- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.801
Mende qelet eledim kondisoner olan otaqdayatdum seher durdumki oy ureyim ele agryr ustunuze sagliq urek bel. Sonuncu defe olsun istuden bissemde oz otagimda yatacsm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mende qelet eledim kondisoner olan otaqdayatdum seher durdumki oy ureyim ele agryr ustunuze sagliq urek bel. Sonuncu defe olsun istuden bissemde oz otagimda yatacsm
Allah səbəb salsın gözəllərim, hamınız şad xəbər verəsiniz İn şə Allah. Allah əziyyətinizin mükafatın mütləq verəcək, gec verər, tez verər onu bilə bilmərəm, amma ürəkdən bir şeyə inanıram, mütləq verəcək, Amin.
AminAmin inşallah canım. Rebbim sevindirsin bizleri
Allah şəfa versin canım, bu istidə ışıq söndürərlər, camaatın ehtiyacları varSabahınız xeyir qızlar. Necesiz? Men dünen bitirdim soğan suyunu. Menim günlerdi hafif hafif baş ağrım var. Bilmirem niye. İşıqlarımız sonub 1 saatdı. Wi fi yoxdu takıla bilmirem üreyim istiyen kimi.
O həkimlərin mənim başıma hansı oyunları açdığını danışsam dəsmal götürüb ağlayarsan, 6 il həkimlərdə sürünmək asan deyil. Həm canım getdi, həm pulum,səbrli ol, Allah bizləri sınağa çəkir. Bizə düşən səbrli olub, ümidimizi itirmədən, əllərimizi göyə açıb ürəkdən dua etmək düşər. Gerisini Allaha buraxmaq, mükafatını verəcək İn şə Allah, Allah övladımı mənə 30 yaşımda bəxş edib Şükürlər olsun. Hamınızın olacaq, mən də həyatda görməsəm də ürəyimdə sevəliyəcəm bəbəşlərinizi İn şə Allah AminAmin insallah hamimizi sevindirsin rebbim.Bilirem olacak geci tezi var ama insan tez isteyr vallah hekimlerde qalmaq cetindur dusdunse csnini qyrtara bilmrsen
Allah ureyine gore versin canim.bakida qalirsan?O həkimlərin mənim başıma hansı oyunları açdığını danışsam dəsmal götürüb ağlayarsan, 6 il həkimlərdə sürünmək asan deyil. Həm canım getdi, həm pulum,səbrli ol, Allah bizləri sınağa çəkir. Bizə düşən səbrli olub, ümidimizi itirmədən, əllərimizi göyə açıb ürəkdən dua etmək düşər. Gerisini Allaha buraxmaq, mükafatını verəcək İn şə Allah, Allah övladımı mənə 30 yaşımda bəxş edib Şükürlər olsun. Hamınızın olacaq, mən də həyatda görməsəm də ürəyimdə sevəliyəcəm bəbəşlərinizi İn şə Allah Amin
O həkimlərin mənim başıma hansı oyunları açdığını danışsam dəsmal götürüb ağlayarsan, 6 il həkimlərdə sürünmək asan deyil. Həm canım getdi, həm pulum,səbrli ol, Allah bizləri sınağa çəkir. Bizə düşən səbrli olub, ümidimizi itirmədən, əllərimizi göyə açıb ürəkdən dua etmək düşər. Gerisini Allaha buraxmaq, mükafatını verəcək İn şə Allah, Allah övladımı mənə 30 yaşımda bəxş edib Şükürlər olsun. Hamınızın olacaq, mən də həyatda görməsəm də ürəyimdə sevəliyəcəm bəbəşlərinizi İn şə Allah Amin
Amin canım hamımızın, hə quzum Bakıda yaşayıramAllah ureyine gore versin canim.bakida qalirsan?
Amin İn şə Allah bəlkə hansınızınsa qızının həyatını Allah mənim balamla birləşdirərKim Bilir belke iller sonra daha da yaxınlaşdıq görüşdük :) tebiiki bebişlerimizle birlikde inşaALLAH
Amin İn şə Allah bəlkə hansınızınsa qızının həyatını Allah mənim balamla birləşdirər
Saol can 2 saatdan sonra yandı. İndi yanırAllah şəfa versin canım, bu istidə ışıq söndürərlər, camaatın ehtiyacları var
Caaan saol kız )) ALLAH senin de bebişini qorusun AMİNNNO həkimlərin mənim başıma hansı oyunları açdığını danışsam dəsmal götürüb ağlayarsan, 6 il həkimlərdə sürünmək asan deyil. Həm canım getdi, həm pulum,səbrli ol, Allah bizləri sınağa çəkir. Bizə düşən səbrli olub, ümidimizi itirmədən, əllərimizi göyə açıb ürəkdən dua etmək düşər. Gerisini Allaha buraxmaq, mükafatını verəcək İn şə Allah, Allah övladımı mənə 30 yaşımda bəxş edib Şükürlər olsun. Hamınızın olacaq, mən də həyatda görməsəm də ürəyimdə sevəliyəcəm bəbəşlərinizi İn şə Allah Amin
Hə, uçaq üçaq niyyətimiz hara mənzilimiz ora : )Quda olarıq he? Ay uçtuk kız baya
Allah bu millətə kömək olsun, yazıqdır, günahdır biz insanlaraSaol can 2 saatdan sonra yandı. İndi yanır
Amin quzum çox sağ ol ağzın var olsunCaaan saol kız )) ALLAH senin de bebişini qorusun AMİNNN
Amin quzum çox sağ ol ağzın var olsun