Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkAzeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)
Cubugdan elemede one step ele cox damlatma 2 damci tok gozde gordun sidiy gelmir bidenede tok one step qaldigca hecvact yeri bilinmir cox tokmeseydin men uje tebriklere kecerdim:))cox tokunce izi qalirmi qalmirmk bilmirem:// cop test eleme mende o biri testde emelli bashdi xett ola ola o agappag qalmishdi
Bilirsen nece çubuq? Qapaqlı zaddı olure ovu testine oxuyur onnan elemişdim. Onnar bahalı olur özde yaxşı olur deyirler. Ne bilim ay qız çoxdandı elemirdim test yadımnan çıxmışdı kağızında da yazılmışdı 4 full drop. Ona göre 4damcı eledim o da çox oldu qaldı saraldı bozardı qızardı :)
Dünen elemişem one step eledim seher idrarıynan. Atmadım qaldı. 3-4saat sonra idrarı biraz çox damlatmışdım diyen yeri çıxmışdı. Günorda o çubuk kimi olan testlerden eledim onda voobşe heçne çıxmadı. O testimnen bidene de qalıb 3-4gün de inşaALLAH adet olmasam onu eliyecem
idrar yanıltabiliyor biliyorsun benden daha iyi ... varken yok çıkabiliyor pozitif gösterdiyse de gebesin diye kesin bir şey yok... 3 gün geçti artık yanii. 1 günde bile değişebilir atıyorum 10dan 20ye 30a çıkabilir.. Neyse dediğim gibi sen daha iyi bilirsin.. İnşallah vardır hayırlısıyla öğreniriz burda senle birlikte..
Bilirsen nece çubuq? Qapaqlı zaddı olure ovu testine oxuyur onnan elemişdim. Onnar bahalı olur özde yaxşı olur deyirler. Ne bilim ay qız çoxdandı elemirdim test yadımnan çıxmışdı kağızında da yazılmışdı 4 full drop. Ona göre 4damcı eledim o da çox oldu qaldı saraldı bozardı qızardı :)
Men de bilmirdim quzum ele burda oxuya oxuya oyrendim)))) hekimim demisdi tutna bilmir falan amma niye neden deyen yox idi. Menim en yaxwi hekimlerim burdadi))
Hamilelik süreci boyunca anne adayının vücudunda gerek fiziksel gerek psikolojik çeşitli değişiklikler meydana gelmektedir. Hamile kişinin vücudunun düzeni , yeme içmesi , uyku düzeni , psikolojisi normal insana göre farklılıklar gösterir. Hamileliğin ilk anından itibaren her geçen ayda değişiklikler daha belirgin hale gelir. Hamile kadının vücudu gösterdiği değişiklikler ile bebeğin sağlıklı ve rahat olabilmesi için biyolojik olarak hazırlanır. Çünkü anne vücudu bebeğin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek durumda olmalıdır. Hamile olan anne adayının yaşadığı çoğu değişimlerin nedenini hormonlarında meydana gelen değişiklikler oluşturmaktadır.
Hamileliğin ilerleyen zamanlarında anne adaylarının vücut ısısında artışlar gözlenebilir. Vücuttaki ani hormon değişimleri bu duruma neden olmaktadır . Hamilelikte sık görülen bir durumdur . Vucüt ısısındaki artış aynı zamanda hamilelik belirtilerinden biridir. Yüzde yüz kesinlik göstermese de bebek bekleyenler vucüt sıcaklığına göre de tahminde bulunabilirler.
Normal insanlarda hamileler de dahil olmak üzere vucüt ısısı 37 derecedir.
Al bidene one step sabah et 2 damci tok 1-2 saniya bax gordun sidiy gelmir 3 cunu damlat gozle gelecek daha tokme nese ureyime damibe inshAllah yaxshi olar