Ayrı yataklar - Vajınusmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ve bu yapilan yorumların hiçbirini önemsemeyin çünkü herkes kafadan bişey sallamış cahiller hastalıkla alakalı bir halt bildikleri yok bizim whatsap grubumuz var vajili kızlar yenenler yenemeyeler tedavisi bitenler devam edenler filan istersen oraya ekleyebilirim seni için rahatlar ne yaşadığını ne yapman gerektiğini bilirsin

Ayni durumdayiz bende evleneli 14 ay falan oldu... Ama esinizin size bunlari yasatmaya hakki yok umarim bunun farkindasinizdir. artik kendi ailesi var ve kendi ailesini dusunmek zorunda. Bence esinizi bir psikologa falan götürün. Sizde kendinizi uzmeyin. Bende sayısız dra gittim ama henuz olmadi. Kendinizi sıkmayın üzüp aglamayinda. Eşinizle aranizdaki problemi cozmelisiniz belki vajinusmus degilsiniz aranizdakiler sizi etkiliyordur. Iliskilerde guven onemlidir. Beyninizin neye karsi ciktiginin farkinda olmayabilirsiniz. Yatak ayirma meselesi icin tolerans gostermeyin.

Sizin de mı vajınusmus probleminiz vardı. Ayrıldınız mı. Yoksa Baska konularda mı yorulmustunuz
Başka, başka sorunlar oldu,gece 4,5 kere koltukta oturmak ,sarılıp uyuyalım modunda, gün içinde ya da uyurken sarılır,öperdi ama aynı eşiniz gibi ertelerdi hep, genel anlamda tembel bir yapısı vardı, istemezdi ,ben de sizin gibi hep dillendirmek zorunda kalırdım, ama hiç değişmedi bu özel hayatımız 3 yıl nerdeyse ,sonra sanalda belden aşağı konuşmalarını yakaladım farklı farklı bayanlarla ,ve bitti ,bitirdim,onun dışında biz de ev arkadaşı, gezme arkadaşı, yeme içme ,tozma arkadaşı gibi takılirdik,her ortama girerdik ,eğlenirdik,herkes bizi çok mutlu sanardi, ama isin rengi ole değildi,iç dunyamda çok mutsuzdum,ve beni cok yıpratmıştı.Vajinusmus konusuna gelince ilk 3,4 ay kasılmalarım olmuştu,doktora gittim yarı vajinusmussunuz demişti,ama sonra benlik bi sorun yoktu, bence sizde de Öle.Farkli sorunlar var.

Kesınlıkle oyle. Altı ustu ılıskı olsa konu buralara gelmezdi. Yasayan bilir yaşamayan da kotu yorum yapmasa ıyı olur tabıkı. Ama şu sorunun yanında onların dediklerine zaten takılmıyorum. Insallah herkes atlatır bu sorunu. Insallah ben de bu sefer mutluluktan aglarım.

Evet ben de oyle dusundum arada ten tene degılız kı olay akıp gitmiyor yani nasıl olsun cok normal bunca Ay olmaması dedım. Yatak konusunda yerde onunla yatmayı da denedım ben de empati yapmıs oldum ona karsı ama yok yerde yatmak istemiyorum yıllarca. Yatanlar vardır tabıkı normal bısey ama ben yataktan taviz vermek istemiyorum. O alısssın artık dıyorum bunca Ay tolerans gosterdım zaten. Umarım sen de bir an once atlatırsın egzersiz vs yapıyor musun

Ilk olarak paravan evlilik olabilir bu.
Ikinci olarak neden cocuk gibi yataga gitme saati ayarliyorsunz illa ayni zamanda girmeniz laızm ve seksle ne ilgisi var.
Tamam yaninizda uyansin uyusun istemenz normal ama ayni anda yatmak için yalvarmak cok sacma.
Bende de uyku duzeni yok esim yatar ben yatmam canim isteyince giderim.
Esiniz vardiyalı calisabilirdi. Hic takilmamaniz gereken seye takilmissiniz.
Bence karşısına gecip bunun istedginiz evlilik olmadgni soyleyn

Aynen siz gerekeni yapmissiniz esinizde fedakarlik yapmali. Acaba baska sorunlari olabilir mi? Kendini 50 yillik evli gibi ayribyerlere vurmasi cok ilginc ustelik evleneli de kisa zaman olmus. Once bunu halledin vajinusmus degilsinizdir belkide. Esinizi ölçün tartin pek normal gelmedi hareketleri. ...
Ben artik biraktim herseyi surec beni oldukca yordu zaten dilator denememde ilk defa panik atak gecirince zorlamiyoruz.

Yaa cok uzuldum gercekten. Anlattıklarınız tamamen biz. Her anda beraberiz konusurz ıletısımımızz vardır gulerız eglenırız. Basta evet tek takıldı ama sonra alıstı yıne de zor geliyor bazı seyler dedıgın gıbı tembellik de var cunku kımse şu şöyle olmalı evlılık de şöyle bak dememıs. Ailesinden de babası boyle acıkcası yani aıle olarak rahat yetismısler. Ben de cok beklentiye mı gırdım yoksa yapılması gerekenler yapılmayınca mı anlasamıyoruz anlamıyorum yani. Umarım bızım hallolur . sızın ıcın cok uzuldum ama en ıyısını yapmıssınız bıtırmekle kolay bısey degıl kesınlıkle. Insallah cok mutlu olursunuz

Yok yok. Bundan eminim bu konuları konusuyoruz edıyoruz. Tanıyorum 7 senedır. 3senedır sevgililık vardı iste. O konudan emınım en azından
Konusmak baska yapmak baska

Ayni yatakta yatmamakla sekssizliginde ilgisi yok. O zaman ayri iki evden gelen insanlarda bir yerde bulusup sevisemezdi. Bence siz kabullenemeyip bahane ariyorsunz gbi.
Neden seksi ayni yatakta yatmaya bağlıyorsunuz ki

Saat konusuna acıklı getireyım tabıkı yatma saati yoktu yani hadı yatalım aynı anda demıyordum her gun. Ama bır kez olsun benle yataga girmediği ıcın hadı beraber yatalım dıye cok ıstedım. O yuzfen Yanı yoksa ınsanın uykusu yoksa tabıkı uyumak zorunda dgeıl ama 3 4 ay boyunca boyle yaptıgını dusunun. Paravan evlılık konusunda da eminim oyle olmadıgına ama yinede bir cift terapistine gitmeyi ıstıyorum. Sağolun yorumunuz ıcın.

Baglamıyorum kı ayrı ayrı ıkı sorun bunlar ama birbirini demek istiyorum. Yan yana 2 3 gece gecırmedık demiyorum 10 11 Ay diyorum . Ten tene yan yana etkileşim vs olmayınca ılıskı de ayda bir oluyor anlatabildim mi boyle olunca da sorun aşılmıyor.

Eşiniz bemce kafayı yemıs.Minderde yatacaktı nıye evlenip başınızı yaktı?

Dılatorun ustune gitmeye calisin panik atak ıcın ayrı destek alın ama. Dılator oluyor gercekten de yapabilirsınız. Surec o kadar yorucu kı sızı en ıyı bızler anlarız. Ben de dılatorle ara verdım ama kendıme yaptım. Basladım ılk 3u aynı anda oldu. Deneyin vazgecmeyın

Su sebeple diyorum bunlari bana gore de esler ayni yatakta yatmali ama belki esiniz buna alisacak biri değildir. Tensel temasi seven insan kadar sevmeyen insanda var. Ama 10 -11 aylik ciftin sevismesi icin illa yatak gerekmiyor demek istiyorum tv izlerken bile alevlenebilir ya da yemek yaparken sen.
Sevgililiginiz baya sürmüş sevismiyor muydunuz hic

Bence madde kullanıyor çünkü onlar uyuyamaz ve ilişki kuramaz

Evet olagan gelisen seyler oluyor tv karsısında vs Baska yerde. Tamamen bıtmıs degıl zaten. Ama bunlar yetmiyor sorunu aşmak ıcın. Bıde zaten ılıskı olmus olsa belki aynı yatakta olmamayı bu kadar takmazdım belkı de. Nişanlıyken yakınlasmalarımız oldu

Bence madde kullanıyor çünkü onlar uyuyamaz ve ilişki kuramaz
Madde mı. Daha neler duyucam Allah korusun tabıkı. Esnek calısma bittikten sonra uyku düzeni normale dondu. Uyumuyor degıl zaten gec yatmasına takılıyordum ben sureklı. Anlasamıyorduk yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…