- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.501
Ay qixlar bilirsiz ne dusunurem?vp qrup acilsa hami vpda danissa beh beh ne gozel olare ))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al bidene one step sabah et 2 damci tok 1-2 saniya bax gordun sidiy gelmir 3 cunu damlat gozle gelecek daha tokme nese ureyime damibe inshAllah yaxshi olar
Müsbət fikirləşirəm : ) məndə də səhv etmitəmsə 37 li bir rəqəm çixmisdi, amma mən elə qoltuqdan olcmusdum : ) nüşü, nuşiçka, nuşi, nuşik, nuşirəvan və s : )Sen ne fikirleşirsen bu dereceyle bağlı? :)
Ne deyirler ki?)
Ay qixlar bilirsiz ne dusunurem?vp qrup acilsa hami vpda danissa beh beh ne gozel olare ))))
Müsbət fikirləşirəm : ) məndə də səhv etmitəmsə 37 li bir rəqəm çixmisdi, amma mən elə qoltuqdan olcmusdum : ) nüşü, nuşiçka, nuşi, nuşik, nuşirəvan və s : )
Heyat mocuzelerle doludur.menim refiqemde duz 10gun sonra cixmsdi 10gune qeder ag appaq idi.
Nece edrlerki?Hadi inşaALLAH :) sen neynedin? Menim topikimde qızlar çamaşır suyu testinden danışdılar görmedin? İstiyirsen bir dene.
Hələ nüşgəvan yadımdan çıxıb, Nüşabə deyin yahu çokmu zor doğru deyil Nüşabə ən asanıdır, həm gül kimi adım var : )Nüşü bide nuşi qeşeydi. Nuşirevana da diyorum :)))
Nüşi iyi gibi Adının anlamı ne?Müsbət fikirləşirəm : ) məndə də səhv etmitəmsə 37 li bir rəqəm çixmisdi, amma mən elə qoltuqdan olcmusdum : ) nüşü, nuşiçka, nuşi, nuşik, nuşirəvan və s : )
Nece edrlerki?
: ) Akıllı kadın, su, içmeli su böyle anlamları var, bir de padişah olmuş Nüşabe isminde bir kadın, babam ordan koymuş : )Nüşi iyi gibi Adının anlamı ne?
Nüşi iyi gibi Adının anlamı ne?
camasir suyu neye deyrsen?parasoka?idrari bir qaba tokum ustunede yarim fincan parasok?Qızlar dedi bir qaba idrarvı eliyirsen üstüne de yarım fincan kadar çamaşır suyu tökürsen. Köpürüb üstü köpük köpük olmalıdı içindrn de koladakı kimi kabarcıklar yuxarıya çıxmalıdı. Rengi de deyişib tünd sarı olmalıdı. Hamile qız eliyib onda bele olub. Hamile olmayan xalası qızı eliyib onda köpürmüyüb qabarmıyıb
Axsam test aldoracam dayanamiyorum artik
camasir suyu neye deyrsen?parasoka?idrari bir qaba tokum ustunede yarim fincan parasok?
evet biliyorum tatlımm:)Benimkinin anlamını biliyor musun ? :)
He ace var ederem onda sidiyimi tutum indi elemsem gunorta ederemYoxe ay qız domestosdan aceden zaddan.
evet biliyorum tatlımm:)
He ace var ederem onda sidiyimi tutum indi elemsem gunorta ederem
sizdeki kimin işte sinem göğsüm kalbim..Seninkinin anlamı ne?)
sizdeki kimin işte sinem göğsüm kalbim..