- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.861
Icim goynediye bu hekimlee ancaq faize isleyre xeste veclerine deyil baxrsanki eyni terkibli seylee yazir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ele olunur he ama uje eyende salmaq ucun desiklerinen tokulure ede bilmremAa belke onun uc hissesini içeri salıb yanlardan butulkanı sıxırsan? O da suyu fışkırdır içeriye. Yeqinki ele yuyulur. Ama hamilelik şübhen varsa onu da eleme. Açılış olar
Haqlısan quzum arıqlayıram, indi 82 kq, amma 96 kq dan düşmüşəm. Nasazlığım var deyə yavaş yavaş verirəm. Offf offf elə o şok diyetlər yıxdı da məni, düzgün şəkildə kilo verməyə çalışsaydım indi çoxdan arıqlamışdım. İndi hədəfim hələ ki, 80-dən qurtulmaqdır, ondan sonra hədəf 75, sonra yavaş yavaş hədəfi çəkəcəyəm aşağı. Görək İn şə Allah istədiyim hədəfə çataram.Canım neçe kilosanki? Bideki hele ne yaşın varki arıqlada. Men mekteb vaxtı çox kök olmuşam özüde kökelende buddardan şişirem. Sonra arıqladım birden bire ama sağlam arıqlamadım da xestelendim 1hefteye 8kq birden düşdüm. Her yerim sallandı. Sonra idmannan berpa eledim. Evlenennen sonra baxıram ki selülitlerim çıxıb. İndi uje 1aydı idman hereketleri eliyirem ayaqlarım formaya düşüb :)
Quzum otur hamamda onu sal içəri yanlardan sıx fısqırdacaq içəri. Amma Judy_K nın dediyi kimi hələlik gözlə, İn şə Allah ki, hamiləsən, yox əgər xəstələnsən qurttarıb sonra edərsənEle olunur he ama uje eyende salmaq ucun desiklerinen tokulure ede bilmrem
Gece qıldım men de can. Dualarımı eledim. ALLAH eşider inşAllah necesiz? Neynirsiz? Menim bütün bedenim istiden yanır ee men hec vaxt bele olmazdım. Elim ayağım yayda bele soyuq olardı. İndi yanıram. Halsızlıq olur özde.MirAy92 Canım Hacət (istixarə) namazı çox gözəl namazdır. Hər kəs onu qıla bilmir, açığı mən də qılmamışam. Rəhmətlik xalam qılardı, mən də neçə dəfə xahiş etmişdim xalamdan ki, mənim üçün o namazı qılsın. Allah rəhmət etsin qılmışdı mənim üçün.
Bundan men de istifade elemişem o uzun yeri salırsan iceri fısqırdırsan altına vannadan zaddan qoy otur ele. Ama hele ki eleme gozde qızlar demişBuda ici yumaq icundu hec istifade ede bilmreme eyen kimi o desiklerinen tokulur ((( bos yere pul verdim
ariqlamaq uchun 2litr gunde su ich. esas suyu bol ele..birde choreyden wirniyatdan hetta chubuq krakerlerdende uzaq dur. acsan qatiq ye. 7 8den sora vapwe hechne yeme. eger qatiq ureyini sivirirse acliqini kechirmirse qara chorey ciccan doqruya bilersen ichine. bu dediklerim yemey koku olanlara aid. yox eger seni eseb kokeldirse buna deyeceyim yoxdu) birde qarmaralni istifade edirsense. anam da astma xestesidi 83kilodu. deyr ariqlamaq istyrem prosta yungullewerdim, yemeyinnen kesir. deyrem sen yemey koku deyilsenki az yemeyle ariqlayasan. ama qarmaralni aerazolu da atmaq olmur kiHaqlısan quzum arıqlayıram, indi 82 kq, amma 96 kq dan düşmüşəm. Nasazlığım var deyə yavaş yavaş verirəm. Offf offf elə o şok diyetlər yıxdı da məni, düzgün şəkildə kilo verməyə çalışsaydım indi çoxdan arıqlamışdım. İndi hədəfim hələ ki, 80-dən qurtulmaqdır, ondan sonra hədəf 75, sonra yavaş yavaş hədəfi çəkəcəyəm aşağı. Görək İn şə Allah istədiyim hədəfə çataram.
Allah qəbul etsin İn şə Allah, Amin. Xatırladığım qədəri ilə xalam bu namazı açıq havada qılırdı. Mən hələ qıla bilmirəm, üzrlü səbəbə görə.Gece qıldım men de can. Dualarımı eledim. ALLAH eşider inşAllah necesiz? Neynirsiz? Menim bütün bedenim istiden yanır ee men hec vaxt bele olmazdım. Elim ayağım yayda bele soyuq olardı. İndi yanıram. Halsızlıq olur özde.
Su normam 2.7 litr, amma indi yaydı deyə çox içirəm. Çörək yemirəm, şirniyyat qətiyyən olmaz mənə, çox canım çəksə quru meyvələrdən istifadə edirəm. Paketli qidalar ümumiyyətlə evə qoymuram. Yeməyi yatmazdan dörd saat əvvəl kəsirəm. Çoxlu tərəvəzlərdən istifadə edirəm çiy və ya bişmiş. Məndə olan əsəb kimdə var : ( elə o qarmanalni dərmanlar salıb da məni bir az da bu hala. Bir dəfə möhkəm soyualamışdım, səzim zadım batmışdı, getdim həkimə, dedi qızım qarmanalni dərman çox içirsən dedim hə. Dedi mən əlimi ətinə vuran kimi bildim onu. Bu həkimlər yıxır bizim evimizi ( bəziləri) Allah mənim xalqıma rəhm etsin, kömək olsun bizlərə İn şə Allah, Amin. Allah anana kömək olsun, şəfasın versin İn şə Allah, Amin.ariqlamaq uchun 2litr gunde su ich. esas suyu bol ele..birde choreyden wirniyatdan hetta chubuq krakerlerdende uzaq dur. acsan qatiq ye. 7 8den sora vapwe hechne yeme. eger qatiq ureyini sivirirse acliqini kechirmirse qara chorey ciccan doqruya bilersen ichine. bu dediklerim yemey koku olanlara aid. yox eger seni eseb kokeldirse buna deyeceyim yoxdu) birde qarmaralni istifade edirsense. anam da astma xestesidi 83kilodu. deyr ariqlamaq istyrem prosta yungullewerdim, yemeyinnen kesir. deyrem sen yemey koku deyilsenki az yemeyle ariqlayasan. ama qarmaralni aerazolu da atmaq olmur ki
Acıq havanı bilmirdim hem de qıla bilmirem bina evindeyik) istixare eledim bayaq tesbehnen müsbet cıxdı))Allah qəbul etsin İn şə Allah, Amin. Xatırladığım qədəri ilə xalam bu namazı açıq havada qılırdı. Mən hələ qıla bilmirəm, üzrlü səbəbə görə.
chox saqol Allah seninde komeyin olsun. he qarmaralni dermanlarda kokluk deyil, beden wiw olur.Su normam 2.7 litr, amma indi yaydı deyə çox içirəm. Çörək yemirəm, şirniyyat qətiyyən olmaz mənə, çox canım çəksə quru meyvələrdən istifadə edirəm. Paketli qidalar ümumiyyətlə evə qoymuram. Yeməyi yatmazdan dörd saat əvvəl kəsirəm. Çoxlu tərəvəzlərdən istifadə edirəm çiy və ya bişmiş. Məndə olan əsəb kimdə var : ( elə o qarmanalni dərmanlar salıb da məni bir az da bu hala. Bir dəfə möhkəm soyualamışdım, səzim zadım batmışdı, getdim həkimə, dedi qızım qarmanalni dərman çox içirsən dedim hə. Dedi mən əlimi ətinə vuran kimi bildim onu. Bu həkimlər yıxır bizim evimizi ( bəziləri) Allah mənim xalqıma rəhm etsin, kömək olsun bizlərə İn şə Allah, Amin. Allah anana kömək olsun, şəfasın versin İn şə Allah, Amin.
: ) əlaAcıq havanı bilmirdim hem de qıla bilmirem bina evindeyik) istixare eledim bayaq tesbehnen müsbet cıxdı))
Amin, təşəkkür edirəmchox saqol Allah seninde komeyin olsun. he qarmaralni dermanlarda kokluk deyil, beden wiw olur.
Mən içmişəm o dərmandan amma yadımdan çıxıb deyəsən sonra idi. Bircə bu dəqiq yadımda qalıb ki, onu içəndə turş, duzlu, istiotlu yeməyəsən gərək. Quzum niyə yazmır ki, o həkim necə içəcəksən. Əgər özümüz biləyəcəyiksə onda nə işimiz var həkimdə. Zəng vur soruş, məsələn deyirəm bəlkə mən ac qarnına içəcəm sən tox qarnına onu hardan bilməlidir xəstə, bir zəhmət yazsın, pulu almağı bilirlər ammaQizlar hekim mene folik adit yazib yeni fol tursusu ama yazmayib yemekten evvel ya sora.melumati olan var?ac atrlsr ya tox?
Mən içmişəm o dərmandan amma yadımdan çıxıb deyəsən sonra idi. Bircə bu dəqiq yadımda qalıb ki, onu içəndə turş, duzlu, istiotlu yeməyəsən gərək. Quzum niyə yazmır ki, o həkim necə içəcəksən. Əgər özümüz biləyəcəyiksə onda nə işimiz var həkimdə. Zəng vur soruş, məsələn deyirəm bəlkə mən ac qarnına içəcəm sən tox qarnına onu hardan bilməlidir xəstə, bir zəhmət yazsın, pulu almağı bilirlər amma
Əlbəttə ki, mənə yazanda dildə də başa salırdı ki, necə etməlisənDay dimeye can ele hekim olaar? Zeng vurub soruşmaq senin polni haqqındı. Birdəki içinde kağızı yoxdu? Başqa dermanlardaki kimi?
Inan uc hekime getmsem ucude ele bil laldi sual vermesen derdini demir.esenlesremMən içmişəm o dərmandan amma yadımdan çıxıb deyəsən sonra idi. Bircə bu dəqiq yadımda qalıb ki, onu içəndə turş, duzlu, istiotlu yeməyəsən gərək. Quzum niyə yazmır ki, o həkim necə içəcəksən. Əgər özümüz biləyəcəyiksə onda nə işimiz var həkimdə. Zəng vur soruş, məsələn deyirəm bəlkə mən ac qarnına içəcəm sən tox qarnına onu hardan bilməlidir xəstə, bir zəhmət yazsın, pulu almağı bilirlər amma
Yo kagizda yazilmayib nece olmalidirDay dimeye can ele hekim olaar? Zeng vurub soruşmaq senin polni haqqındı. Birdəki içinde kağızı yoxdu? Başqa dermanlardaki kimi?