• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz buralardayim.. sohbetinizi bolmeyim dedimdi :KK53: bir de araya gircek bir sey yoktu:))
Sen nasilsin naparsin?

Ay ay çağırınca da hemen gelirmiş :) ya bilmiyorum börekten midir nedir o kadar moralim bozuk ki ağlayasım var. Pms midir acaba. Adetime daha 10gün falan var ama. Belim göğüslerim ağrıyor kasığımda da adet sancısı var :( acaba soğan küründen mi? Kullanann kızlar sizde de mi böyle oldu? MirAy92 MirAy92 HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak

Ay ay çağırınca da hemen gelirmiş :) ya bilmiyorum börekten midir nedir o kadar moralim bozuk ki ağlayasım var. Pms midir acaba. Adetime daha 10gün falan var ama. Belim göğüslerim ağrıyor kasığımda da adet sancısı var :KK43: acaba soğan küründen mi? Kullanann kızlar sizde de mi böyle oldu? MirAy92 MirAy92 HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak
Cagrildigim yere erinmem, cagrilmadigim yere gorunmem kuzumm:halay:
Adet oncesi sendrom olabilir tabi, e beklemek de yoruyordur...
Hayirlisi insallahh gebelik belirtileri olsun da guzel haberini alalim kuzum.:KK54:

Cagrildigim yere erinmem, cagrilmadigim yere gorunmem kuzumm:halay:
Adet oncesi sendrom olabilir tabi, e beklemek de yoruyordur...
Hayirlisi insallahh gebelik belirtileri olsun da guzel haberini alalim kuzum.:KK54:

Yaaa çok güzel bir deyimmiş. Hiç duymamıştım :)
Evet sendrom olabilir içimden hiçbir şey gelmiyor :(

Ay ay çağırınca da hemen gelirmiş :) ya bilmiyorum börekten midir nedir o kadar moralim bozuk ki ağlayasım var. Pms midir acaba. Adetime daha 10gün falan var ama. Belim göğüslerim ağrıyor kasığımda da adet sancısı var :KK43: acaba soğan küründen mi? Kullanann kızlar sizde de mi böyle oldu? MirAy92 MirAy92 HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak
Bende de vardı canım. Göğüs uçlarım sızlıyodu ama benim yumurtlama dönemimdi o yüzden olabilir. Azıcık kasıklarım sızlıyodu bugün. Bide baş dönmem var

MirAy92 MirAy92 hadi gözün aydın. Menim hele 8.günümdi... Bezdim uje. Yumurtlama dönemini keçdim diye düşünürdüm. Menim de ürey bulanmam halsızlığım var :(

Canim bende hic agri yok sadece guzel akintim var ara sirada batma

Back