• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yurutlaliqim agriyr yeqin sogan terpederde qizlar he?oskururem sag yumurtliqim agriyir. Menimde son iki gunum qalib ilk basta urek bulanaraq icsemde simdi oyresmsem nasil vazgececegim bilemiyorum yoklugu beni kahr edicek.bir gorseniz cay kimi icirdim :KK70: :dondurma:

Dunen qonaqliqdan gelende balaca usaq vermsdiler masinda qucagima yol boyu mende olub.Allahim mocuzelere qadirdide o balaca elleri balaca ayaqlari gozleri burnu agzi :emir_bebek: o qeder dua eledimki masinda bizide sevindir Allah bu mocuzeden bizede nesib et :anneadayı::dua:
İnşAllah qismet eliyer can. ALLAH yardımcımız olsun. Hamımızın üzünü güldürsün. Çok Amin :dua::cry:

Dunen qonaqliqdan gelende balaca usaq vermsdiler masinda qucagima yol boyu mende olub.Allahim mocuzelere qadirdide o balaca elleri balaca ayaqlari gozleri burnu agzi :emir_bebek: o qeder dua eledimki masinda bizide sevindir Allah bu mocuzeden bizede nesib et :anneadayı::dua:
Caaan elə pis oluram ki, sizə görə. Mən özüm də çox həsrətin çəkmişəm. Çəkməkdən əlavə üzüm yuxarı qulağım nələr eşidib :((( ona görə sizin hər birinizi elə yaxşı başa düşürəm. Allah hamınızı sevindirsin tez zamanda Amin.

Sizde birlikde yasayrsiz?
Yox quzum mən gələn bir günündən ayrıyam. Bacılarım ikisi də yaşayıblar, düzdü biri ayrılıb, biri amma ömürlük o evdədir, bacılarımdan bilirəm ki, çətindir bir yerdə yaşamaq. Amma mənim qaynanam yoxdur Allah rəhmət eləsin dünyasın dəyişib.

_20180710_092048.jpg

Şükür Allaha yaxşıyam canım. Biraz soyuqlamışam diyesen qarnım belim ağrıyır. Yumurtalıqlarım ağrıyır. Bilmirem belke de soğan kürünnrndi
Mende eleyem can yeqin sogan kurunendi mende bir terefli agryr ama sag teref oskururem agryr otururam agryr durram agryr yeqinki terpedib xeyr edir insallag.

Back