Ayrı yataklar - Vajınusmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum ama sundugu bahaneler cok sacma. Yer yatagina alostim yatakta uyuyamiyorum falan cok cocukca. Annesinin buyutemedigi koskica adami omur boyu siz buyuteceksiniz. Cok zor. Hadi yatakta uyuyamiyor, hic mi cinsel cekim hissetmez. Ben soylemesem yanima yanasmiuor diyorsunuz. Bu sizi yorar. Beraber olduktan sonra da yerde de yatabilir ama hic cinselligi aklina bile getirmemesi esas problem. Yer yatagi konusu asilir ancak aseksuel bir adam var karsinizda. Umarim bu sorunu asarsiniz ama zor gorunuyor. Cunku esiniz kendinde sorun oldugunu dusunmuyor sanki.

Hatayı kendinizde aramayı bırakıp eşinizi yargılayın bence . Aynı yatağa yatmak zorluk olarak geçemez . Nereye kadar kızıp tartışıp bişey yaşamaya çalışabilirsiniz ki ?

Niye evlenmiş o zaman mikrop adam. Seni de üzüyor böyle. Ne gerek var yani? Allah bazı erkeklere akıl fikir versin. Cidden çok duyuyorum bekar gibi yaşamak istiyor diyenleri.

Bu adam seninle neden evlenmiş ki anlamadım ben , ay okurken sinir oldum .....

Tüm sayfalara bakamadım ama tavsiyem madem öyle sen de onun isteklerini yapma o zaman , kendi kendine bazı eksiklikler hissetmesi gerekiyor demek ki .

Yok yok. Bundan eminim bu konuları konusuyoruz edıyoruz. Tanıyorum 7 senedır. 3senedır sevgililık vardı iste. O konudan emınım en azından
Seks ıcın cabalamayan senınle aynı yatakta yatmayan adam ıcın emınım demen uzucu degıl mı?

8-10 saat ilişki için ugraşmak ne, neler okuyorum. Bir ilişkiye girmek bu derece zor olmamali yahu. Ciddi ciddi karsidaki adamlardan 6-8-10 saatlik ugraş mi bekliyorsunuz?
10 saat nasil uğrasilir, saat basi sigara molasiyla mi yoksa kesintisiz mi, ne bileyim deneyip ara verip film falan izleyip tekrar deneyerek mi, devamli birlesmeye calisip calisip geri toslamak mi vallahi ben de anlayamadım ama caktirmadim.
Yani 10 kere denemeyi anlıyorum da saat hesabina vurunca mesela gece 10dan sabah 6ya kadar mi falan diye dusunuyorum.
Neyse. Yalniz degilmisim.

Konu sahibi, esinizin fonksiyon sıkıntısı olup bu yuzden iliskiden kacip nadiren iliskiye girmeyi tercih ediyor olabilir mi?

Yani 8 saat yatagin içinde debeleniyorlar midir acaba bilemedim. Her saat başi deneme yapmak bile zor aslinda sadece fiziksel olarak degil psikolojik olarak.

Benim arkadaşım görücü usulüyle çok kısa sürede evlendi.
Birbirlerini tanımadan bedenleri tanımak zor olsa gerek.
Yabancıydık birbirimize dedi.
Ondan 10 saati bulmuş.

Bence eşinin başka psikolojik sorunları var. Bir psikolog a gitmeli. Ne bilim anksiyete filan olabilir. Hani normal yatakta yatarsam uyuyamama diye mi düşünüyor. Cinsellik ise ayrı bir boyut olarak değerlendirilmeli. Ben de eşimle ayrı yattığımız olur. Çünkü ben klimalı odada uyurum yazın o sıcak seviyor. Uyku da en önemli şey insan için. Ayrı yatmaya bu kadar takmayın. Çocuğu olup da ayrı yatanlar da var.

Evet belkı de oyle bir sıkıntı var bılemıyorum bı uzmana gorunmek sart oldu. Bu arada o kadar saat ugrasanlara ben de saısıryorum duyduklarım sadece buydu. Demekkı mola vere vere deniyorlar yoksa mumkun mu Bılemedım.

Tabı kesin ayrı yatmaya aslında cok takmadım cinsellik olsaydı hatta ben de sıcagı severım esim asla sevmez kısın bıle sıcak odayı sevmez. Ayrı tabıkı yerı gelır yatılır ama bızım cinsellik de olmayınca ınsn uzuluyor ayrı yatılmasına

Seks ıcın cabalamayan senınle aynı yatakta yatmayan adam ıcın emınım demen uzucu degıl mı?
Değil cunku o konudan emınım. Kızdığım davranışlarını da soyluyorum esimin.arkadaşların aklına ilk o meselenin gelmesi cok normal evet ama bu konudan emınım

Evet haklısınız. Ben de artık ne yapacagıöı bılemedım. Yıne konusucm tartısıcam bakalım umarım değişiklik olur
Hatayı kendinizde aramayı bırakıp eşinizi yargılayın bence . Aynı yatağa yatmak zorluk olarak geçemez . Nereye kadar kızıp tartışıp bişey yaşamaya çalışabilirsiniz ki ?
et

Evlenmeden once bu tur konulardan konusmadiniz mi veya birtakim yakinlasmalariniz hic olmadi mi ? O zamanlar hayalleriniz vs yok muydu mesela ayni evde kalmak ayni yataga girmek beraber olmak gibi o zamanlar yaklasimi nasildi?

siz değil de eşiniz yapamıyor olabilir mi?
Iste bunu anlayamıyorum. Tevrubesızlık var evet ama acaba o an olması gereken mı olmıyor dıyorum hanı sertlesme sorunı vs. Bunu da sorcam ona bu konu uzerınden konuscam artık olmazsa doktora gorunsun

Evlenmeden once bu tur konulardan konusmadiniz mi veya birtakim yakinlasmalariniz hic olmadi mi ? O zamanlar hayalleriniz vs yok muydu mesela ayni evde kalmak ayni yataga girmek beraber olmak gibi o zamanlar yaklasimi nasildi?
Olmaz mu hıc cok da guzel konusurduk yakınlasırdık da fırsat kollardık yani sureklı. Yani suan evın ıcın de de oluyor yakınlasmalaeımız ama normal erkekler ıster ya hani cınsellıgın bızde tam tersi durum olustu. Ben de şaşkınım tabı sorunu asalım dıye ugrastıkca olmadı ve kendını gerı cektı. Evlenmeden once her seyı konustuk bız rahatca konusurduk. Ben o yuzfen hıc cekınmedım ne ılk geceden ne sonrasından. Ama ıste boyle oldu

Geçeceksin karşısına aman cicim aman kocişim falan demeden gayet net bir tonla "Ben sıkıldım böyle ya düzgünce gelir benimle uyursun alışırsın bir şekilde ya da tak sepeti koluna herkes kendi yoluna bu ne yahu" derim

Eğer işte senle ilişkiye giremedik yok vs deyip suçu sana atmaya çalışırsa "Önce yanımda bir varlığını hissettir ki ben de stres sinir olmadan kendimi ona odaklayabileyim de.

Adama gidip direkt sertleşme sorunun mu var deme tabi yoo hayır der çünkü cevap olarak
Şimdi açık açık yazdıracaksın da git adamı tahrik et ne bileyim dokun adama bir tepki var mı yok mu anlarsın, ne bileyim duşta baskın yap git yanına gerisi de hayal gücünüze kalmış

Aranızdaki sorunlar nedeniyle vücudunuz bu şekilde tepki veriyor.

Aradaki sorunlar çözün ilk önce derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…