıkabiliyor pozitif gösterdiyse de gebesin diye kesin bir şey yok... 3 gün geçti artık yanii. 1 günde bile değişebilir atıyorum 10dan 20ye 30a çıkabilir..
Neyse dediğim gibi sen daha iyi bilirsin.. İnşallah vardır hayırlısıyla öğreniriz burda senle birlikte..

Bilirsen nece çubuq? Qapaqlı zaddı olure ovu testine oxuyur onnan elemişdim. Onnar bahalı olur özde yaxşı olur deyirler. Ne bilim ay qız çoxdandı elemirdim test yadımnan çıxmışdı kağızında da yazılmışdı 4 full drop. Ona göre 4damcı eledim o da çox oldu qaldı saraldı bozardı qızardı :)
Yox yox eleme cubug falan cubug boyik hamilelikleri gosterir sen dediyin qapali falan .4 damci ne ya:sinirli: yaxin olsaydig indi uje sizdeydim:KK48:

Men de bilmirdim quzum ele burda oxuya oxuya oyrendim)))) hekimim demisdi tutna bilmir falan amma niye neden deyen yox idi. Menim en yaxwi hekimlerim burdadi))
Açarmısın bir az konuyu : ) neymiş bir etraflı bilelim, həkimlər deyər ki, hər şeyi gəlir yerləri əllərindən çıxar axı : (

Hamilelik süreci boyunca anne adayının
vücudunda gerek fiziksel gerek psikolojik çeşitli değişiklikler meydana
gelmektedir. Hamile kişinin vücudunun
düzeni , yeme içmesi , uyku düzeni , psikolojisi normal insana göre
farklılıklar gösterir. Hamileliğin ilk anından itibaren her geçen ayda
değişiklikler daha belirgin hale gelir. Hamile kadının vücudu gösterdiği
değişiklikler ile bebeğin sağlıklı ve rahat olabilmesi için biyolojik olarak
hazırlanır. Çünkü anne vücudu bebeğin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek durumda
olmalıdır. Hamile olan anne adayının yaşadığı çoğu değişimlerin nedenini
hormonlarında meydana gelen değişiklikler oluşturmaktadır.

Hamileliğin ilerleyen
zamanlarında anne adaylarının vücut ısısında artışlar gözlenebilir. Vücuttaki
ani hormon değişimleri bu duruma neden olmaktadır . Hamilelikte sık görülen bir
durumdur . Vucüt ısısındaki artış aynı zamanda hamilelik belirtilerinden
biridir. Yüzde yüz kesinlik göstermese de bebek bekleyenler vucüt sıcaklığına göre de tahminde
bulunabilirler.

Normal insanlarda hamileler de
dahil olmak üzere vucüt ısısı 37 derecedir.

Back