• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar az öncə bilirsiniz nə oldu, çox pis oldum. Nə olar heç bir sual verməyin, sadəcə oxuyun, bu gununuzə Şükr edin. Az öncə yoldaşım bazara gedirdi, uşağa dedi ki, gedim sənə bəbəş alım, uşaq da dedi hə. Bəzən biz böyüklər bilmədən səhvlər buraxırıq, əslinde yoldaşima həmisə deyirəm ki, usağa yerinə yetirməyəcəyin vədlər vermə. Sən demə uşaq inanıb, atası qayıdanda açarı qapıya salan kimi bir də gördüm uşaq götürüldü qapıya bəbəş, bəbəş :KK43: gördü atası təkdir, çöndü mene dedi ana bəbəş hanı, bəbəş yox :KK43: çoooox pis oldum :KK43: mənim üşağım təkdir, tək də qalacaq. İndi bunu bura niyə yazdın deməyin, insan həyatı boyunca həmişə nədənsə dərs çıxardır, yaşadıqlarından, ətrafdan gördüyü hər şeydən özü üçün doğru olanı götürür. Yazdım ki, yəni boş verin bir çox şeyi, sadəcə anı yaşayın gerisini Allaha butaxın. Möcüzələrlə dolu Allahım hamımıza kömək olsun İn şə Allah, Amin.

Qızlar az öncə bilirsiniz nə oldu, çox pis oldum. Nə olar heç bir sual verməyin, sadəcə oxuyun, bu gununuzə Şükr edin. Az öncə yoldaşım bazara gedirdi, uşağa dedi ki, gedim sənə bəbəş alım, uşaq da dedi hə. Bəzən biz böyüklər bilmədən səhvlər buraxırıq, əslinde yoldaşima həmisə deyirəm ki, usağa yerinə yetirməyəcəyin vədlər vermə. Sən demə uşaq inanıb, atası qayıdanda açarı qapıya salan kimi bir də gördüm uşaq götürüldü qapıya bəbəş, bəbəş :KK43: gördü atası təkdir, çöndü mene dedi ana bəbəş hanı, bəbəş yox :KK43: çoooox pis oldum :KK43: mənim üşağım təkdir, tək də qalacaq. İndi bunu bura niyə yazdın deməyin, insan həyatı boyunca həmişə nədənsə dərs çıxardır, yaşadıqlarından, ətrafdan gördüyü hər şeydən özü üçün doğru olanı götürür. Yazdım ki, yəni boş verin bir çox şeyi, sadəcə anı yaşayın gerisini Allaha butaxın. Möcüzələrlə dolu Allahım hamımıza kömək olsun İn şə Allah, Amin.
Caaan niye ele diyirsen ki? Yene olmaz ki bebiş işleri? Başlayın da çalışmalara? Düzdü gerey uşağa ele şeyler demiyesen. Pis olur sonra. Canım yaaaa

Mencede senin hec bir probpemin yoxdu cunki sen nece defe uziye dushmusen catlamish olur sene tek meslehetim bax bu ay ele ele qalmasan mene ne diirsen de bax xestelenib qutaran kimi 10-12 ci gununden hergun munasibetde ol hergun kalite malite bunlara baxma mene hekim demishdiki cavansiz eyer istek varsa hergun olsun mumkunse onda adam daha tez ilishir falan filan ona gore bikmadan usanmadan hergun ol behresini goreceksen inan Allaha arada 1 gun buraxa bilersen calish 1 gun buraxdigin gun ayin tek gunu olsun
He inşAllah canım.day fikirleşmirem hesablamamışamda.o qeder analizde verdim heçne çıxmadı.day eletdirmeyecem heçne

Oyyy quzum oyyy sonsuz nədir, insanların başı qaçır yavaş yavaş deyəsən. Həkim dediyin ürək dirək verməlidir, təsəlli verməlidir, bu ne sözdür deyib. Şəxsən mənə həkimin müalicəsindən çox onun danışığı inandırır
He valla çox bele üreksiz hekimiydi.qarşısımda ağlıyram yene deyr sonsuzsan.

Caaaan olerem men onuncuno_Oquzum pis olma ozde hecneye gore umidivi itirme heckim Allahdan daha yaxshi bilmez gelecekde senin heyatin nece olacag..ona gore dogurdanda heyat mocuzelerle doludur sende pis olma :KK15:

He inşAllah canım.day fikirleşmirem hesablamamışamda.o qeder analizde verdim heçne çıxmadı.day eletdirmeyecem heçne
Hecne eletdirme sadece sen cox istiyirsen adam ister istemez gozduyur stress edir o sheyleri keyfle et ve hergun et mocuzen gelecek:anneadayı:

can09e can09e Kız cano bir ses ver ya kuzum nerdesin, meraak ettik seni, alışmışız :KK200:
Oyy canım benim ben de sizi özledim
tatildeydim canım, telefonu elime almadım desem yeridir..
çok çabuk bitti gitti tatil de
bugün işbaşı yaptım.
Sizler nasılsınız keyifler nasıl? :KK49:

Caaaan olerem men onuncuno_Oquzum pis olma ozde hecneye gore umidivi itirme heckim Allahdan daha yaxshi bilmez gelecekde senin heyatin nece olacag..ona gore dogurdanda heyat mocuzelerle doludur sende pis olma :KK15:
Caaan Allah eləməsin, düzdür quzum bəzən ağzının danışığın bilməyənlər deyir böyüyüb söyəcək, deyirəm qoy söysün məni söyəcək də. Məndə birdir İn şə Allah özünün çox olar, Allah da görməyi nəsib edər İn şə Allah hamıya mən də içində Amin

Oyy canım benim ben de sizi özledim
tatildeydim canım, telefonu elime almadım desem yeridir..
çok çabuk bitti gitti tatil de
bugün işbaşı yaptım.
Sizler nasılsınız keyifler nasıl? :KK49:
Doğru ya söylemişdin tatile çıkacağını, her zaman gezmelerde. Allah kolaylık versin canım. İyiyim ben de çok Şükür, insan alışınca gözü arıyor, göremeyince merak ettim : )

Caaan Allah eləməsin, düzdür quzum bəzən ağzının danışığın bilməyənlər deyir böyüyüb söyəcək, deyirəm qoy söysün məni söyəcək də. Məndə birdir İn şə Allah özünün çox olar, Allah da görməyi nəsib edər İn şə Allah hamıya mən də içində Amin
InshAllah:dua:bosh bosh danishan coxdu bosh ver:KK200:

Back