• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Men türkceni ele bele yazmışdım))) yoxsa bildim o Ayten oldugunu. Niye yox idin ortalıqlarda.? Bu 2ci zadundu?)))
He bilirem)))))yox can 2 ci zadum deyil adini dunen deyishdim malumm qohum qonshu girer srazu bilerki bu menem aytende burdaymish dierler:olamaz:bilmiremki son 1 aydir umumiyyetle tel yadima dushmurdu kocam 1 aylig mezuniyyet goturmushdu lenkeranda bag tutmushdug dunen geldik dedim bir gorum qizlar nenir ondan qabagda ara sira girirdim:KK53:

Canım içmee onu yaxşı şey deyil.çünki ay başıvı pozur
Yox quzum ele derman deyil o vaxtt rehmete getmish sabina mirzeyeva menim aybashimi duzeltmek ucun yazmishdi onu hormon dermanidi tek qorunmagcun deyil hormonlari dengeliyir aybashini duzeldir men abortdan sonra aybashim bu dermanla duzelib yeni oz bashina icmirem:KK49:sen nenirsen smslerivizin bashlangicini oxudum sora sebrim catmadi bacivin mezuniyyetine getmisen xestelenmisen hekime getdinmi?

Qızlar men soğan suyu içmişdim axı bu ay. 27ci günüm idi. Dünen axşam geldi kırmızılar. Men bilirdim tez xestelenecem.çünki 12ci günümde yumurtlama akıntısını görmüşdüm. Yeqin ki 14de çatlıyıb uje. Ona gore de tez xestelendim. Xestelenmeyinde problem olanlar içe biler. Menimkini tez getirdi. Bilmirem bundan sonraki aylar nece olar

He bilirem)))))yox can 2 ci zadum deyil adini dunen deyishdim malumm qohum qonshu girer srazu bilerki bu menem aytende burdaymish dierler:olamaz:bilmiremki son 1 aydir umumiyyetle tel yadima dushmurdu kocam 1 aylig mezuniyyet goturmushdu lenkeranda bag tutmushdug dunen geldik dedim bir gorum qizlar nenir ondan qabagda ara sira girirdim:KK53:
Ooh keyifler yerinde vAllah) maşAllah) biz de bağdayığ. Nemiş de burdadı

Qacaq qizimizda geldi :63: iki gun kecmez yene kayp olur onun icin kendimi fazla kaptirmiyom :KK11:

Qızlar men soğan suyu içmişdim axı bu ay. 27ci günüm idi. Dünen axşam geldi kırmızılar. Men bilirdim tez xestelenecem.çünki 12ci günümde yumurtlama akıntısını görmüşdüm. Yeqin ki 14de çatlıyıb uje. Ona gore de tez xestelendim. Xestelenmeyinde problem olanlar içe biler. Menimkini tez getirdi. Bilmirem bundan sonraki aylar nece olar
Yox quzum ele gorduyun gun catlamish olur ondan 2 gun sonra yox

Qizlar birde aglimi qurtdalayan soru var indi bes mualice gede gede hamile qalinsa usaga zerer vermez? Cunki ele derman varki icinde yazilibki hamilelik zamani olmaz :110:

Yox quzum ele derman deyil o vaxtt rehmete getmish sabina mirzeyeva menim aybashimi duzeltmek ucun yazmishdi onu hormon dermanidi tek qorunmagcun deyil hormonlari dengeliyir aybashini duzeldir men abortdan sonra aybashim bu dermanla duzelib yeni oz bashina icmirem:KK49:sen nenirsen smslerivizin bashlangicini oxudum sora sebrim catmadi bacivin mezuniyyetine getmisen xestelenmisen hekime getdinmi?
He bildim.mende 5 gün geçikdim.test eledim çoxdı.sora bi denedw eledim çıxmadı. Hemde az tökmüşdüm.sora eve gelende gördüö bundada hemenki xette var.2cisi gözlemeye vaxtım olmadı.hemde atamın maşınına mindim oda berke sürdü ağrım tutdu eve gedende 1 2 saatdan xestelendim.sora hrkime getdim hekim mene sonsuz zad dedi lap pis oldum özümü itirdim.gic gic müaliceler yazdı.dedim istemirem mene soyuğlamanı yazdır besdi.qalan şeylere 1 ilden sora elrtdirerem.indi bu ay müalice eletdirdim 27 günden xestelendim.grlecek ayı gözlüyrem indi

Back