- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.961
Bata 5 gun qalib heyecan dorukta duzdue inanmram uje hamileliye ama insan gozleyrde yenede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Quzu sən bunları niyə həkimindən soruşmursan, düzdü burda da kömək edərik bir birimizə, amma ən doğrusunu sənə həkimin deyər. Bilmədən sənə yalnış bir şeylər deyə bilərik, fikrimcə ən doğrusu həkimindən soruşmaqdırQizlar birde aglimi qurtdalayan soru var indi bes mualice gede gede hamile qalinsa usaga zerer vermez? Cunki ele derman varki icinde yazilibki hamilelik zamani olmaz
Oyyy quzum oyyy sonsuz nədir, insanların başı qaçır yavaş yavaş deyəsən. Həkim dediyin ürək dirək verməlidir, təsəlli verməlidir, bu ne sözdür deyib. Şəxsən mənə həkimin müalicəsindən çox onun danışığı inandırırHe bildim.mende 5 gün geçikdim.test eledim çoxdı.sora bi denedw eledim çıxmadı. Hemde az tökmüşdüm.sora eve gelende gördüö bundada hemenki xette var.2cisi gözlemeye vaxtım olmadı.hemde atamın maşınına mindim oda berke sürdü ağrım tutdu eve gedende 1 2 saatdan xestelendim.sora hrkime getdim hekim mene sonsuz zad dedi lap pis oldum özümü itirdim.gic gic müaliceler yazdı.dedim istemirem mene soyuğlamanı yazdır besdi.qalan şeylere 1 ilden sora elrtdirerem.indi bu ay müalice eletdirdim 27 günden xestelendim.grlecek ayı gözlüyrem indi
Mene bax ele gunahlandirma ozuvuki mashina mindim oldu bilirsen necedi eger vaxtidisa Allah onu sene verirse inan mene sen neynesende o dushmuyecek..eger 5 gun gevikibse sen test elemisense 5-10 deq cixmayibsa demekki hamilelik olmuyub o...o 1 saata cixire testlerde o aybashina 1 hefte 5 qalmish onda sayilir yoxsa 5 gun gevikince deyil,ola bilsinki kimyasal falan kecirtmisen yaxshi bir hekime get yaxshi yaxshi yoxlan belkede adice xestelenmisen onun ucun size direm qana gedin getseydin indi bele fikirleshmezdin hamileydim belkede hamile deyildin xeyirlisi hershey yaxshi olar❤ qaldiki sonsuzlug sohbetine o tibbde dilde eledi yeni bu sonsuzdu ushagi olmuyacag menasinda deyil sadece adina ele deyiller eger bir qadin 1 il qorunmasiz ilishki yashiyirsa hamile qalmirsa ele diirler tibbi dilde ama yene direm bu o demek deyilki bu irag olsun ushagi olmuyacag sonsuzlardandir bunu hekim o terzde dememeliydi basha salmaliydi menasini gicbeser bakida olsaydin yaxahi meslehetli hekim dierdim seneHe bildim.mende 5 gün geçikdim.test eledim çoxdı.sora bi denedw eledim çıxmadı. Hemde az tökmüşdüm.sora eve gelende gördüö bundada hemenki xette var.2cisi gözlemeye vaxtım olmadı.hemde atamın maşınına mindim oda berke sürdü ağrım tutdu eve gedende 1 2 saatdan xestelendim.sora hrkime getdim hekim mene sonsuz zad dedi lap pis oldum özümü itirdim.gic gic müaliceler yazdı.dedim istemirem mene soyuğlamanı yazdır besdi.qalan şeylere 1 ilden sora elrtdirerem.indi bu ay müalice eletdirdim 27 günden xestelendim.grlecek ayı gözlüyrem indi
Salam : ) konunun sahibi sizsiniz anladığım qədəri ilə. Mənim konunun başlığı ilə deyil söhbətlərim, amma bizimkilər olduğu üçün mən də yazıram, başımı qarışdırıram bir az təkəm deyə burda takılıram : )Yox evdeyem daha evde oldugum ucun girecem
Salam can:))))) he menem Ayten biz senle yazishmishig sadece yadinda qalmiyib diesen burda yazishmishig:)))mende bu konunu acanda bizimkilerden varmi die acmishdim:)))ama tam bilmedim siz 3 uz mamasi olansin yoxsa bashqa:)Salam : ) konunun sahibi sizsiniz anladığım qədəri ilə. Mənim konunun başlığı ilə deyil söhbətlərim, amma bizimkilər olduğu üçün mən də yazıram, başımı qarışdırıram bir az təkəm deyə burda takılıram : )
Yoo men hekime getmemişden 1 gün qabag şeffaf akıntı var idi dedim aha yumurta var)) seherisi gün uziye düşdüm catlamamışdı hekim de 2 gün sonraya catlatma iğnesi yazdı. Yani olur ele akıntı olsa da gec catlamasıYox quzum ele gorduyun gun catlamish olur ondan 2 gun sonra yox
Özümün tanışı varıydı bakıda oynan danışdım.dedi qelet eliyr.bi dene soyığlamaya al besdi qalan şeyler boşdu.1 il dolmamış heçne eletdirme.Mene bax ele gunahlandirma ozuvuki mashina mindim oldu bilirsen necedi eger vaxtidisa Allah onu sene verirse inan mene sen neynesende o dushmuyecek..eger 5 gun gevikibse sen test elemisense 5-10 deq cixmayibsa demekki hamilelik olmuyub o...o 1 saata cixire testlerde o aybashina 1 hefte 5 qalmish onda sayilir yoxsa 5 gun gevikince deyil,ola bilsinki kimyasal falan kecirtmisen yaxshi bir hekime get yaxshi yaxshi yoxlan belkede adice xestelenmisen onun ucun size direm qana gedin getseydin indi bele fikirleshmezdin hamileydim belkede hamile deyildin xeyirlisi hershey yaxshi olar❤ qaldiki sonsuzlug sohbetine o tibbde dilde eledi yeni bu sonsuzdu ushagi olmuyacag menasinda deyil sadece adina ele deyiller eger bir qadin 1 il qorunmasiz ilishki yashiyirsa hamile qalmirsa ele diirler tibbi dilde ama yene direm bu o demek deyilki bu irag olsun ushagi olmuyacag sonsuzlardandir bunu hekim o terzde dememeliydi basha salmaliydi menasini gicbeser bakida olsaydin yaxahi meslehetli hekim dierdim sene
Mencede senin hec bir probpemin yoxdu cunki sen nece defe uziye dushmusen catlamish olur sene tek meslehetim bax bu ay ele ele qalmasan mene ne diirsen de bax xestelenib qutaran kimi 10-12 ci gununden hergun munasibetde ol hergun kalite malite bunlara baxma mene hekim demishdiki cavansiz eyer istek varsa hergun olsun mumkunse onda adam daha tez ilishir falan filan ona gore bikmadan usanmadan hergun ol behresini goreceksen inan Allaha arada 1 gun buraxa bilersen calish 1 gun buraxdigin gun ayin tek gunu olsunÖzümün tanışı varıydı bakıda oynan danışdım.dedi qelet eliyr.bi dene soyığlamaya al besdi qalan şeyler boşdu.1 il dolmamış heçne eletdirme.
Hee ola biler bilemedimkiYoo men hekime getmemişden 1 gün qabag şeffaf akıntı var idi dedim aha yumurta var)) seherisi gün uziye düşdüm catlamamışdı hekim de 2 gün sonraya catlatma iğnesi yazdı. Yani olur ele akıntı olsa da gec catlaması
Allahmı dedirtdi o üçüzü : ) yox məndə bir dənədir, adım da Nüşabədir. Allah sizlərə qismət etsin, Amin.Salam can:))))) he menem Ayten biz senle yazishmishig sadece yadinda qalmiyib diesen burda yazishmishig:)))mende bu konunu acanda bizimkilerden varmi die acmishdim:)))ama tam bilmedim siz 3 uz mamasi olansin yoxsa bashqa:)
Yox yox qorxma Allah dedirtmedi burda bir qiz variydi 3 uz vardi cox sagol canAllah saxlasin minnoshunece yashin var?mende 22Allahmı dedirtdi o üçüzü : ) yox məndə bir dənədir, adım da Nüşabədir. Allah sizlərə qismət etsin, Amin.
Canım ağzına sağlıq nə gözəl dedin olacağı varsa olacaq. Mənim hamiləliyimdə uşaq elə ilk aylardan ciftin yarısı qopmmuşdu, həkim də ki, (Mehman) yoldaşım dedi əgər qalmayacaqsa biz uşağı götüzdürək. Dedi heç nə deye bilmərəm, sadəcə müalicəni götürün gerisini Allah bilər. Dedi yeddi ayına çatsa bir təhlüks olsa götürərik, xüsusi yerdə saxlayarıq. Amma Şükürlər olsin O uşaq o yarı ciftnən elə vaxtında doqquz aylığında doğuldu. Bəli Allah saxlayanda heç ns olmazMene bax ele gunahlandirma ozuvuki mashina mindim oldu bilirsen necedi eger vaxtidisa Allah onu sene verirse inan mene sen neynesende o dushmuyecek..eger 5 gun gevikibse sen test elemisense 5-10 deq cixmayibsa demekki hamilelik olmuyub o...o 1 saata cixire testlerde o aybashina 1 hefte 5 qalmish onda sayilir yoxsa 5 gun gevikince deyil,ola bilsinki kimyasal falan kecirtmisen yaxshi bir hekime get yaxshi yaxshi yoxlan belkede adice xestelenmisen onun ucun size direm qana gedin getseydin indi bele fikirleshmezdin hamileydim belkede hamile deyildin xeyirlisi hershey yaxshi olar❤ qaldiki sonsuzlug sohbetine o tibbde dilde eledi yeni bu sonsuzdu ushagi olmuyacag menasinda deyil sadece adina ele deyiller eger bir qadin 1 il qorunmasiz ilishki yashiyirsa hamile qalmirsa ele diirler tibbi dilde ama yene direm bu o demek deyilki bu irag olsun ushagi olmuyacag sonsuzlardandir bunu hekim o terzde dememeliydi basha salmaliydi menasini gicbeser bakida olsaydin yaxahi meslehetli hekim dierdim sene
Bu düzdür mənde de bu yolnan qalıb : )Mencede senin hec bir probpemin yoxdu cunki sen nece defe uziye dushmusen catlamish olur sene tek meslehetim bax bu ay ele ele qalmasan mene ne diirsen de bax xestelenib qutaran kimi 10-12 ci gununden hergun munasibetde ol hergun kalite malite bunlara baxma mene hekim demishdiki cavansiz eyer istek varsa hergun olsun mumkunse onda adam daha tez ilishir falan filan ona gore bikmadan usanmadan hergun ol behresini goreceksen inan Allaha arada 1 gun buraxa bilersen calish 1 gun buraxdigin gun ayin tek gunu olsun
Təşəkkür edirəm, mən qocikəm : ) 35 yaşım var : )Yox yox qorxma Allah dedirtmedi burda bir qiz variydi 3 uz vardi cox sagol canAllah saxlasin minnoshunece yashin var?mende 22
Shukur Allaha elbette eledi Allah verirse istiyir hekim ozunu yirtsin Allah baxib demiyecekki aaa hekim xesteye bu sozu diib men gozduyum mualice zad elesin vererem sadece hersheyim zamani var isyan etmeden hemin zamani gozlemek lazimdirCanım ağzına sağlıq nə gözəl dedin olacağı varsa olacaq. Mənim hamiləliyimdə uşaq elə ilk aylardan ciftin yarısı qopmmuşdu, həkim də ki, (Mehman) yoldaşım dedi əgər qalmayacaqsa biz uşağı götüzdürək. Dedi heç nə deye bilmərəm, sadəcə müalicəni götürün gerisini Allah bilər. Dedi yeddi ayına çatsa bir təhlüks olsa götürərik, xüsusi yerdə saxlayarıq. Amma Şükürlər olsin O uşaq o yarı ciftnən elə vaxtında doqquz aylığında doğuldu. Bəli Allah saxlayanda heç ns olmaz
Mende inanmirdim ama men ozumde ele qalmishdim:)))))Bu düzdür mənde de bu yolnan qalıb : )
MashAllah en gozel vaxtlarindi men sevirem o yashlari sebirsizlikle gozleyiremTəşəkkür edirəm, mən qocikəm : ) 35 yaşım var : )
Allah oondan da yuxarı yaşları görməyi nəsib etsin İn şə Allah, AminMashAllah en gozel vaxtlarindi men sevirem o yashlari sebirsizlikle gozleyirem