Ayrı yataklar - Vajınusmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında elinin penısın de sert baya semsert oluyor dediginiz gıbı. Ama sanırım ılişkıye mı yetmiyor anlamadım yani anlatamadım da şuan hemen sertlesır mesela uayrıldugında. Normal halinı de biliyorum. Gözle görülür fark olurdu demı sertlesme sorunu olsa. Normal hali ile ılıskı sırasındaki hali farklı cunku.

ben sizde bir sorun görmedim. esiniz boyle olmasına ragmen resmen kendi kendinize asmıssınız vajinismusu da. sorun sizde degil esinizde bence, boyle evlilik mi olur.
Maalesef oluyor ben de Tam tersıne hep ılıskı ye girmek isteyen taraf oluyorum. Halledelim vs dıye. Umarım asmısımdır son asamadayım

Siz yerde yatmayı denediniz mi? Madem sadece yerde yatıyor amaç yan yana yatmak olunca mekanın öenmi yok bence.

Evet haklısınız duygusal bag olarak dusununce gunluk hayatta ıletısımız ıyıdır aslında. Konusuruz sureklı ama ıs ılıskı ye gelince geri cekılıyor. Duygusal bag ıcın daha ne yapabilirim bunu dusuneyım tesekkurler

Siz yerde yatmayı denediniz mi? Madem sadece yerde yatıyor amaç yan yana yatmak olunca mekanın öenmi yok bence.
Evet denedım yukarda bi arkadaş daha sordu. 2 minder aldık yan yana koyduk yattık ama sabaha karsı kalkıp yatagıma gectım ben de zor alıstım oraya ama ondna daha cok yattım dıyeyım.

Sizin vajinismustan başka daha derin sorunlarınız var eşinizle hayatı paylasmiyosunuz resmen aynı evde yaşayan yabancılar gibisiniz eşinizi acilen psikiyatr psikolog hepsine gitmesini sağlayın
Cinsel anlamda evet paylasmıyoruz ama onun dısında ılk baslardakı gıbı degıl oyle olsa daha da cekemezdım. hatta der sımdı keske şöyle yapmasaydım dıye ama ben ıste unutamıyorum o bastakı alısamamalarını. Dusundukce ona sarıyorum

öncelikle evlilik terapistine gitmeniz gerekiyor çünkü aparatları yaptıysanız zaten artık vajinismus değilsiniz eşli yi yapmak kolay artık yani eşinizdeki sorunun temeline bakılmalı normal görünmüyor durum

Evet aparatta son asamadayım bıraz daha calısıp denıcem eşli. Olmazsa bı cıft terapistine gıtmek ıstıyorum.

Alkol denediniz mi?
Şaka yapmıyorum denemediyseniz birkerelik deneyebilirsiniz sonuçta buda bir çözüm yolu ve evliliğiniz için olan bişey.(dinen günah diye düşünenler olabilir ama bence çözüm olacaksa bu günah sayılmaz)

aslında bi de şöyle bi durum var ben klinikte tedavi gördüm doktor dediki vajinismuslu kadınların eşlerinde ereksiyon sorunu olur genel olarak sizdeki sorun da bu olabilir çünkü normalde saniyeler içinde olması gereken biseyi biz yarim saatte ancak yapıyoruz o da ereksiyon kaybına sebep oluyor olabilir eşiniz bu durumdan dolayı psikolojik olarak yapamıyorum diye düşünerek sizden uzaklaşıyor olabilir çünkü benimde eşimde böyle bir sorun oldu bendeki kasılmalar ve dur bekle diyerek olayı yavaşlatmam girişi direk yapamayıp yavaş yavaş yapabilmem eşimde ereksiyon kaybı oluşturdu çünkü ilk başta ereksiyon oluyor ama giriş çok yavaş olunca zevk almadığı için ereksiyon gidiyor ve devami olmuyor ama Allahtan klinikte doktor eteksiyon ilacı vermişti ilk denemede onu kullandik hatta 3 gun surdu etkisi ben biraz hizlandim esimin ozguveni yerine geldi simdi sorun yasamiyoruz

yani eşiniz gurur yapıp size söylemiyor olabilir bunu net bi şekilde konuşmanız ve kesinlikle onda bir sorun olmadığını bunun çok doğal ve geçici bir dönem olduğunu belirtmeniz gerekli

Bir yer döşeği yapip yerde yarin kötü bi şey değil ki zamanla Alişir birlikte olunca diğer konuda uzman dr gitmen lazim daha uygun bulabilirsin tek başina aşamiyorsun belli

Ya siz böle anlatınca ex kişisini eski günleri hatırladim ne kadar yormuştum, ne kadar üzmüştüm kendimi seni o kadar iyi anlıyorum ki her konuda hadi hadi demekten yorulmuştum .

Deneyenlerı duydum kesın cozum degıl oldu diyen de var olmadı dıyen de. Ben denemeyi dusunmedım cunku alkol kullanmıyorum. Tesekkur ederım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…