• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nöş deyişdün ay qız aduvı? Menemdee dığırranıram
2-3 nefer tanishim var bizim kimi xestediler internetdedirler butun gunu ozde bele 50 ilin arvadi kimi gelinlerdir dedim girib ayten_rafo gorseler srazu bileceklerki menem diecekler aaaa gorursen burdadi ushag istiyir zad az az hee bele sohbetler olacag ona gore deyishdim:KK70:

2-3 nefer tanishim var bizim kimi xestediler internetdedirler butun gunu ozde bele 50 ilin arvadi kimi gelinlerdir dedim girib ayten_rafo gorseler srazu bileceklerki menem diecekler aaaa gorursen burdadi ushag istiyir zad az az hee bele sohbetler olacag ona gore deyishdim:KK70:
Şirin qız Allah üzünü güldürsün, nə qədər güldüm 50 ilin arvadına :KK48:

Az yaxçı eledün bizimkiler buraların yolunu bilmirler. Aytennen başqa realda tanıdığım yoxdu burda :)

Menim 4 yada gun var.uje baslayub agrim bu ayda kecdi o biri aylar kimi

Menim ağrılarım neçe gündü vare. Aybaşı kimi deyil. Yumurtalığım elebil şişib. Üzü üste uzananda yumurtalığımı hiss eliyirem. Kafam karıştı anlamadım bişey

İnstagramda Safa Doganay var e Neriman abla rolunu canlandırır, orda deyir 5 dakkada 20 kişinin günahını almadan dayanamıyom, başka türlü olmuyor, o yadıma düşdü :KK70:

Hee baxmışam neriman ablaya istedaddıda sefa. Men de ne qeder gülürem ona)

He can azeriyem. Senin azeri olduğuvu bilirem danışmışıq senle. Orda türkçe yazdın diye men de türkçe yazdım )))
Yadimda qalmir ki:110: lap yaxsi memnun oldum)) kecek esas meseleye))
Menim ayb ma 8 gun qalib test zeif de olsa 2 ci xetti gosteriri. Kecen aylarda ovitrel iynesi elemistim ta ayb gunune kimi 2 xett cixirdi deye inanmim qalmayib bu testlere, hekimimde testlerin coxu brakdi dedi. Bu ay hecne elememisem, ovulyasiya testi eledim. Bir de dostinex icirem prolaktinim yuksekdi.

Yadimda qalmir ki:110: lap yaxsi memnun oldum)) kecek esas meseleye))
Menim ayb ma 8 gun qalib test zeif de olsa 2 ci xetti gosteriri. Kecen aylarda ovitrel iynesi elemistim ta ayb gunune kimi 2 xett cixirdi deye inanmim qalmayib bu testlere, hekimimde testlerin coxu brakdi dedi. Bu ay hecne elememisem, ovulyasiya testi eledim. Bir de dostinex icirem prolaktinim yuksekdi.
Nece yasin var?nece vaxtdir evlisen?

SerAy12 SerAy12 dünen Ayten şeklivi gösterdi görmemişdim. Şirin qızsan sevdim :KK200:
Yaraşırsız kocanla da. ALLAH xoşbext elesin :KK68:
Sağol canım tşkr.mende mamavın görmüşdüm.ele bildim sensen ayten deye yox mamadı.sora şeklinş görsetdi.erivin görmemişem.ama seni gördüm heç oxşamırsız aytennen:KK70:

Back