ay sende muz varmi aldin mi

Bizimde boyle bi yasli teyze vardi ayy benik komsular hep tuhaf kapiyi acar acmaz direkt iceri dalardi bisey isteme huyu yoktu ama musaitmisinz diye falan hic sormazdi bi kere hatirliyorum kapi caldi ben kizimi emziriyodum yatak odasina gectm esime kapiyi ac dedim kapiyi acti kadin beni soruyo ve o ara iceri giriyo esim yatak odasinsa cocugu emziriyo falan dedi musait degiliz iste daha ne giriyosun ya ben belki ozel biseyler yasadim esimle oyuzden yatak odasindayim ama yok kadin girdi bide ytak odasinin kapiyi acmasinmi napiyon diye ben kalakaldm refkleksle hemen arkami dondum kadin da bi daha o sekilde gelmedi yani bu yasli teyzeyle salon duvarlarimz bitisik surekli bizi dinlerdi evin yalitimida iyi degil ses giderdi ben hamileyken ablamla tel de konusuyoruz canim visne istiyo abla gonder dedim kisin dolapta vardi ablamin snra ertesi gun kapi caldi bi baktim teyze visne getirmis bana dha bunun gibi bir suru onun yuzunden salonda oturamiyodum smdi kocasi amcayi terketti 70 inden sonra bende rahatladim
sende mıknatısmı var yüzsüz tipleri kendine çekiyon :KK70:

Ben komsuma belki 2 yıldır gitmiyorum kadın iki haftada bir gelir illa her seferinde yüz vermem

İlk taşındığımı sene bı kere sarımsak istemiştim yok dedi ve daha hiç bişey istemedim ondan sonra

Dünden önce geldi eşim uyuyor dedim gitti 8 de gelmiş ve çocuklar 9 da yatıyor

Dün yine geldi dedim ki x abla eşim gece vardiyasında hala yatıyor dunde söyledim olsun hadi ses çıkartmadan otururuz dedi ve içeri girdi

Senelerdir böyle bu kadın açık açık 9 da uyuyoruz okul zamanı gezme olmuyor diyorum ama salaga yatıyor

Daha önce bı kere habersiz gelmişti çocuk kapıyı açınca içeri dalmış sormadan

Eşim dusta bende çocuk uyutmaya çalışıyordum

Kadına içerde otururken eşimin kapı sesini duydum dur bekle dememle eşimin gelmesi bir oldu

Kadın defalarca bizi zamansız yakaladı ama naparsam yapayım aynı sizinki sizden faydalanıyor bizimkinin de hoşuna gidiyor zırt pırt bana gelmek

Ekleme : eşim 3 vardiya çalışan Hagi saat uyuyacagi belli olmayan biri

Banada fikir verin
benim annem bile gelirken müsait misin diye soruyor sizin yaptığınız ayıp. bir daha gelmeden önce haber verirseniz sevinirim yoksa bu şekilde evime gelmeyin de zaten daha muhattap olmaz :D :D :D

Ya insana komşu da lazim ama bazı komşularımız bizleri biktiriyor gece sahurda ekmek istemeleri yumurta istemeleri iftarda pide isterler çocukları banyoda kilitli kalıyor gel kapıyı AC diyorlar lavabolari tikaniyi beni çağırıyorlar binanın tamircisi ve marketi oldum resmen ama benim isim düşse kimse yok ortada o zaman hi düşünüyorsun ben enayimiyim herşeyi ver yap ama sana yapmasinar

Eşim yine ben müsait değilim dedikçe niye kabul etmedim der kadın eşimden cekinmiyor ki bizden yaşcada büyük kadın annem yaşında
Eşim hiç kıramaz yani başkasını
Evlatlık bı kız çocuğu aldı onu kulkaniyoe canı sıkılıyor ondan geldik diye

İnan tüm mahalle bıkmış durumda
Dün ceketiyle gelmiş aynı apartmanda oturuyoruz kızında da kazak vardı evimizde kalorifer yanıyor dedim ki sizin ev soğuk mu neden kalın giyindi iz meğer apartman dışına gitmişler gezmeye kadın kapıyı açmamış kapı bulamayınca bana gelmişler

Ya insanlar evde olup kapı açmıyor kabul etmemek için zaten kapıyı açarsan kadın bı şekilde giriyor

Bence sizde kapıyı açmayın delikten bakın kapıyı açmadan ya müsait değiliz deyin ya da hiç cevap vermeyin. İnsanlar ne saygısız ya illa azardan illa kötü sözden anlıyorlar.

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Kapıyı acmayin

Hergun bu sekilde sanki cocugu bana guvenip ana okuluna verdi hergun beslenme icin benden biseyler istiyo msj atip soyluycem artik benden bisey isteme diye kardesimle ayni binada otursak ben ondan bile isteyemem
Çok güldüm ya Neler var dünyada yüz verme bi daha her geldiğinde yok de iletişimi biraz kes bak bakalim bi daha geliyomu gelirse yuh dicem

En kolay yolu bizde de kalmamış demek..1-2-3 her seferinde bunu deseniz bidaha gelmez hindistan cevizi, muz istemek nedir yaa valla ben sinir oldum.. gercekten ihtiyaç sahibi olur verilir ama böyle yüzsüzlere sinir oluyorum..

Annemin de bi komşusu vardı havuç yumurta ekmek vs. İsterdi baktık alıştı yok kalmamış dedik kaç kez gelmedi bidaha ki market evin altında fırın karşıda..durumları çok çok iyi..

Önüne geçmen lazım artık.

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
komsular arasinda yardimlasmayi severim. Ama bu haddini fazlasitla asmis bence hic beklemeyin direk tersleyin.

Bence sizde kapıyı açmayın delikten bakın kapıyı açmadan ya müsait değiliz deyin ya da hiç cevap vermeyin. İnsanlar ne saygısız ya illa azardan illa kötü sözden anlıyorlar.
Delikten bakinca anliyolar bizim komsu direkt delige bkiyo kararti oldunu diye bi keresinde kaoi cldi deliktn bkiyodum ac ac benim diyo

Umarim ay sahiden :KK70: ayni komşusu ,kocam birazdan gelecek evde hiç icki kalmadi sende varsa versene bir şişe diye de sormuş.iceri girip buzdolabinida kurcaliyormus.Arkadasim aaa sen hiç utanmiyosun demis.O da cevap olarak amaaaan nolcaaaak bugun bana yarin sana hic cekinme gel iste ne varsa demiş.
Ne olabilirki onun evinde koltuk falan heralde :))

Pazarları burda heryer kapali olur bende eve tuz almayi unutmustum. Yemek yapacam tuz yok esime sordum komsudan istesem mi diye(3 senedir oturuyoruz kimseden bisey istemedim) esimde kizdi cok gerek yoksa isteme bosver filan adami ikna edemedim olsun tuzsuz yeriz dedi gurur yapti galiba.
Sizin komsunuz pek rahatmis canim.
Ev bu cocuklu ev olur veya olmaz bi tane kendi cocuguna kalmistir elinde basta yoktur alamaz edemez komsunuz baya gamsiz ve dusuncesiz

Pazarları burda heryer kapali olur bende eve tuz almayi unutmustum. Yemek yapacam tuz yok esime sordum komsudan istesem mi diye(3 senedir oturuyoruz kimseden bisey istemedim) esimde kizdi cok gerek yoksa isteme bosver filan adami ikna edemedim olsun tuzsuz yeriz dedi gurur yapti galiba.
Sizin komsunuz pek rahatmis canim.
Ev bu cocuklu ev olur veya olmaz bi tane kendi cocuguna kalmistir elinde basta yoktur alamaz edemez komsunuz baya gamsiz ve dusuncesiz
Acaip gamsiz hemde ve aldigi herseyi alinca getircem diyo ama kesinlikle giden gelmiyo bugun 3. Gun hala gelmedi bende suphelenmeye basladm basina biseymi geldi acaba :halay:

Acaip gamsiz hemde ve aldigi herseyi alinca getircem diyo ama kesinlikle giden gelmiyo bugun 3. Gun hala gelmedi bende suphelenmeye basladm basina biseymi geldi acaba :halay:
Aklıma ilk gelen komşunuzunda forumda üye olup konunuzu görmüş olabileceği öyleyse eğer çok gülerim :KK48:

Delikten bakinca anliyolar bizim komsu direkt delige bkiyo kararti oldunu diye bi keresinde kaoi cldi deliktn bkiyodum ac ac benim diyo
Evet karartı oluyor oluyormuş aslında ben de farkında değildim kardeşim demişti ama istediği kadar olsun eğer sevmediğim birisi ise açmıyorum kapıyı artık :) mesela bir tanıdığımın huyu buzdolabını açıp bakıyor halıların altına bakar markası ne temiz mi kirlimi diye bu huyundan bütün komşular şikayetçi kimse evine almıyor artık kadını.Sadece huyunu suyunu bilmeyenler alıyordur yeni taşınan birileri vs birde diyelim sabah 9 gelirdi akşam kadar oturur .

Komsuluk hakki diye birsey var bende yeni evliyken komsularimla iyi gecinmeye calisirdim. Ust komsum devamli birseyler istemeye basladi ama kendiside birseyler getirirdi. Yaptigi pastalardan filan. Bi kere bilgisayar sarj aletini istedi esim iste oldugu icin sormadn verdm getircem hemen dedi bir hafta oldu getirmedi . Bende bana lazim oldu diye istedim artik. Sonra bilgisayari istedi vermedim tamda evden cikiyordm yalanda soylemek istemedim is yerinde olabilir dedim esim is yerine goturur genelde . Icinde resimlerimiz ozelimiz var sonucta esimde izin vermez boyle birseye sonra herkese yaymis bilgisayari istedim vermedi kizginim diye zaten mesafe koymak istiyordm iyi oldu. Sessiz kalinca herseye tamam deyince malesef tepene cikiyorlar. Insallah sende mesafe koyarsn. Oyle komsu lazim degil.

Yani kapıyı açmayın rahatsız olduğunuzu güzel bir dille söğleyin yada verdiklerinizi söğlemeyin Detaylı Yazmışsınız Buda hoş degil kusura bakmayın ama ya yok diyip vermeyin Yada verdiklerinizi söğlemeyin

Back
X