Ayrı yataklar - Vajınusmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen bi yerde okumuştum çocuğa yapılacak en büyük kötülük onun bağımsız bi birey olmasını engellemek diye demek ki eşinizin ailesi bunu yapmış, eşiniz minderde kedi gibi yatmış da bunun garip olduğunu farketmemişler mi sert zemin ister, sert yatak alırsınız. Kaç yıl yer yatağında köyde yatmış ebeler, dedeler alışıyor yatağa. Evliliğe alışamamak ne ya? Ayrıca evlilikte cinsellik çok çok önemli. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz belli eşiniz güzel bi ortam hazırlayıp, sizin gönlünüze hitap edecek şekilde yaklaşıyor mu hiç sanmıyorum. Bence eşiniz bi destek alsın.

Evet gercekten oyle saatlerce ugrasmak lazım olmuyorsa da. Benım tanıdığım biri ılk gece 8 saat ugrasmıslar.ınanın toplam 2 saat anca ugrasmısızdır bir gecede. Ikna edemiyorum yani ne eksik anlamiyorum.

Görücü usulü evlenmemişsiniz, sevgili olmuşsunuz yani bu kadar senden ayrı durması cidden garip.
İnsanlar uzun yıllar sevgili olunca kavuşmak için can atarlar.
Benim arkadaşımda öyle 10 saat uğraştık çok zor oldu dedi.
İnşallah biz yanılırız eşiniz için.
Dua edelim psikolojik sorun olsun.

Boyle hayat gecmez ki size yazık.. Kusuru kendinizde aramayin bence siz elinizden geleni yapmissiniz esiniz kesinlikle tedavi olmali bunu asmali yoksa sonu son degil bunun sorun sizde degil onda once bunu kabullenmeli

İnsallah sorunu asınca bu ayrı yatma mevzusu da duzelır dıyelım. Aslında bırbırı ile cok baglantılı da. Insallah bı an once bıtsın artık bu davranısı.

İnsallah sorunu asınca bu ayrı yatma mevzusu da duzelır dıyelım. Aslında bırbırı ile cok baglantılı da. Insallah bı an once bıtsın artık bu davranısı.

İlk günleri anlarım, ilk 1 ayıda anlarım ama nerdeyse 1 sene olmuş bir evlilikte alışamadım, ayrı yatmam lazımı anlamam.
Evlenmeseymiş o zaman

Ayy eşin tam bir çocuk gibi.. Yan odada yerde yatması da ayrıca sinir bozucu..
Sorun yataksa yere yakın yatak alabilirsiniz. Yatak odasını düzenleyin bu şekilde. Zaten hep sen savaş vermisin eşinin yaptığı bişi yokmuş ki ne destek vermiş ne sevgi göstermiş bilemedim bu da değişik kişilik. Madem minderde yatmaya meyilliymiş evlenmeseymiş neden evlenmiş ki. Sizde sorun olduğunu sanmıyorum. Eşin azıcık yanında olsaymış kessinlikle yenebilirmişsin.

Daha neye şaşırabilirim merak ediyorum doğrusu. Genelde kadınlar evliliğe adapte olmakta zorlanır. Ben 1 ay sabahlara kadar gözlerim zombi olurdu otururdum yanımda biriyle yatamadığım için artık canıma yeterdi uykusuzluk uyurdum ama iki saat sonra elim çarpsa uyanırdım. Sonra alıştım nelere alışılıyor bu ne ki. Eşiniz çok zor birisi bence biraz kendisine karşı küçümseyin onu bazen zorda kalınca yapmak gerekir insanı kendine getirir derine iner. Allah yardımcınız olsun. İlişki denen şey hadi gireyim bitsinden ibaret değil. Ön sevişmesi var ıslanması var yürek çarpıntısı ten gıdıklanması var bunları hissettirmeyen de bilmeyende eşiniz. Kendinizi suçlamayın.

Bunu yazmak istemezdim ama ben başka cinsel tercihleri olduğunu düşünüyorum. Kendine hata aramaktan vazgeç. Sorun sende değil çünkü. Ve sakın çocuk yapma.

Bu evlilik değil, eşinin çok büyük sorunları var.
İnsan hiç mi çabalama eşiyle beraber uyumak için? Böyle hayat geçmez, bu adamla mutluluğu bulacağınızı düşünmüyorum.
Bosanmayı bıle dusundum. Sonra dedım cogu yenı evlılık ılk senede bıtıyor fevri davranmayayaım dedım. Esımı seviyorum o da beni sevıyor emınım. 10 11 Ay da cok da yol katettı buraya bu sorunu yazdım ama arasa yasanan seyler var davranıs lar vs duzelttık daha da benimsiyor evı benı. Ama o zamanları unutamıyorum. Mesela balayında ki ilk gun (bız bir kac gun sorna cıktık balayına . ben ılk günler hastaydım ) ılk gun gunduz ılıskı yasadık ama gece yanımda yatmak ıstemedı uyumucam deyıp zar zor yanımda yatırdım kızdım ettım. Gecenlerde mesela keske o gun oyle davranmasaydım dedı cok pısmanım sana bunu yaptıgım ıcın dedı o ıcımden cıkmıyor yarıyılda söz yere gıdelım tatil yapalım dedı. Şaşırdım ılk kez pişmanlık duymasına.

Tesekkur ederim bıraz boyle dusunmek bana da ıyı gelıyor cunku. Cok uzuluyorum esim ıcın bu sorun her seyı etkiliyor ama farkında değil. Tek basıma yasıyorum bu sorunu sanki. Daha onceden yogundu hislerim etkılesım vs. Ama zaman gectıkce bu da zorlasıyor sanırım

Peki diğer konular için pişmanlık duyuyor mu? Siz yeni evlisiniz, evin içinde bile mıç mıç olmalısınız, uzun zaman sonra birbirinize kavuşmuşsunuz sonuçta. Sanırım ben bu kadar umursamaz bir adam için kılımı dahi kıpırtmazdım, aynı onun gibi davranırdım ki hatasını anlasın.

Bunu yazmak istemezdim ama ben başka cinsel tercihleri olduğunu düşünüyorum. Kendine hata aramaktan vazgeç. Sorun sende değil çünkü. Ve sakın çocuk yapma.
Cocuk ıcın tabıkı cok erken. Bu sorunları aşmadan yapmak ıstemem tabı Allah bilir hayırlı zamanda olsun ama bu sorunlar kucuk degıl yani goze alamam boyle bıseyı. Daha ne olacağımız belli degıl. Cinsel tercihler konusunda ben emınım boyle dusunöenız de normal ama sıkıntı yok o konuda. bence Baska sorun var ılıskı anında bısey oluyor ya da olmıyor

Oyle de yaparım surat da astım ilgilenmedim de her seyı yaptım. Kendım daha da mutsuz oldum. Sonra kabullenmeyi denedim tedaviye basladım onu da yarım yamalak yaptım ama destek goremedım. Hala devam ediyorum ıste. Bunu onun ıcın degıl artık kendim için aşmak ıstıyorum

8-10 saat ilişki için ugraşmak ne, neler okuyorum. Bir ilişkiye girmek bu derece zor olmamali yahu. Ciddi ciddi karsidaki adamlardan 6-8-10 saatlik ugraş mi bekliyorsunuz?
Ee olmayınca oyle yapan cok ugrasmak gerek tabıkı. Esim de oyle dıyor 8 saat ne diyor. Diye dıye boyle ertelendi ıste

Arkadaşım siz evli değil ev arkadaşı olmuşsunuz. Bu adam onca şeye rağmen düzelmiyor, hala yanında yatmaya alışamıyorsa artık yapacakların sınırlıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…