hami yazib qoy mende yazim kospeti ile mende davam edirem
demeli men bacimnan 2yaw balacayam. ozu sariwin ve qewey olduqu uchun chox sonaladi( Qarabaq lehcesinde "elchilerine naz etmek"
) ve menim 6ildi istediym var idi deye duwdum onnan qabaqa ve niwanlandiq. tuda suda, bizim toya 3ay qalmiw bacim da niwanlandi. kechen ilin yayinda 40gun ara ile birinci menim sonra da bacimin toyu oldu. men geden kimi hamile qaldim. mennen 18gun ferq ilede bacim hamile qaldi. ama hamileliyi biraz problemli idi chirk gelirdi dediler ciftde iltihablanma var uwaqin duwmesi riski var ve s. mende o erefelerde uziyede getmemiwem ama tam saqlam aqrisiz filan, her gun hamileliyin bir elametin yawayaraq her weyi normal saniram plus bacima ureyim aqriyr ki niye bele oldu niye salamatchliq olmadi onda zad. nese ki bacim getdi yaxwi ginekoloqa mualice aldi. men hele uziye duwmemiwem getdim yoldawimla uziye duwmeye. ve mene dediler ki urey doyuntusu yoxdu. 3 5gundu dayanib 9heftesine kimi normal gelib. abort oldum getdim hekime analiz zad. geldi zobum olmaya olmaya zob hormonum yuksek chixdi. dediler o saxliyib inkiwafdan. artiq evlendiyimiz bu ayin 16si 1ili dolduracaq. ve abort olduqum da 9aydi. hekimler deyr hechne yoxdu saqlamsan abortdan sora olur gec hamile qalmalar ve s. neyse ki elde var 0(sifir). he eger bacimi soruwsaniz ki nece oldu, indi 2ayliq oqlu var. mawallah bizlere qismet yemeli weydi. xestexanadan chixanda gedib otaqini warlarla dekorlarla ozum bezemiwem. qram paxilliq ya mende niye olmadi ve ya qisqanma yoxdu. eger uwaq qalsa idi uje 3ayina girirdi. qurbanolduqumun her derdi var, belkede indilerde baxib aqliyirdim ki menim uwaqim axi niye bele oldu. ona gorede Allah bilen meslehetdi. bugunumuze min wukur