- Konu Sahibi minik_prince
- #2.741
Kişilərin hamısı elədir, məsələn mən sup bişirim ətsiz onu yeməz amma yay salatlarını yeyir, hələ Allah sizlərə qismət etsin balaca əçi əçi əçi
Ay amin inşaALLAH canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişilərin hamısı elədir, məsələn mən sup bişirim ətsiz onu yeməz amma yay salatlarını yeyir, hələ Allah sizlərə qismət etsin balaca əçi əçi əçi
Sabahın xeyir can. Men depi pure, veet, lady caramel istifade elemişem. 3ü de yaxşıdı. Lezvanı men ora hec vurmuram. Ölerem qaşımaqdan day. Cox pis qaşındırır hem de temiz elemir. Ama kremler bebek kimi eliyir lap) tertemiz))) krem istifade elesen lezvanı elive de almıyacagsan)) men kremim qurtaranda bele elemirem alıb sora eliyirem. Yoxsa öldürür o adamı
Yemeye gore niye pis olursan az? Delidiyee)) ozunuzsuz hem de menim kimi qaynanalı yerde deyilsen ki yemeye gore narahat olursan. Alınmıyıb canın sagolsun. Men o qeder yemeyi hayıf elemişem ki birinde makaron bişirirdim bizimkiler başqa cür bişirirler deye men de ele bişirirem. Yağda qovururam makaronu sora su tökürem duzu falan qapagını bağlıyıram özü suyunu cekir. Birinde yaxşı makaron deyilmiş, bizimkilerden hec eşitmediyim bişey idi bişirdim xaşıl oldu. Kefim pozuldu sora dıdınq bişirdiyimi tökdüm borcama üstüne de ağ pendirnen kişnişnen qarışdırıb tökdüm. Üstü eccük qızardı tomat sosu düzeldib gezdirdim üstne. Afiyetle yedikQızlar kefim o qeder pozulubki dünennen. Saat 4den 7e qeder o böreknen uğraşmışam bir hevesdiydim ki. Diyesen çox bişirmişem qupquru taxta kimi olub. Qız dedi üstü qızaraba qeder bişirmey lazımdı menimkinin dr üstü qızarmırdı içi de xemir qalırdı diye çox bişirdim. Sonuç hüsran. Dünennen ele pisemki aklımdan çıxara bilmirem heyf eziyyetimnen
Yemeye gore niye pis olursan az? Delidiyee)) ozunuzsuz hem de menim kimi qaynanalı yerde deyilsen ki yemeye gore narahat olursan. Alınmıyıb canın sagolsun. Men o qeder yemeyi hayıf elemişem ki birinde makaron bişirirdim bizimkiler başqa cür bişirirler deye men de ele bişirirem. Yağda qovururam makaronu sora su tökürem duzu falan qapagını bağlıyıram özü suyunu cekir. Birinde yaxşı makaron deyilmiş, bizimkilerden hec eşitmediyim bişey idi bişirdim xaşıl oldu. Kefim pozuldu sora dıdınq bişirdiyimi tökdüm borcama üstüne de ağ pendirnen kişnişnen qarışdırıb tökdüm. Üstü eccük qızardı tomat sosu düzeldib gezdirdim üstne. Afiyetle yedik
Suxari kimi ele biraz da txovkada saxla sora labneye zada batırıb yeyersizAz menim kocam qaynana kimi birşeydide. Yimey konusunda anlayışlı deyil. Düzdü yene de sağolsun dünen heçne demedi ama pis olanda diyir. Qaynanam heçne demirdi yimey pis çıxanda.
Dıdınq diyirsene men neyniyim bes bu qurumuş börekleri dünennen taxta taxta da olsq basıb yiyirem ki tullamıyım heyifim gelir
Anlaşıldı quzular keçim mən də kremə, MirAy92 zəhmət olmasa qiymətlərin də yaz baxım görüm hələ mən girən koldu : ) birin neçə dəfə istifadə etmək olur ? Qol, qıç və s
Judy_K quzum üzülmə o şeylərdən məndə də o qədər olub, ata ata öyrənmişəm. İstəsən mənim qəşəng börək reseptim var, alınması da, dadı da qaranti
:)))) Caaan həvəsin qaçıb daCanımm men önümüzdeki 1sene boyunca börek sözü eşitmek dahi istemirem qaldıki bişirmek(
Suxari kimi ele biraz da txovkada saxla sora labneye zada batırıb yeyersiz
Venüs işlətmirəm amma mən işlədən də baya pahalı sanki qızıldırCanım düzü men qola qıça lezva istifade eliyirem kremi ancaq orayçun istifade eliyirem. 3-4defeye istifade eliyirem bir denesini. Onsuzda tükleri gec ve seyrek çıxardır diye baya 1ay zad gedir. O kremi gerey az çekmiyesende bol bol çekesen ki tüklerin dibine gedib çata bilsin dibden töksün onları. Onda tertemiz olur heç elebil orda tük olmuyub heç vaxt :) qiymetleri de ki inan sen aldığın o bahalı lezvadan ucuzdu)) venus işledirsende diyesen 25-26manatdı venus. Bu 3-4manat olar.
Men 2.50 qepiye alıram.1 ay gedir.sadece ora üçün ama.Canım düzü men qola qıça lezva istifade eliyirem kremi ancaq orayçun istifade eliyirem. 3-4defeye istifade eliyirem bir denesini. Onsuzda tükleri gec ve seyrek çıxardır diye baya 1ay zad gedir. O kremi gerey az çekmiyesende bol bol çekesen ki tüklerin dibine gedib çata bilsin dibden töksün onları. Onda tertemiz olur heç elebil orda tük olmuyub heç vaxt :) qiymetleri de ki inan sen aldığın o bahalı lezvadan ucuzdu)) venus işledirsende diyesen 25-26manatdı venus. Bu 3-4manat olar.
Anlaşıldı quzular keçim mən də kremə, MirAy92 zəhmət olmasa qiymətlərin də yaz baxım görüm hələ mən girən koldu : ) birin neçə dəfə istifadə etmək olur ? Qol, qıç və s
Qiymetlerini deqiq bilmirem. Veet 6-7 mandı o biriler ucuzdu. Qoluvu qıcıvı da eleme de day onnan))) vur dediy öldürdünAnlaşıldı quzular keçim mən də kremə, MirAy92 zəhmət olmasa qiymətlərin də yaz baxım görüm hələ mən girən koldu : ) birin neçə dəfə istifadə etmək olur ? Qol, qıç və s
Yok artık depresyona girdi manyax. Kızım sen ele şeyler bişirirsen ki hec men onları bişirmemişem onda men yıxılım ölüm? Yimeydidee kef eleDünen internetde gördüm qazanda biraz su qaynqdub süzgec qoyursan üstüne, börekleri de yığırsqn ora. 5deq qalır quruluğunu itirir. Prosta eledün gerey srazu yiyesen qalmasın. Qalsa əvvəlkinden de quru olur( dünen eccuk öyle yapıp ta yedim ( inanırsan yimey bişirmeye hevesim öldüye kolum kalkmıyor heçne bişirmey istəmirem(
Yok artık depresyona girdi manyax. Kızım sen ele şeyler bişirirsen ki hec men onları bişirmemişem onda men yıxılım ölüm? Yimeydidee kef ele
Kiz buralardayim.. sohbetinizi bolmeyim dedimdi bir de araya gircek bir sey yoktu:))can09e kız nerdesin? O kadar alıştım ki hepinizi Burda görmeye. Bir gün konuşmasam özlüyorum :)