- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.921
Quzum mən elə insanlara məsəli pis çıxmasın, insanlıq anlayışı yoxdur deyirəm. Hələ sizə yadlar deyir e quzum, mənə öz xalam elə sifət göstərmişdi ki, o an başımdan qaynar su tökdülər məsəli az qalar. Dilim tutuldu, gözlərim doldu, həyətdə idik deyə rahat ağlaya da bilmədim, boğazım düyünləndi, udquna udquna qaldımQızlar hamınınız yazdığlarını oxudum.düz deyrsiz belkede nese olacağdı.ama ayten demişken.etraddakı stres yoruru meni.menim soyuğlamadan başqa problemim olmuyub.her defe qaynanamın söz atması.senin problemin var demesi.hamıya oldu sen qaldın demesi yorur meni.ayten demişken dünyanın en yaxşı gelin olsanda uşağın yoxsa heçsen.birde yuxular mövsuna mende inanıram.çümki padruqamo elinde xonçalarnan qebir üstünde ağladağını gördüm.yazdım nese olubmu deye deyr geline bayramlığ aparmışdığ.ordan gelenen sonra mene ağzına geleni yazdı ki senin ujbatınan toyumuz olmur söyüş zad.her şey deyib buna.bu deyr neçe gündğr oturub ağlıyram.özüde qaynansından mecbur olub gelib ata evine hamile hamile.xerc tökülüb buna imknaları yoxdu toya.ona göre men inanıram yuxulara