Ayrı yataklar - Vajınusmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım siz evli değil ev arkadaşı olmuşsunuz. Bu adam onca şeye rağmen düzelmiyor, hala yanında yatmaya alışamıyorsa artık yapacakların sınırlıdır.
Evet artık işin içinden cıkamıyorum ne yapsam da etkılı olsa dıyorum yok. Ona da derim ev arkadaşıyız diye laf soylerım arada.

Tabikide hemen boşanın demiyorum ama terapileri reddederse veya düzelmezse bence boşanmalısınız

Ee olmayınca oyle yapan cok ugrasmak gerek tabıkı. Esim de oyle dıyor 8 saat ne diyor. Diye dıye boyle ertelendi ıste

Bi ilişkiye gircem diye 8 saat uğrasilmaz ya. İnsanin butun hevesi istegi kaçar, o kadar deneyenlerde de nasil bir azim varmişsa... Asıl 8 saat uğraşanlar bana garip geldi.
Alti ustu bir ilişki bu kadar zor olmamali, dilatörlerinizi kullanin önce bir onlarla yapabilin, adami 8 saat boyunca kendinize dilatör olarak kullanmayin. Mantikli sey mi bu

Sizee tavvsiyem oncelikle yer yatagi yapip once kendinizi alistirmaniz. Size alistikca yaninizda yatmaya alisacaktir zamanla.ve birbirinizden vazgecmeyin. Araniza sogukluk grmesin

Insallah değilimdir. Doktorla veya kendim dokunmayla bı sorunum yok. Eşime karsı olustu bu durum ve duzeltemedık
Bencede vajinismus değilsin. Seni istemeyen sana yaklasmayann beraber uyumadigin adama karşı vücudun direnc gösteriyor. Tekrar söylüyorum sorun sende değil. Aile terapisine gidin bence. Ama bu adam asla düzelmez. Üzgünüm.

Bence de yenerdim. Onun da tevrubesı yoktu ama boyle de olmazdı halledebıkırdık benve de. Yatak konusunda aynı odada yerde yattıgı da oldu. Basta yatağa yatıp yere gectıgı de oldu. Onerı de sundum yatagı yere koyalım vs dıye ama ben neden taviz veriyorum ki artık dedım bu yatak herkesın yattıği bı yatak eninde sonunda ınsan alısabılır alısmaya çalışmadı cabalamadı sorunumuz bu. Ben nedne onun ıcın bazamı evden cıkarıp yerde yatmakla ugrasayom kı dedım sonra. Ki buna da ugrasırdım yeter ki bana cozum onerısı sunsaydı bersber yatmak ıcın can atsaydı hepsine katlanırdım.

Sizee tavvsiyem oncelikle yer yatagi yapip once kendinizi alistirmaniz. Size alistikca yaninizda yatmaya alisacaktir zamanla.ve birbirinizden vazgecmeyin. Araniza sogukluk grmesin
Bılemıyorum ıste bazen ben de kızıyorum ben neden vazgeçiyorum yataktan vs dıyorum. O alıssın dıyorum kı ben basta da ugrastım yerde yatmaya calıstım. Yattım da agrısa da belim. Ama ondan gormedım. Sonra baktım olmıyor bosu bosuna bazamı evden gomdermıyım dedım. Ama haklısınız yan yana yattıkca alısmak lazımdı.

Adamı dılator gıbı kullanmıyorum. Dılator gıbı kullansam zaten dılatore ıhtıyacım olmaz. Evet ugrasan lar da var o kadar saat ılk ılıskı ıcın. Karsılıklı bısey bu asmak isteyen ugrasır. Altı ustu bir ılıskı zor olmasa bu kadar insan bosuna vajınusmusla ugrasmazdı. Keske kolay olsaydı da bunlara gerek kalmasaydı inanın sızden daha cok ısterdım :)

Evet bir aile terapisti şart. Insallah duzelır. Sağolun yorum ıcın.

Bak kuzum balayında adam seninle yatmiyorsa yaa başka biri var yada cinsel tercihleri farklı. Kabullenmek istemiyorsun. Ama bu adamda çok büyük sıkıntılar var. Geçmişte sinirsel bi hastalığı olabilir. Bı komşu kızının başına geldi. Adam ilaç kullaniyormus annesi hep verirmis ilaçları normal zannetmisler . Evlenince ilaçları icemeyince ortaya çıktı adam şizofren . Başka komşu evlendi adam dışardan çok normal görünüyor. Ama gay mis . Etrafına da erkekliğini ispatlamak için evlendi komşu kızıyla. Kıza itiraf etmiş benim kendi cinsim sevgilim var sen paravan sin diye. Karısının çamaşırlarını giyip resim cekiormus. Ha bu arada karısıyla da beraber olmuş ilk başta. Bı sene zor dayandı kız. Boşandı. Aklini kacircakti.

Yani dilatorlerinizle ayri calişma yapiyorsaniz, dilatorle yapabildiginiz halde adamla olunca mi olmuyor? Dilator girebiliyorsa penis neden olmuyor? Anlayamadigim seyler neyse...

Tabikide hemen boşanın demiyorum ama terapileri reddederse veya düzelmezse bence boşanmalısınız
Evet once terapı almak lazım bu sorunu yani vajınusmusu aştıktan sonra bu davranıs devam ediyor mu etmiyor mu ona bakmak lazım. Ayrı yatmak ıcın evlenmedim sonucta. Hayır duzenlı bir birliktelik vs olsa balkonda da yatar ısteyen. Devamlı olmadıgı surece sorun edilmez bunlar ama bızımkı cok ayrı bı konu.

Cok kotu seyler bunlar ya. Bı terapist sart bıze. Hayırlısı olsun hakkımızda Allah korusun da

Eşinizin tedavi olması gerek, aceba paravan evlilikmi yaptı eşiniz ?
Paravan evlilik olmadıgına emınım gercekten cogu boyle dusundu haklı olatak ama degıl. Rahata alıstıgı ıcın zora gelemiyor bence ben kızıp tartıstıktan sonra deniyoruz sorun olmuyor arzusunda vs. Ama bılemiyorum ıste

Cekinerek yaziyorum ama burada boyle konular okudum. Esinizinki acaba paravan evlilik mi? Gay olup bu durumu saklamak icin evlenenler ile ilgili konulari okuyunca aklima o geldi. Kusura bakmayin. Cunku esiniz yataga bile yatmamak icin gece 4-5 i bekliyormus. Yani sizin uyumanizi. Bence siz vajinusmus bile degilsiniz. Esinizin tedavi olmasi gerekiyor ya da esinizin karsi cinse ilgisi yok ya da aseksuel.

Bence siz vajinusmus değilsiniz. Devamını okumadım ama eşinizin sizi arzulamaması libidonuzu etkiliyor.

Yani dilatorlerinizle ayri calişma yapiyorsaniz, dilatorle yapabildiginiz halde adamla olunca mi olmuyor? Dilator girebiliyorsa penis neden olmuyor? Anlayamadigim seyler neyse...
Vajınusmus gecırmedıusenız ebet anlaması biraz zor oluyor ya haklı olarak ınsan oyle dusunıyor. Ama baöbaska bı durum ıste eşle olmuyor

Cogu boyle demıs ama gay olmadıgını bılıyorum yıne de bı cıft terapist gıdıcem artık karar verdim. Insallah duzelır esim. 4 5ibekleme sebebi ben degılım ama uykum yok diyor hep oglen kalkınca halıyle sabaha karsı uyuyordu. O o zamanki akıskanlıgıydo esnek calısm bıtınce normal saatte uyudu kalktı ama ayrı ayrı. Benım uyumamı bekleme durumu yoktu yani bence

Koca değil bebek büyütüyorsunuz yani. Ailesinden ayrılmış da vah vahh. Bir de aynı mahalleymiş e yuh. Öğrencilik, iş hayatı diye aileden ayrılmak şart diye boşa demiyoruz. 1 senedir minderde yatacak da neymiş yatağa alışamamış.. Saçmalığa bak. 3 gün alışmadın 5 gün alışmadın hadi diyelim de zaten kendini zorlasan 1 senede o yatağı benimserdin artık. Ne keyifçi adam yani uykusundan vazgeçip alışsaymış. Bence sizin sorununuz da bu adamın koca olmayışı. Kim ister ki böyle adamla birlikte olmayı. Kendi dünyasında yaşıyor işte. Cinsel çekim bile duymazdım. Kendimi de yormazdım gitsin anasının evine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…