Evet mantıklı. Ayrı yatmaya ya da başka biseye takıldıkca egzersiz de yapamıyorum cunku. Deneyeceğim tesekkurlerArzulama açısından bir sorun yoksa o zaman bu derdi senin kendi kendine cozmeni bekliyor. Bence problemlerinizi kafanda adımlara ayır. Mesela önce vajinusmus sorununu gündemine al sadece buna odaklan bu konu cozulene kadar ayrı yatma mevzusunu olduğu gibi bırak yani ayrı yatma konusunu dusunme kafana takma gündemine alma. Vajinusmus sorunu cozulunce cinsel hayatınız rayına oturunca ondan sonra gündemine ayrı yatma mevzusunu alırsın bunu düzeltmek için çözüm yolları ararsın veya birlikte ararsınız. Yani sorunlarınızı aşama aşama çözmeye çalış daha kolay olur
Anlamıyor olabılırim. Ben bunu bi arastırayım sorayım ona da. Duymustum sonrasında sertlesme olabildiğini psikolojik olatak.Merhabalar ben de vajinismusu atlatmış biriyim şöyle diyim size eşinizin penisinde tam sertleşme olduğuna emin misiniz? Eşinizin sertleşme problemi olup siz anlamıyor olabilir misiniz? Çünkü vajinismusluların eşleri bi yerden sonra sertleşme sorunu yaşayabiliyolar
Paravan evlilikleri bılıyorum ama o roportajı okumadım okuyayım. TesekkurlerParavan evlılık yapan adamların eslerı ile ayse armanın röportajları var okumanı tavsiye ederim.
Kadınlarla tanısıp evlenip nasıl seks yapmadıkları bir bahane ile kactıkları kadın anlamak uzereyken kadını ikna edip cocuk yapmaları ama ondan sonra gene kacmaları falan.
Oyle konustuk bız opustuk biz, paravan degıldır demekle olmuyor yanı.
Cocuk yapanları var bunların. Oyuzden adı paravan zaten.
Evet bersber uyuyamama problemi de var ozellıkle bende. Bır kac kez yattığında cıdden kıpıryamadım onu uyandırcam dıye kasıldım. Hanı arada uattıgı ıcın ben de alısamadım bastan istekli olsaydı bende o da alısırdık. Ondaki sorun da şöyle dusundum temas oldugu an bıseyler oluyor her defasında ben mı acaba sureklı yaoalım dıye bıktırdım acaba ondan mı yatmıyor dıyorum ama bastan beri boyle kı hanı sonradan yamamaya baslasa anlarım bısey yasamak ıstemıyor hep belkı diye. Ne dusunevegımı bılemedım ama esımdekı sorunun ustune gıdıcem tamamen kendimde aradım cunkubence sen vajınusmus degılsın.Adam evlı gıbı degılki kim olsa senin gıbı olurdu bence kendinde sorun arama.Eşinim alışamaması anormal bide aynı mahallede oturuyormus ailesiyle.Ya bende yalnzı uyumayı sevıyorum aslında hani eşimi de sevıyorum ama yalnız uyumak daha çok hoşuma gıdıyor ama eşim çok istekli biri mesela ozellıkle onun ısteyecegını dusunursem ya ondan sonra uyurum (genelde erken uyur)ona temas etmemeye calısırım uyarılmasın dıye falan ya da ayrı yerde uyurum.Acaba eşinizde böyle mi yapıyor?Cinsellık ıstemedıgınden sız ısteyeceksınız dıye belkı ayrı mı yatıyor?Belkı onda sorun var isteksız ereksıyon olamıyor erken boşalıyor vs siz tabi bılemıyorsunuz anlamayın dıye de geçiştiriyor bence okları kendinize değil eşinize çevirin..
Var ıste normalde ılıskı oluyor sehvet arzu vs onlarda sorun yok aslında. ama benım kasılma uzerıne gidemiyoruz sorun bu. Ayrı yatması da psikolojik olarak benı etkiliyor. Sevgisinden eminim tabıkı de benı istemeyeni niye isteyeyim ama bu davranısına kızıyorum cunku seven insan bunu da önemser bence.Siz evli degilsiniz ki... Eşinin sevgisinden eminsinde bu nasıl bi sevgi şekliymiş anlayamadım.? Cinsellik dışında öpüp kokluyor mu sevkat, sehvet falan var mı?
Evet evliyiz bakalım insallah duzelır.Bu adam evli mi şimdi? Ya da siz? Tamamen imzadan başka birşeyiniz yok. Adamın düzelmesi zor
Bilemedim.en iyisi üroloji doktoruna gitsin.tabi giderse
Belki dikkati dağılıyordur.yada fiziksel bir sorun vardır,söyleniyordur
Ben paravan evlilik konusunda eşcinsellik değil de eşinizin aseksüel olma olasılığı olduğunu düşünüyorum. Gün içerisinde sarılmak yakınlaşmak vs oluyor ancak ilişki isteği 7-15 günde bir, çok çok seyrek, hele ki yeni evli bir çift için. Aseksüel birçok tanıdığım var. Eşlerini gün içinde öpücüklere ilgiye boğuyorlar, sarılıyorlar sürekli vs. Gece de sarılıp kardeş kardeş uyuyorlarmış.
Bence eşiniz birlikte uyuduğunuzda cinsellik de yaşamak isteyeceksiniz diye sizinle birlikte uyumak istemiyor. Cinsellikten kaçmak için bahanesi bu.
Bizim de ara ara sıkıntılarımız oldu ilk zamanlarda. Erkek arkadaşım cinsellik yaşamak istemediğinde bunu bana açıkça söylemek yerine ayrı yatmanın yolunu arardı. Kanepe daha rahat, uyuyamıyorum yatakta deyip salonda uyuduğu da olmuştur. Normal görüşmeye bile gelmek istemezdi. Nedenini sorduğumda cinsellik yaşamak istemediğini söylerdi. Çok kızardım, “tecavüzcü müyüm ben de; bir film izlemeye, oturup sohbet etmeye, akşam yemeğine bile gelmeyeceksin evime” diye çıldırırdım.
Görüşmeye başladığımızın ilk iki üç gününden itibaren birlikte uyumaya alışmıştık. Hatta ayrı uyumakta zorlanırdık. Kabus görür beni arardı birlikte uyumaya yanına geleyim diye. Ama o cinsellik yaşamak istemediği dönemler uyuyamadığını dile getirse bile yanıma gelmezdi. Söz verirdim uslu duracağım diye, ancak o zaman gelirdi. O birlikte uyumak bizi yakınlaştırırdı zaten, uzun sürmeden cinsellik de yoluna girerdi kendiliğinden.
Eşiniz ailesine çok bağlıysa hep öyle de olabilir vajinismustan kaynaklı zamanla da olabilir. Çok açık olacak belki ama penisin gövdesinin semsert olması gerekiyor sanki bir deodorant şişesi gibi sert. Yumuşak bir et olmaması gerek. ( isterseniz bir gün eşiniz giyinip soyunurken bi dokunun çok yumuşak haline uyarılma olmaksızın . Ama bide ön sevişme yaşayınca bakın semsert olması gerekiyor. Eğer siz dilatörleri uygulamanıza rağmen penis semsert değilse isterseniz 24 saat uğraşın vajinismusu yenememiş zannedersiniz kendinizi.)Anlamıyor olabılırim. Ben bunu bi arastırayım sorayım ona da. Duymustum sonrasında sertlesme olabildiğini psikolojik olatak.
Sjdhdjd kahkaha attım tesekkurler bir terapiste gitmemiz lazım hangimiz mus anlıcazKuzum sen vajinismus değilsin de adam penisismus gibi. O gitsin tedaviye
Bılmıyorum gercektenYazık olmuş sana ya Valla bide sorun sende sanıyorsun
Benim eşim çok istekliydi sevgiliyken sonra ilk gece anladım vajinismusum aynen böyle uzaklaştı benden ve biz sizin gibi sakin sakin de konuşmuyorduk kavga tartışma vs her gün oluyordu ben onu suçlardım o beni.. Sonra vajinismusu çözmeye çalıştım terapist dilatörü eşiniz de uygulasın bugün evde dedi kavga tartışma çıktı hiç ama hiç çözmeye çalışmadı yardımcı olmadı ben denedim dilatör sonra da çözdük.. ilk ilişkide sertleşme sorunu oldu bidaha olmadı bizde. Sizin eşiniz de benzer tepkileri veriyor ancak belki sizin eşinizde benim eşimden farklı olarak sertleşme sorunu ciddi olabilir.Yaa cok degısık gercekten. Boyle bısey olabılır bence de. Aslında ısteginde sehvetınde bı sıkıntı yok ama ılıskı sıklıgı yok ıste. Bıde ustune vajı durumu olunca bence gerı cektı kendını ıyıce. Cok tesekkur ederım paylastıgınız ıcın. boyle bı durum olabileceğini bılmıyordum
Üzgünüm ama düzelmez ve sen hep ağlarsınEvet gercekten sınır bozucu. Yenı yenı kendime geliyorum 1 aydır bosverdim ama 4 5 ayım sınır olmakla aglamakla gectı. Kavga da ettım ama hep duzelttık arayı. Bılemıyorum artık ne yapmam gerektıgını
Ah canım kıyamam ..biz de sekiz sene oldu hala ayrı yatarız , birlikte girsek bile o horladığı için ya ben kalkasın ya onu dürterim dört beş kere olunca o isyan edip kalkar , cinsellik de işte azcıK ucundan dedikleri !! Çok Ve az keyifsiz , ben vaji falan değilim olmadım çok da istekliyim ama olmayınca olmuyor !!Evet anlatmak ıstedıgım tam olarak bu. Ya bir etkileşim olmıyor kendiliğinden ılıskı gelişir ya hani yan yana yatarsın etkılesım olur beden bedene ten tene. Bunları da yasadık ama cok nadir. Ama her gun yatsak sımdıye aşardık kı bu sorunu. Aglaöaktam yazamıyorum gercekten ben artık ne yapıcam bılmıyorum
Aynen olabılır belkı de bu sertlesme sorunu var mı once onu ogrenmem lazım. Cok sevındım sızın aşmanızaBenim eşim çok istekliydi sevgiliyken sonra ilk gece anladım vajinismusum aynen böyle uzaklaştı benden ve biz sizin gibi sakin sakin de konuşmuyorduk kavga tartışma vs her gün oluyordu ben onu suçlardım o beni.. Sonra vajinismusu çözmeye çalıştım terapist dilatörü eşiniz de uygulasın bugün evde dedi kavga tartışma çıktı hiç ama hiç çözmeye çalışmadı yardımcı olmadı ben denedim dilatör sonra da çözdük.. ilk ilişkide sertleşme sorunu oldu bidaha olmadı bizde. Sizin eşiniz de benzer tepkileri veriyor ancak belki sizin eşinizde benim eşimden farklı olarak sertleşme sorunu ciddi olabilir.
Gun İcınde ufak tefek flortler oluyor aslında ama ben bazen bı anda mutsuz oluyorum bu sorunu asmadıgımız ıcın ıcıme kapanıyorum surat asıyorum vs. Bu da 10 gune bır oluyor bende artık uzuluyorum cunku . Tamamen esim benden kacıyor degıl sadece yataklar da ayrı oldugu ıcın etkileşime zor giriyoruz ve de bu sorunu alamıyoruzYatakta iki kişi yatamiyo bunaliyo velev ki ya da cinsel anlamda isteksiz diyelim. Bunları bile normal karşılayalim madem ,gün içinde dizinle flört etmiyo olmasını nasıl aciklarsiniz? Ortada evliliğe alismayla ilgili bı durum yok tüm okları kocaniza yöneltme vaktiniz gelmiş kendinizi sorgulamayı bırakın artik
Aynen oyle ya olmayınca olmuyor. Tam tersi denk geliyor sanırım bu islerde.Ah canım kıyamam ..biz de sekiz sene oldu hala ayrı yatarız , birlikte girsek bile o horladığı için ya ben kalkasın ya onu dürterim dört beş kere olunca o isyan edip kalkar , cinsellik de işte azcıK ucundan dedikleri !! Çok Ve az keyifsiz , ben vaji falan değilim olmadım çok da istekliyim ama olmayınca olmuyor !!