• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen benle aynı kafadasın ha, qışda onsuzda yeməklər bol kalorili olur. Yeyin yayın gül kimi tərəvəzlərindən, biz kocişlə havalar istinəndən çox üstünlüyü salatlara veririk bir də qatığa. Bir az bədən nəfəs alsın :KK49:

Kız bende aynı kafadayıme ama kocam gerey her gün et yesin. Pis öyreşib) mende napiim mecbur bişirirem. :(

Hə dadlı salata oxşayır, hələ orda suxarik varsa :kk77: mən də bunun bir başqa cürün hazırlayıram. Kələm, kök, xiyar, kahı, cəfəri, şüyüd, azca yaşıl soğan, limon suyu, zeytun yağı, duz, istiot. Kələm duznan ovulur, kök, xiyar, sürtkəçdən keçirilir, qalanları da doğranır. Bu da çox dadlı olur. Çiy kabaçkadan da salat hazırlayıram mən o da çox qəşəng olur. Miray mənə çörək, mayonez olmaz. Səncə qatıq, qoz vursam necə olar sənin salata ?
Çörek yemirsen can? Xrus team-in smetanli suxarisinnen de qatmaq olur yeqin o da olmaz sene. Corek olmursa. Bilmirem nece olar qatıqnan qoznan. Yalan diyerem can

Annişim de maşallah ensiklopedi gibi kadın Valla :KK68:
Tamam kız bide öyle deniyim
Tüyo mu? Kız o berbaddı ee men bidefe aldım sen deyen kimi sızıldadı hec temizlemedi de o qeder saxlamışdım ozde. Atdım getdi day istifade elemedim. En yaxşısı depi pure var ee odu. Men istifade eliyirdim hatırlıyonmu?

Deymire içeri. Ne qeder ehtiyatnan eliyirem yene de sızıldıyır. Veet yaxşıdı herden birden olur. Bu defe veet yox imiş yoldaşım tüyo alıb day dedemi yandırdı. Bir köpiyliy deyildi yaxşı da temizdemedi.
Terkibini oxu gör ne var.alcoqol zad olur bax varmı varsa işletme

Kız bende aynı kafadayıme ama kocam gerey her gün et yesin. Pis öyreşib) mende napiim mecbur bişirirem. :KK43:
Kişilərin hamısı elədir, məsələn mən sup bişirim ətsiz onu yeməz :63: amma yay salatlarını yeyir, hələ Allah sizlərə qismət etsin balaca əçi əçi əçi :KK48:

Qızlar mənim yazdıqlarımın başlığa aidiyyatı yoxdur, ona görə də yazanda bir az çəkinirəm. Kaş başqa söhbət yerimiz olaydı, kim nədən istəyir danışardı. Belə bir az sıxılıram, deyirəm birdən qızların xoşu gəlməz :110:

Qızlar mənim yazdıqlarımın başlığa aidiyyatı yoxdur, ona görə də yazanda bir az çəkinirəm. Kaş başqa söhbət yerimiz olaydı, kim nədən istəyir danışardı. Belə bir az sıxılıram, deyirəm birdən qızların xoşu gəlməz :110:
Ancaq ozelde dansmaq olarda baskalarinada izin veririsen katilir vtsp qurupu kimi bildiyimqeder burdada olurda

Bahalılar kəsmir, yəni məndə olmayıb indiyə kimi elə şey. Amma krem yaxşıdırsa yoxlamaq istəyərəm, varmı məsləhətin ?
Mende bahalı işetdim venus.ne qederdr olsa lezvaynan çetin olurdu.mende heleki ferli kreme rastlamamışam.her defe birini alıram)))))ama veetnen sessudu nedi o yaxşıdı mence

Bahalılar kəsmir, yəni məndə olmayıb indiyə kimi elə şey. Amma krem yaxşıdırsa yoxlamaq istəyərəm, varmı məsləhətin ?
Sabahın xeyir can. Men depi pure, veet, lady caramel istifade elemişem. 3ü de yaxşıdı. Lezvanı men ora hec vurmuram. Ölerem qaşımaqdan day. Cox pis qaşındırır hem de temiz elemir. Ama kremler bebek kimi eliyir lap) tertemiz))) krem istifade elesen lezvanı elive de almıyacagsan)) men kremim qurtaranda bele elemirem alıb sora eliyirem. Yoxsa öldürür o adamı

Tüyo mu? Kız o berbaddı ee men bidefe aldım sen deyen kimi sızıldadı hec temizlemedi de o qeder saxlamışdım ozde. Atdım getdi day istifade elemedim. En yaxşısı depi pure var ee odu. Men istifade eliyirdim hatırlıyonmu?

Hatırlıyorum canım. Dünen kocam aptekde olanda dedi satıcıya verirem ne istiyirsen özüne de. Dedim veet istiyirem dedi yoxdu tüyo var türkiyenindi. Dedim depilyator var? Güle güle mene deyir ki xanım ele tüyo depilyatorduda. Dedim bilirem depilyator olduğunu. Men deyirem ki markanın adı depilyator olsun üstünde qız şekli var. Dedi he xanım. Dedim onnan verin. Dedi yaxşı. Kocam gelib eve görürem tüyo verib gerizekalı qız

Back