• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He menim birinci defedi başıma gelir yumurtlama dönemlerinde qan gelmesi. 2damla birşey gelmişdi. Kız mene bax ağ axıntın davam eliyir? Seherden iş görürem biraz ağrıdım. Tualette alt paltarıma baxdım elebil qar yağıb)) qaradı alt paltarım axıntı da ağappaq
He davam edir hamilelik boyuncada edecek hadi inshAllah❤

Bilmremki s

Bilmremji sekilini cekmedim.sen demis hemise cxir deye inanmram.adet olmasam alaram ederem.eh nebilime camaat 5 gun qalms oyrenir yeqinki yoxdu :KK43:
Canım inciməsən bir söz deyim, Sən bir az çox ümidsiz, üzgün danışırsan. Hər şeyə ümidnen bax, şən ol bir az. Stress ən böyük əngəldir bulirsən yeqin ki, dünyanın sonu deyil ki, bu ay olmsyacaq gələn ay olacaq, gələn ay olmayacaq o biri ay olacaq, amma bundan emin ol mütleq olacaq :dua:

Yo bidene di onuda qonsu gelin verdi yoldasima aldirmadimki umudlenmesin.eledim teesufki hecne yoxdu.hayalet cizgi deyrlere o cixdi oda hemse cxrdi onsuzda :cry: ele umudlenmsdimki
Kiz nie tez ele diirsizki menim ilk hayalet cizgini bele ozum sidiy qurumasidir demishdim yoldashim sen hamilesen diib guldu

Hə anladım, deməli bir növü düşük kimi olur, amma ağrısı falan adət kimi eləmi, doğrumu anlamışam ?
He yapiwmir ele bil matkaya, yapiwib sonra duwse o duwuk sayilir ve agrili olur, bu da agrili olur adet agrisi kimi ama qan cox gelir ve laxta kimi ilk gunu, ve ya qapqara.

Bideneydi kaş saxlıyıb 3-4gün gecikenden sonra eliyeydin. Şekilde düşür hayali çizgi?
Canim men her defesinde yumurta catlayannan 1 hefte sonra baslamisam elemeye ve her defesinde de hayal kirikligi ama yene de pes etmemisem olumlu dusunmek lazimdi ele etsen alinacaq bax deyirem bu sozu sene yaz bi kenara)) o ki qaldi hayalet cizgiye mende 8 gun kala etdigimde resimde gozukmedi kimse gormedi men gorurdum zorla.

He yapiwmir ele bil matkaya, yapiwib sonra duwse o duwuk sayilir ve agrili olur, bu da agrili olur adet agrisi kimi ama qan cox gelir ve laxta kimi ilk gunu, ve ya qapqara.
Hə anladım, düşük ağrısın çox gözəl bilirəm Allah uzaq etsin :KK43: amma bunu bilmirdim indi bunu da öyrəndim, sağ ol

Screenshot_2018-07-20-16-23-36.png

Canım inciməsən bir söz deyim, Sən bir az çox ümidsiz, üzgün danışırsan. Hər şeyə ümidnen bax, şən ol bir az. Stress ən böyük əngəldir bulirsən yeqin ki, dünyanın sonu deyil ki, bu ay olmsyacaq gələn ay olacaq, gələn ay olmayacaq o biri ay olacaq, amma bundan emin ol mütleq olacaq :dua:
Yo can niye inciyimki nebilim cox umudlenince insan cox da uzulur.insallah xeyrlisi ne deyim

He bele baxandada gorunur zeifdi real ama gorunur. menim telim sekili cox seffaf cekr deye mecbur effekt verdimki gorunsun.Birdeki bu hal basima gelib hele bunanda tund cxib hamilelim olmayob ona gore qalmsam bele
He gorurem men de insallah bu defe yaniltmaz seni dogru cixar, menim de bawima cox gelib ama qanda cixmirdi, iyne vurdurmusdun catlama ucun?

Emelli başlı görünür de 2ci xett. Hekime get ee tez))) hele bir karalar da bağlıyır burda)

Back