Ayrı yataklar - Vajınusmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste bunu anlayamıyorum. Tevrubesızlık var evet ama acaba o an olması gereken mı olmıyor dıyorum hanı sertlesme sorunı vs. Bunu da sorcam ona bu konu uzerınden konuscam artık olmazsa doktora gorunsun
Canım sen sertleşme sorunu var mi yok mu anlamıyormusuno_O

Zor adamla evlisin maalesef. Ona gelemez buna gelemez. Bu ne ya. Yerde yatacaksa niye evlenmiş? Birde kışın gelirim mi diyor. Gelmesin bir zahmet. Okurken sinir basti. Pek nazlı büyümüş. Allah kolaylık versin ayrıca senin vebaline de giriyor. Bu ne rahatlık.

Oyle gercekten. Alısamayan kızlara da sasırırdım duygusallık falan diyorlar ama alakası yok yani. Eşim alısamadım dedıkce ben' ben de alısamıyorum safece senlık mı sanıyorsun' falan derdım. Bılerek derdım. Ama baktım cidden ben boyle dedıkce gerı cektım kendimi. Az bi cabtasını gorsem gercekten gam yemıcem. Ilıskı sırasında evet cok ugrasıyor yardımcı oluyor ama 15 gune bır ılıskı ye girmekle ne duzelebilir ki
Eşiniz tam sopalık..11 Ay olmuş alışamadım ne Allah aşkına ?

Bunu hepimiz evliliğimizin ilk ayları hissetmişizdir fakat bunu eşine söylemekte bile insan imtina eder..

Sevdiği kadınla evlenmiş.Çaba harcaması gerekir.
Evlilik budur gerektiği şeyleri zamanında yapmalı bekarlık zamanında ki gibi olamaz.

Arkadaşlarında söylediği gibi belki siz vajinusmus bile değilsiniz eşinizin tavırları yüzünden bu durumu yaşıyor olabilirsiniz.

Bence senin sorununa gelene kadar eşin de daha büyük problem var. Önce o tedavi olsun. Eşinin bu tavırlarından sıkıntı yapıyorsun. İlk defa duyuyorum erkeklerde de eve alısamama durumunu
Tuhaf gelebilir tabi ama bende yaşamadan anlamazdım.
Ben şehir değişikliği yaptım evlendiğimizde eşim ise sadece 3-5 bina sonrasına taşındı.
İlk kavgamızı hiç unutmuyorum ona aynen böyle söylemiştim ben kalkıp te nereden gelip buraya alıştım sen 3-5 adım sonra ki eve alışamadın diye.
Ama ailenin bunda çok etkisi var. Eşim tek çocuk 30 yaşında ağzına yemek tutan bir kv ye karşı kocaman adamsın bunu niye benden bekliyorsun diyen bir eş var. 🤣
Aslında doğrusunun ne olduğunu bilmediği yanlışlarla büyümüş. Aile içindeki durumunu çok olağan zannediyor. 🤪
Zamanla değişiyor elbet ama benim için bununla mücadele etmek yıpratıcı bir süreç. 🤕
Sevgili konu sahibi eğer evliliğinde Oluru varsa sürdürmek istiyorsan o ilgiyi alakayı kes. Kendinle ilgilen.
Aynı evin içinde ayrı hayatı kabul ediyorsa ne ala etmiyorsa kendine çeki düzen versin.
Sorarsa da sana, senin bana davrandığın gibi davranıyorum der geçersin.

Ben şehir değişikliği yaptım evlendiğimizde eşim ise sadece 3-5 bina sonrasına taşındı.
İlk kavgamızı hiç unutmuyorum ona aynen böyle söylemiştim ben kalkıp te nereden gelip buraya alıştım sen 3-5 adım sonra ki eve alışamadın diye.
Ama ailenin bunda çok etkisi var. Eşim tek çocuk 30 yaşında ağzına yemek tutan bir kv ye karşı kocaman adamsın bunu niye benden bekliyorsun diyen bir eş var. 🤣
Aslında doğrusunun ne olduğunu bilmediği yanlışlarla büyümüş. Aile içindeki durumunu çok olağan zannediyor. 🤪
Zamanla değişiyor elbet ama benim için bununla mücadele etmek yıpratıcı bir süreç. 🤕
Sevgili konu sahibi eğer evliliğinde Oluru varsa sürdürmek istiyorsan o ilgiyi alakayı kes. Kendinle ilgilen.
Aynı evin içinde ayrı hayatı kabul ediyorsa ne ala etmiyorsa kendine çeki düzen versin.
Evet dediginiz gıbı ben ta nerden geldım o aynı mahalledeki eve zor alıstı. Ilk basta komık geldı tabı bana guldum ama baktım cıdden hassaslastı yanında olmaya calıstım alıssın dedım. 1 ay surdu eve alısması sornası daha ıyı olacak derken bu sefer de ılıskıye giremedik ben hepsinin bırbırını etkilediğini dusunuyorum. Neyse ki 1 2 aydır dedım bosver hıc yapalım hadi demicem dedım kendıme.kafa olatak daha rahat ettim ama nereye kadar boyle olcak. Bazen yaptım o ayrı takılırsa ben de takılırım dıye kı takılıyorum da bı sıkıntı olmuyor. Farkedıyorum bazen hadı bıseyler yaoalım dıyor bersber vakıt geçirme adına film filan. Başta gercekten cok ustune dustum ama saldım. Ilk zamanlara gore hevesim yok hıc.

Bence vajinismus falan degilsiniz,
Esinizin tam ereksiyon oldugundan ve sizi fiziksel olarak hazirlayabildiginden emin misiniz mesela?
Eger cidden cok seviyorsaniz cift terapisine gidin. Yoksa hic ugrasmayin, cinsellik hicbir sorunu cozmez.

Canım sen sertleşme sorunu var mi yok mu anlamıyormusuno_O
Yani pek anlamıyorum sanırım emın degılım bu konuyu yenı yenı dusunmeue basladım acaba onda mı bı sorun var dıye dusununce. Ona da sormadım hıc acıkcası bakınca bı sorun yokmus gıbı ama. Kusura bakmazsan bısey sorcam:olamaz: hemen degıl ama kısa sure sonra sönmesi sertlesme sorunı mu demek

Aman allahımmm dedim okurken 😂 allah yedımcın olsun canım benim

Bence vajinismus falan degilsiniz,
Esinizin tam ereksiyon oldugundan ve sizi fiziksel olarak hazirlayabildiginden emin misiniz mesela?
Eger cidden cok seviyorsaniz cift terapisine gidin. Yoksa hic ugrasmayin, cinsellik hicbir sorunu cozmez.
Tek taraflı sevgı olsa kesınlıkle ugrasmazdım bırakırdım. ama esimin benı sevdıgınden de emınım. Her ne kadar bu konuda bı cekınse de genel anlamda ıyıyız. Sadece bir sorun var ama cozemıyoruz bıze bir cıft terapisti gerek gercekten.

Yani pek anlamıyorum sanırım emın degılım bu konuyu yenı yenı dusunmeue basladım acaba onda mı bı sorun var dıye dusununce. Ona da sormadım hıc acıkcası bakınca bı sorun yokmus gıbı ama. Kusura bakmazsan bısey sorcam:olamaz: hemen degıl ama kısa sure sonra sönmesi sertlesme sorunı mu demek
Bilemedim.en iyisi üroloji doktoruna gitsin.tabi giderse😕
Belki dikkati dağılıyordur.yada fiziksel bir sorun vardır,söyleniyordur

Sen vajinusmus değilsin bence.
O adamla kim olsa ilişkiye giremez zaten.
Bi kere en başta bebe gibi yok alışamadım yok ailem diye diye sizdeki eşlik duruşunu bitirmiş.
İkincisi sevişmesen bile ilk aylarda beraber uyur uyanırsın en azından ilk haftalarda heves edersin yani buna sana kendini uzak tutarak sevgisini de esirgemiş.
Yatak sevişmek için şart değil her yerde yapılır o iş ama karşındaki seni öyle bi isticek ki tabi sen de onu zaten nerde olduğunuza bakmayacaksınız bile.
Kısacası kendini tedavi ettirmeye çalışma evde büyüttüğün çocuğu bir çift terapisine götürmeyi dene bence.

Ben paravan evlilik konusunda eşcinsellik değil de eşinizin aseksüel olma olasılığı olduğunu düşünüyorum. Gün içerisinde sarılmak yakınlaşmak vs oluyor ancak ilişki isteği 7-15 günde bir, çok çok seyrek, hele ki yeni evli bir çift için. Aseksüel birçok tanıdığım var. Eşlerini gün içinde öpücüklere ilgiye boğuyorlar, sarılıyorlar sürekli vs. Gece de sarılıp kardeş kardeş uyuyorlarmış.

Bence eşiniz birlikte uyuduğunuzda cinsellik de yaşamak isteyeceksiniz diye sizinle birlikte uyumak istemiyor. Cinsellikten kaçmak için bahanesi bu.

Bizim de ara ara sıkıntılarımız oldu ilk zamanlarda. Erkek arkadaşım cinsellik yaşamak istemediğinde bunu bana açıkça söylemek yerine ayrı yatmanın yolunu arardı. Kanepe daha rahat, uyuyamıyorum yatakta deyip salonda uyuduğu da olmuştur. Normal görüşmeye bile gelmek istemezdi. Nedenini sorduğumda cinsellik yaşamak istemediğini söylerdi 🙄. Çok kızardım, “tecavüzcü müyüm ben de; bir film izlemeye, oturup sohbet etmeye, akşam yemeğine bile gelmeyeceksin evime” diye çıldırırdım.

Görüşmeye başladığımızın ilk iki üç gününden itibaren birlikte uyumaya alışmıştık. Hatta ayrı uyumakta zorlanırdık. Kabus görür beni arardı birlikte uyumaya yanına geleyim diye. Ama o cinsellik yaşamak istemediği dönemler uyuyamadığını dile getirse bile yanıma gelmezdi. Söz verirdim uslu duracağım diye, ancak o zaman gelirdi. O birlikte uyumak bizi yakınlaştırırdı zaten, uzun sürmeden cinsellik de yoluna girerdi kendiliğinden.

Ya şöyle ki sureklı ilgilenir sever okşar öper. Bu konuda bı sıkıntımız yok yakınlasırız fılan ama ıs ılıskı ye gelince o an sadece guzel vakit gecırıyoruz nasıl desem o sorunun ustune gidemiyoruz anlatabildim mi erteleniyor hep. Yani yoksa begenır arzular bu konularda sıkıntı yok. Bana sen uzuluyor sun diye ıstemıyorum dıyor ama uzul uzul nereye kadar bı yerde olmalı bu.
Arzulama açısından bir sorun yoksa o zaman bu derdi senin kendi kendine cozmeni bekliyor. Bence problemlerinizi kafanda adımlara ayır. Mesela önce vajinusmus sorununu gündemine al sadece buna odaklan bu konu cozulene kadar ayrı yatma mevzusunu olduğu gibi bırak yani ayrı yatma konusunu dusunme kafana takma gündemine alma. Vajinusmus sorunu cozulunce cinsel hayatınız rayına oturunca ondan sonra gündemine ayrı yatma mevzusunu alırsın bunu düzeltmek için çözüm yolları ararsın veya birlikte ararsınız. Yani sorunlarınızı aşama aşama çözmeye çalış daha kolay olur

bence sen vajınusmus degılsın.Adam evlı gıbı degılki kim olsa senin gıbı olurdu bence kendinde sorun arama.Eşinim alışamaması anormal bide aynı mahallede oturuyormus ailesiyle.Ya bende yalnzı uyumayı sevıyorum aslında hani eşimi de sevıyorum ama yalnız uyumak daha çok hoşuma gıdıyor ama eşim çok istekli biri mesela ozellıkle onun ısteyecegını dusunursem ya ondan sonra uyurum (genelde erken uyur)ona temas etmemeye calısırım uyarılmasın dıye falan ya da ayrı yerde uyurum.Acaba eşinizde böyle mi yapıyor?Cinsellık ıstemedıgınden sız ısteyeceksınız dıye belkı ayrı mı yatıyor?Belkı onda sorun var isteksız ereksıyon olamıyor erken boşalıyor vs siz tabi bılemıyorsunuz anlamayın dıye de geçiştiriyor bence okları kendinize değil eşinize çevirin..

Yok yok. Bundan eminim bu konuları konusuyoruz edıyoruz. Tanıyorum 7 senedır. 3senedır sevgililık vardı iste. O konudan emınım en azından :KK48:
Paravan evlılık yapan adamların eslerı ile ayse armanın röportajları var okumanı tavsiye ederim.
Kadınlarla tanısıp evlenip nasıl seks yapmadıkları bir bahane ile kactıkları kadın anlamak uzereyken kadını ikna edip cocuk yapmaları ama ondan sonra gene kacmaları falan.

Oyle konustuk bız opustuk biz, paravan degıldır demekle olmuyor yanı.
Cocuk yapanları var bunların. Oyuzden adı paravan zaten.

Cocuk ıcın tabıkı cok erken. Bu sorunları aşmadan yapmak ıstemem tabı Allah bilir hayırlı zamanda olsun ama bu sorunlar kucuk degıl yani goze alamam boyle bıseyı. Daha ne olacağımız belli degıl. Cinsel tercihler konusunda ben emınım boyle dusunöenız de normal ama sıkıntı yok o konuda. bence Baska sorun var ılıskı anında bısey oluyor ya da olmıyor
Merhabalar ben de vajinismusu atlatmış biriyim şöyle diyim size eşinizin penisinde tam sertleşme olduğuna emin misiniz? Eşinizin sertleşme problemi olup siz anlamıyor olabilir misiniz? Çünkü vajinismusluların eşleri bi yerden sonra sertleşme sorunu yaşayabiliyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X