- Konu Sahibi minik_prince
- #2.821
Günaydıınnnlaarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da günaydın canım, kız iki gündür təsadüfən eyni anda burda oluruq : )Günaydıınnnlaarrr
Sana da günaydın canım, kız iki gündür təsadüfən eyni anda burda oluruq : )
EvetKalp kalbe karşı demekki
Mən də eləyəm quzum, iki bacım var guya. Heç üzlərin görmürəm, birinin ayda bir dəfə falan səsin eşıdirəm, o birinin heç səsin də eşitmirəm elə burda başımı qarışdırıram bir az sizlər ilə nə qonşu nə rəfiqə heç kəs yoxdur dörd divar, uşaq bir də mənGunaydin gozeller.yaxsiki varsize inanin bura size gore girirem ne vaxtdir. Yene fikrim dagilir bira @can09 nerelerdesin kiz?sesin gelmir.
mende qaynanamda sagolsun hecc dansan adam deyilMən də eləyəm quzum, iki bacım var guya. Heç üzlərin görmürəm, birinin ayda bir dəfə falan səsin eşıdirəm, o birinin heç səsin də eşitmirəm elə burda başımı qarışdırıram bir az sizlər ilə nə qonşu nə rəfiqə heç kəs yoxdur dörd divar, uşaq bir də mən
Hə quzum darıxdırıcıdır, o qədər ağlamışam uşaqdan qabaq lap tək idim. Yoldaşım səhər çıxıb, gecə gəlirdi. Gəl yanıma bacım, o qədər danışaram başın gedər : )Mende
mende qaynanamda sagolsun hecc dansan adam deyil
Gun erzinde 5 cumlr qururuq ya yox.darixdiri gunlerdi cox.
Xixi mende cox danisqaname )))Hə quzum darıxdırıcıdır, o qədər ağlamışam uşaqdan qabaq lap tək idim. Yoldaşım səhər çıxıb, gecə gəlirdi. Gəl yanıma bacım, o qədər danışaram başın gedər : )
lnsallh can hamile qalaq teki en azindan daha gozel goruner dunya gozumuze.ama men cox ssebrsizeeme 9ay nece dozerem bilmrem tez olsun istyremmQızlar Vallah mende sizlere göre girireme seher heçkim yox idi biraz dolandım buralarda gördüm sıxıcıdı çıxdım. Sizlerle danışanda adam özünü tek hiss elemir. Üzlerivizi görmesemde doğmalaşmısız.
Hiranur83 mende seherden axşama qədər tekem ona göre diyirem bebiş olsaydı başımı qaytardı. Hamile olsam bele o embriyo olannan men oynan danışacam yene darıxmıyacam :)))
Insa
lnsallh can hamile qalaq teki en azindan daha gozel goruner dunya gozumuze.ama men cox ssebrsizeeme 9ay nece dozerem bilmrem tez olsun istyremm
: ))) Heyf uzaqlardayıq da bir birimizəXixi mende cox danisqaname )))
Aynen canım əvvəllər tək takılırdım bilmirdim sizləri, tapanda elə sevinmişdim ki : ) İn şə Allah canım, o qədər televizora baxmaqdan əsəblərim pozulmuşdu,indi hec yadıma düşmür. O vaxt internetimiz də yox idi, təkcə televizor idiQızlar Vallah mende sizlere göre girireme seher heçkim yox idi biraz dolandım buralarda gördüm sıxıcıdı çıxdım. Sizlerle danışanda adam özünü tek hiss elemir. Üzlerivizi görmesemde doğmalaşmısız.
Hiranur83 mende seherden axşama qədər tekem ona göre diyirem bebiş olsaydı başımı qaytardı. Hamile olsam bele o embriyo olannan men oynan danışacam yene darıxmıyacam :)))
Insa
lnsallh can hamile qalaq teki en azindan daha gozel goruner dunya gozumuze.ama men cox ssebrsizeeme 9ay nece dozerem bilmrem tez olsun istyremm
Hələ qoyun olsun İn şə Allah buralarda takılmak nədir, heç adamın baş qaşımağa vaxtı olmur : )Hamile olannan sonra başımız ele qarışacaq ki inşaALLAH birde gözümüzü açaciyiq ki doğuruq