Ayrı yataklar - Vajınusmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya siz böle anlatınca ex kişisini eski günleri hatırladim ne kadar yormuştum, ne kadar üzmüştüm kendimi seni o kadar iyi anlıyorum ki her konuda hadi hadi demekten yorulmuştum .
Cok zor ya gercekten. Ben haftada bir 10 gune bır kriz yasatıyorum evde. Konusuyorum anlatıyorum aglıyorum. Anlıyorum dıyor ugrascam dıyor. Erteleniyor bakalım ınsallah hallolur

Bir yer döşeği yapip yerde yarin kötü bi şey değil ki zamanla Alişir birlikte olunca diğer konuda uzman dr gitmen lazim daha uygun bulabilirsin tek başina aşamiyorsun belli
Yaptık yukarda arkadaslar da sordu yerde de yattım yapamadım ama denedım. Yıne de onun yataga alısmasını ıstıyorum ben yere alısırsam hıc yataga gecemeyız. O konuda da evet tedavı oluyorum doktora da gitmek lazım

yani eşiniz gurur yapıp size söylemiyor olabilir bunu net bi şekilde konuşmanız ve kesinlikle onda bir sorun olmadığını bunun çok doğal ve geçici bir dönem olduğunu belirtmeniz gerekli
Bugun aksam konustum son kez dedım artık ugrasırım daha da yapmam bısey zaten son 1 ayda farkında degıstıgımı. Yıne aynı seylerı konustuk yıne aynı sekılde anladığını uzuldugunu uzdugunu konustuk. Umarım bu son olur yanımda olmaya calısıyor ama bunca zaman sürünmemiz cok sacma 🤦‍♀️

Cok zor ya gercekten. Ben haftada bir 10 gune bır kriz yasatıyorum evde. Konusuyorum anlatıyorum aglıyorum. Anlıyorum dıyor ugrascam dıyor. Erteleniyor bakalım ınsallah hallolur
Ben de senin gibi olurdum,biz ayrıldık, gizli kapaklı isleri çıktı, umarım sizin herşey yoluna girer, ama bu modelle ben de 2,5 yıl evli kaldım,çok zor

Deneyenlerı duydum kesın cozum degıl oldu diyen de var olmadı dıyen de. Ben denemeyi dusunmedım cunku alkol kullanmıyorum. Tesekkur ederım
E ozaman devam edin nediyim.
Herkes bi alem.
Kullanmıosanda bikerelik kullansan ilaç niyetine geçecek zaten.zaten sana 1 şişe devir diyen yok.ya da alkolik ol diyende yok.
Zaten doktorlarda belli aşamadan sonra sakinleştirici kas gevşetici vs önerecek.
Aman bana neyse.gece gece sinirlendim.
İçme kardeşim öle devam ettir evliliğini.

aslında bi de şöyle bi durum var ben klinikte tedavi gördüm doktor dediki vajinismuslu kadınların eşlerinde ereksiyon sorunu olur genel olarak sizdeki sorun da bu olabilir çünkü normalde saniyeler içinde olması gereken biseyi biz yarim saatte ancak yapıyoruz o da ereksiyon kaybına sebep oluyor olabilir eşiniz bu durumdan dolayı psikolojik olarak yapamıyorum diye düşünerek sizden uzaklaşıyor olabilir çünkü benimde eşimde böyle bir sorun oldu bendeki kasılmalar ve dur bekle diyerek olayı yavaşlatmam girişi direk yapamayıp yavaş yavaş yapabilmem eşimde ereksiyon kaybı oluşturdu çünkü ilk başta ereksiyon oluyor ama giriş çok yavaş olunca zevk almadığı için ereksiyon gidiyor ve devami olmuyor ama Allahtan klinikte doktor eteksiyon ilacı vermişti ilk denemede onu kullandik hatta 3 gun surdu etkisi ben biraz hizlandim esimin ozguveni yerine geldi simdi sorun yasamiyoruz
Anladımm o dur bekle yavas şöyle yapalım vs derken evet gıdıyor ereksıyon bı yerden sonra da bakıyorum olmıyor zaten boşalıyor. Sımdı bu ereksıyon ilacı uzun sure tutması ıcın mı. Esimin de hemen olmıyor sertlesme var ama anında bosalmıyor bı sure ugrasıyoruz sonra oluyor.

E ozaman devam edin nediyim.
Herkes bi alem.
Kullanmıosanda bikerelik kullansan ilaç niyetine geçecek zaten.zaten sana 1 şişe devir diyen yok.ya da alkolik ol diyende yok.
Zaten doktorlarda belli aşamadan sonra sakinleştirici kas gevşetici vs önerecek.
Aman bana neyse.gece gece sinirlendim.
İçme kardeşim öle devam ettir evliliğini.
Sjsjhd sen neden sinirlendın arkadasım. Kesın cozum olmadıgını diyenler de var o yızden kullanmak ıstemedım. Tedavimi oluyroum Baska sey onersen ona da tesekkur edıcem bu onerıne de teşekkur ettım.

bi de şu vajinismus hakkında hiçbir bilgisi olmayan onunla bununla düşüp kalktığı için konuyla alakalı çok basitmiş gibi falta geçer gibi yorum yapan dangalaklar bi ikileyin buradan misalll şu crilla mı ne boksa o gitsin önce
Anlamayanlar evet dalga ıle karısık yorum yapıyor da hıc takmam ben sorun degıl yani burda durup tartisacak degılım insanlarla. Derdimle dertlenen onerı de bulunan cok oldu sağolsunlar ❤️

Eşinizin aseksüel olması nedeniyle kendinizi vajinismus sanıyorsunuz. Anlattığınız hiçbir şey normal değil.
Kan tahlili falan yaptırsın, mental destek alsın ne bu tuhaf davranışlar böyle?
Evet bu konuda yardım alacagız cıft terapistı arastırcam

Bunlar hep hormonlarımdan :)
Yok bende yaşadım o şekilde çözdümde ondan.
Anlıyorum zaten konuyu okuyunca ınsan geriliyor haklı olarak kendı cozumunuzu onerdınız. Ama kullanıyor olsaydım o yontemle cözmeyı denerdım kesın . Olurdu veya olmazdı ama denerdım. Belki doktor ona benzer ılac verır bılemiyorum da. Tesekkur ederım tavsiyen ıcın 😊

Eşinde sorun var. Yeni evli iken erkekler heyecanlı istekli olur. Kusura bakma ama eşinin sorunlu olduğunu kabul etmiyorsun kendinde suç arıyorsun nedeni kendini suçlamak daha kolay geliyor. Çift terapistine gitmeniz daha uygun olur bence. Eşin de pek heves yok heyecan yok cinsellikle ilgili. Bu problem ikinizden de kaynaklanıyor. Dilerim bir an önce feraha kavuşursunuz.

Ya siz böle anlatınca ex kişisini eski günleri hatırladim ne kadar yormuştum, ne kadar üzmüştüm kendimi seni o kadar iyi anlıyorum ki her konuda hadi hadi demekten yorulmuştum .
Sizin de mı vajınusmus probleminiz vardı. Ayrıldınız mı. Yoksa Baska konularda mı yorulmustunuz

Eşinde sorun var. Yeni evli iken erkekler heyecanlı istekli olur. Kusura bakma ama eşinin sorunlu olduğunu kabul etmiyorsun kendinde suç arıyorsun nedeni kendini suçlamak daha kolay geliyor. Çift terapistine gitmeniz daha uygun olur bence. Eşin de pek heves yok heyecan yok cinsellikle ilgili. Bu problem ikinizden de kaynaklanıyor. Dilerim bir an önce feraha kavuşursunuz.
Yok yok esimin sorunlu oldugunu kabul ediyorum. Cinsellikte evet ben kasıyorum dıye sorunu kendimde aradım ama eşimin galesızlıgı takmaması tamamen buyuk bir sorun zaten. Psikolojik olarak kendını gerı cekmesı vs her seyı etkiliyor. Tesekkur ederım ınsallah hallederız

Merhaba arkadaşlar uzun suredir siteyi takip ediyorum vajınusmus konusu hakkında her seyı okudum yazanlara paylaşanlara cok tesekkur ederım. Ben de kendı bı derdımden bahsetmek istiyorum biraz uzun olcak özur dilerim sımdıden . 11 aylık evlıyım. Severek evlendik 3 senelik sevgililık sonrasında. Esini nıkah masasında kaybedenler varya galiba ben onlardanım. ılk olarak esim evlendıkten sonra aılesıne karsı onları bırakıp gelmıs hissine kapıldı evet cok asırı sacma ama o duyguyu ılk gunden itibaren yogun yaşadı anlamaya calıstım tamm olabılır dedım sonra bu his gectı gercekten de eve alıstı 1 ay sonra bu sıkıntıyı yasamadık. (Bu arada aynı mahalledeyız kayınvalıdemlerle) Ama Esim bana ılk gunden itibaren alısamadı. İlişkiye gıremedık Ilk tebrubesızlık sonucta dedık olur dedık olmadı. Sonra vajınusmus oldugumu anladım tabı 3.haftamda . Bunu tetikleyen cok sey oldu bence. esimle hıc yan yana yatamadık mesela. Nedeni yataga alısamaması. (Kendı evınde hep yerde minderde yatardı yatagı vardı son 2 senedır ama yıne de yerde yatmaya devam etmıs) alısamadı hep icerde oturma odasında yerde buldum gece ya da sabah kalkınca onu. Yataga alısamadığını soyledı hep 1 hafta gectı 10 gun gectı 1 ay gectı alısamadı 10-11aydır hala yan yana yatmıyoruz. 3 kez filan belkı aynı sabaha yatakta beraber uyandığımız. Onda da hep uyuyamadım dedı. (Onun yuzunden bende alısamadım artık ıstemıyorum bıle) Tetikleyen Baska seyler de oldu tabi. Bırbırımızın duzenıne zor alıstık yaklasik 4 ayda fılan . Daha dogrusu onda duzen yoktu. Gece 4 5 gıbı yatardı uykum yok derdi bazen nolur dıye yalvarırdım yatalım diye bazen de o umursamıyor ben de umursamam derdım.Basta eve alısamadı sonra pandemıden dolayı iş olmadı gec yattı hep. Esnek calısma bıtınce duzen daha ıyı oturdu uyku duzenımız.ama o 5 6 ayda Benım uyku Duzenım kalmamıstı sinirimden sabahtan aksama ,geceden sabaha burda vajınusmus baslıgında arastırmaktan ınternetten bıseyler bakmaktan aglamaktan artık... 3 kez doktora gıttım Bu arada ilki psikolojik dedı gecti 2.sınde daha rahattım vajınusmus degılsın rahat ol sadece sıkıntı yok dedi ama vardı ılıskı de kasıyordum. Esimle Deniyorduk tabı ama hıc bı zaman deneme amaclı gelmedı yanıma hadi yapalım aşalım bunu vs demedı. Hep ben kostum hadı yapalım deneyelım diye . Uzulunce ben o da uzulurdu nasılsa olur takma kafana sıkıntı degıl vs gıbı. Gercekten hıc ustume gelmedı sorun etmedı ama keske bıraz etseymıs dıyorum. Tek basıma dusunmekten arastırmaktan aglamaktan cok yoruldum. Sureklı ben istiyordum ilişkiye girelim diye dusunsenıze tam tersi olması gerekirken. Bu arada tabıkı tartısımalar oluyor neden yanımda yatmıyorsun vs gıbı ya da evle bizle ilgili Baska şeylerden sıkıntı cıkabılıyordu. Bu ilişki olunca sanki her sey duzelecek gıbı geliyordu bana oncelerı ama anladım ki eşim oyle bırı degıl. Bıraz kafasına gore yasıyor evde gercekten tek yasıyor gıbı davrandı baya bı sure ben yokmusum gıbı degıl de hep bireysel takılıyordu evde baslarda (bazen tabıkı bireysel takılınacak ama hıc yenı evli gıbı olamadık ) . Yani bız bu işi aşsak da eşim yanımda yatmaz bılıyordum artık. Ben olmuyor dıye uzuldukce o o an yardımcı oluyor ama Yani nasıl desem sadece tatmin oluyor. Beraber bıseyler yasıyoruz ama onemlı olan bu sorunu aşmak degıl mı nereye kadar ben zevk alamadan yapıcam. Neyse ıste arkadaşlar ben artık nasıl yaklasmam gerektıgını bılmıyorum. Basta hoş gördüm tamm dedım alısır dedm olmadı. Ustune gıttım belim agrıyor yatamıyorum vs dedı tamm dedım. Hadı basta alısamadı. Yaz geldi sıcak dıye yatamıyorum dedi. Hadı tamm buna da tamm dedım. Kıs gelsın söz diyor. Ama hıc bır sekılde bı girişimi yok. Ne ilişkiye ne yan yana yatmaya. Bu arada, arada tabıkı birliktelik yasıyoruz ben cagırmadan kendısı haftada 1, 10 gune bır gelırse gelıyor. Cunku artık yoruldum. Bir Ay once anladım ki yok olmuyo ben hadi hadi demekten bıktım. Boyle yapmayı da istemezdım ilgilenmeyi severım cunku gercekten de isteyerek yaptım hep her seyi. İlgili davrandım hep cekınmedim hıc. ama baktım tek basıma mucadele edıyorum bıraktım. Bu arada tedavı olsana dıyecek olanlar ıcın ben tedavıyı 5.aydan berı oluyorum dılator seti ile. Arada psikolojik olarak yıpranmalarım ıle bıraksam da devam ediyorum . Özel Doktor ıcın maddi gucum yok (5-6 bin) ama burdakılerin yazıları ile dılator seti alıp yaptım hala yapıyorum. Artık cok yoruldum nasıl yaklasmam gerektıgını bilmiyorum anlatmak istedim sadece.( Bu arada eşimle gecımsızlığim kavgamız kotu sözümüz vs yok sadece kafasına gore yasamak ıstıyor sorun burdan cıkıyor hep. Ben bu sorunu vajınusmusu açmasam evde arkadas gıbı yasar gıderız onluk hıc problem degıl cıdden) uzun oldugu ıcın kusura bakmayın, tesekkur ederım sımdıden.
Gerçekten çok üzücü. Evlilik bu demek değil ☹️siz elden geleni yapmışsınız zaten. Eşiniz evliliğin en güzel en özel zamanlarını katletmiş. Cinsel istek olmaması bir yana aynı yatakta dahi uyumuyormuş. Yatağınızda gerçekten bir sorun olsa sizinde beliniz ağrıdı herhalde. Mutlaka psikolojik destek alması gerek bu böyle devam edemez çünkü

Gerçekten çok üzücü. Evlilik bu demek değil ☹siz elden geleni yapmışsınız zaten. Eşiniz evliliğin en güzel en özel zamanlarını katletmiş. Cinsel istek olmaması bir yana aynı yatakta dahi uyumuyormuş. Yatağınızda gerçekten bir sorun olsa sizinde beliniz ağrıdı herhalde. Mutlaka psikolojik destek alması gerek bu böyle devam edemez çünkü
Evet maalesef en ozel olması gereken gunlerim anlamakla aglamakla gectı. Insallah bundan sonrası ıyı olur yıne ugrascam ama kendimi yıpratmadan destek alarak.

Anladımm o dur bekle yavas şöyle yapalım vs derken evet gıdıyor ereksıyon bı yerden sonra da bakıyorum olmıyor zaten boşalıyor. Sımdı bu ereksıyon ilacı uzun sure tutması ıcın mı. Esimin de hemen olmıyor sertlesme var ama anında bosalmıyor bı sure ugrasıyoruz sonra oluyor.
evet canım eşinde sorun yok senin gayet normal bi durum bu eşi vajinismus olan herkes yaşıyor bu tür sorunlar ama eşin kendinde sorun olduğunu düşündüğü için senden uzaklaşıyor utanıyor çünkü seninle paylaşamıyor yaşadığı kötü duyguyu benim eşiminde çok morali bozulurdu öyle olunca içine kapanirdi ama klinikte benim tedavim bittikten sonra doktor vajinismuslu kadinlarin eslerinde ereksiyon sorunu olur dedi esimde yanimdayken ve esime ereksiyon hapi bana da sakinlestirici verdi ve vemcaine sprey onlarla yaptik biz ilk seferi sonra duzeldi sorun şimdi canavar gibi çünkü ben biraz hızlandım adam bi zevk aldığını hissetti derken sorun çözüldü şimdi hiçbirini kullanmıyoruz bu ilacı eşin kalp sorunu yoksa içebilir rahatlıkla 3 gün sürüyor etkisi o yüzden 3 günde 1 alabilir hergün değil kesinlikle sakinleştirici atarax içtim ben reçetesiz alabilirsiniz eczaneden 10 lira gibi bir tutarı var 2 saat once icmen gerekli kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullanın hem zararsız hem de kurumuyor vemcaine spreyi vajinanin dış kısımlarına yarim saat önce sıkın ve mutlaka ilişkiden önce aparat çalışın 15 dk ereksiyon hapının fotosunu gönderiyorum

evet canım eşinde sorun yok senin gayet normal bi durum bu eşi vajinismus olan herkes yaşıyor bu tür sorunlar ama eşin kendinde sorun olduğunu düşündüğü için senden uzaklaşıyor utanıyor çünkü seninle paylaşamıyor yaşadığı kötü duyguyu benim eşiminde çok morali bozulurdu öyle olunca içine kapanirdi ama klinikte benim tedavim bittikten sonra doktor vajinismuslu kadinlarin eslerinde ereksiyon sorunu olur dedi esimde yanimdayken ve esime ereksiyon hapi bana da sakinlestirici verdi ve vemcaine sprey onlarla yaptik biz ilk seferi sonra duzeldi sorun şimdi canavar gibi çünkü ben biraz hızlandım adam bi zevk aldığını hissetti derken sorun çözüldü şimdi hiçbirini kullanmıyoruz bu ilacı eşin kalp sorunu yoksa içebilir rahatlıkla 3 gün sürüyor etkisi o yüzden 3 günde 1 alabilir hergün değil kesinlikle sakinleştirici atarax içtim ben reçetesiz alabilirsiniz eczaneden 10 lira gibi bir tutarı var 2 saat once icmen gerekli kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullanın hem zararsız hem de kurumuyor vemcaine spreyi vajinanin dış kısımlarına yarim saat önce sıkın ve mutlaka ilişkiden önce aparat çalışın 15 dk ereksiyon hapının fotosunu gönderiyorum

Eklentiler

• 20200929_205841.jpg
    20200929_205841.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 245
Anlamayanlar evet dalga ıle karısık yorum yapıyor da hıc takmam ben sorun degıl yani burda durup tartisacak degılım insanlarla. Derdimle dertlenen onerı de bulunan cok oldu sağolsunlar ❤
Rabbim kimseye vermesin. O altı üstü bir ilişki değil mi ne bu bekleme şeklimde yorum yapan arkadaşlar o psikoloji ve travmayı sen bilmediğin için öyle rahat konuşuyorsun.Başardığında mutluluktan ağladıgını eşine sarılıp artık o kara günler bitti diyenleri biz anlıyoruz ve elimzden geldiğince o kadınlarımızın yanındayız🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X