ay sende muz varmi aldin mi

sende mıknatısmı var yüzsüz tipleri kendine çekiyon

benim annem bile gelirken müsait misin diye soruyor sizin yaptığınız ayıp. bir daha gelmeden önce haber verirseniz sevinirim yoksa bu şekilde evime gelmeyin de zaten daha muhattap olmaz

Ya insana komşu da lazim ama bazı komşularımız bizleri biktiriyor gece sahurda ekmek istemeleri yumurta istemeleri iftarda pide isterler çocukları banyoda kilitli kalıyor gel kapıyı AC diyorlar lavabolari tikaniyi beni çağırıyorlar binanın tamircisi ve marketi oldum resmen ama benim isim düşse kimse yok ortada o zaman hi düşünüyorsun ben enayimiyim herşeyi ver yap ama sana yapmasinar

Bence sizde kapıyı açmayın delikten bakın kapıyı açmadan ya müsait değiliz deyin ya da hiç cevap vermeyin. İnsanlar ne saygısız ya illa azardan illa kötü sözden anlıyorlar.

Kapıyı acmayin

Hergun bu sekilde sanki cocugu bana guvenip ana okuluna verdi hergun beslenme icin benden biseyler istiyo msj atip soyluycem artik benden bisey isteme diye kardesimle ayni binada otursak ben ondan bile isteyemem
Çok güldüm ya Neler var dünyada yüz verme bi daha her geldiğinde yok de iletişimi biraz kes bak bakalim bi daha geliyomu gelirse yuh dicem

En kolay yolu bizde de kalmamış demek..1-2-3 her seferinde bunu deseniz bidaha gelmez hindistan cevizi, muz istemek nedir yaa valla ben sinir oldum.. gercekten ihtiyaç sahibi olur verilir ama böyle yüzsüzlere sinir oluyorum..

Annemin de bi komşusu vardı havuç yumurta ekmek vs. İsterdi baktık alıştı yok kalmamış dedik kaç kez gelmedi bidaha ki market evin altında fırın karşıda..durumları çok çok iyi..

Önüne geçmen lazım artık.

komsular arasinda yardimlasmayi severim. Ama bu haddini fazlasitla asmis bence hic beklemeyin direk tersleyin.

Bence sizde kapıyı açmayın delikten bakın kapıyı açmadan ya müsait değiliz deyin ya da hiç cevap vermeyin. İnsanlar ne saygısız ya illa azardan illa kötü sözden anlıyorlar.
Delikten bakinca anliyolar bizim komsu direkt delige bkiyo kararti oldunu diye bi keresinde kaoi cldi deliktn bkiyodum ac ac benim diyo

Ne olabilirki onun evinde koltuk falan heralde :))

Pazarları burda heryer kapali olur bende eve tuz almayi unutmustum. Yemek yapacam tuz yok esime sordum komsudan istesem mi diye(3 senedir oturuyoruz kimseden bisey istemedim) esimde kizdi cok gerek yoksa isteme bosver filan adami ikna edemedim olsun tuzsuz yeriz dedi gurur yapti galiba.
Sizin komsunuz pek rahatmis canim.
Ev bu cocuklu ev olur veya olmaz bi tane kendi cocuguna kalmistir elinde basta yoktur alamaz edemez komsunuz baya gamsiz ve dusuncesiz

Acaip gamsiz hemde ve aldigi herseyi alinca getircem diyo ama kesinlikle giden gelmiyo bugun 3. Gun hala gelmedi bende suphelenmeye basladm basina biseymi geldi acaba

Acaip gamsiz hemde ve aldigi herseyi alinca getircem diyo ama kesinlikle giden gelmiyo bugun 3. Gun hala gelmedi bende suphelenmeye basladm basina biseymi geldi acaba
Aklıma ilk gelen komşunuzunda forumda üye olup konunuzu görmüş olabileceği öyleyse eğer çok gülerim

Delikten bakinca anliyolar bizim komsu direkt delige bkiyo kararti oldunu diye bi keresinde kaoi cldi deliktn bkiyodum ac ac benim diyo
Evet karartı oluyor oluyormuş aslında ben de farkında değildim kardeşim demişti ama istediği kadar olsun eğer sevmediğim birisi ise açmıyorum kapıyı artık :) mesela bir tanıdığımın huyu buzdolabını açıp bakıyor halıların altına bakar markası ne temiz mi kirlimi diye bu huyundan bütün komşular şikayetçi kimse evine almıyor artık kadını.Sadece huyunu suyunu bilmeyenler alıyordur yeni taşınan birileri vs birde diyelim sabah 9 gelirdi akşam kadar oturur .

Komsuluk hakki diye birsey var bende yeni evliyken komsularimla iyi gecinmeye calisirdim. Ust komsum devamli birseyler istemeye basladi ama kendiside birseyler getirirdi. Yaptigi pastalardan filan. Bi kere bilgisayar sarj aletini istedi esim iste oldugu icin sormadn verdm getircem hemen dedi bir hafta oldu getirmedi . Bende bana lazim oldu diye istedim artik. Sonra bilgisayari istedi vermedim tamda evden cikiyordm yalanda soylemek istemedim is yerinde olabilir dedim esim is yerine goturur genelde . Icinde resimlerimiz ozelimiz var sonucta esimde izin vermez boyle birseye sonra herkese yaymis bilgisayari istedim vermedi kizginim diye zaten mesafe koymak istiyordm iyi oldu. Sessiz kalinca herseye tamam deyince malesef tepene cikiyorlar. Insallah sende mesafe koyarsn. Oyle komsu lazim degil.

Yani kapıyı açmayın rahatsız olduğunuzu güzel bir dille söğleyin yada verdiklerinizi söğlemeyin Detaylı Yazmışsınız Buda hoş degil kusura bakmayın ama ya yok diyip vermeyin Yada verdiklerinizi söğlemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…