ay sende muz varmi aldin mi

O an evde olmayabilir markete gidemeyebilir. Ust uste olmasi rahatligindan ama ben asla boyle davranmam rahatsiz olmam ki komsum da boyle yapiyor ust uste denk geliyor. Ne olacak ki evde varsa muhakkak veririm hic hesabini yapmam.

Si
O an evde olmayabilir markete gidemeyebilir. Ust uste olmasi rahatligindan ama ben asla boyle davranmam rahatsiz olmam ki komsum da boyle yapiyor ust uste denk geliyor. Ne olacak ki evde varsa muhakkak veririm hic hesabini yapmam.
Sizede surekli bu sekilde davranilsa sizde kkendinizi kullaniliyo hissdersiniz ben zaten yaklasik 2 yildirki yapmiyodum ama artk aliskanlik haline getirdi bu durumu kadin benden aksam getrcm diye aliyo ses seda yok tamam iyi niyetli olsa aldiklarini geri getirirr o getirse ben almam zaten ama beni kullaniyo malesef

Bizimde boyle bi yasli teyze vardi ayy benik komsular hep tuhaf kapiyi acar acmaz direkt iceri dalardi bisey isteme huyu yoktu ama musaitmisinz diye falan hic sormazdi bi kere hatirliyorum kapi caldi ben kizimi emziriyodum yatak odasina gectm esime kapiyi ac dedim kapiyi acti kadin beni soruyo ve o ara iceri giriyo esim yatak odasinsa cocugu emziriyo falan dedi musait degiliz iste daha ne giriyosun ya ben belki ozel biseyler yasadim esimle oyuzden yatak odasindayim ama yok kadin girdi bide ytak odasinin kapiyi acmasinmi napiyon diye ben kalakaldm refkleksle hemen arkami dondum kadin da bi daha o sekilde gelmedi yani bu yasli teyzeyle salon duvarlarimz bitisik surekli bizi dinlerdi evin yalitimida iyi degil ses giderdi ben hamileyken ablamla tel de konusuyoruz canim visne istiyo abla gonder dedim kisin dolapta vardi ablamin snra ertesi gun kapi caldi bi baktim teyze visne getirmis bana dha bunun gibi bir suru onun yuzunden salonda oturamiyodum smdi kocasi amcayi terketti 70 inden sonra bende rahatladim
Aynen benimki de yakaladı bizi iş üstünde eşimin yanına yattım uyuyordum başka zaman gel dedim

Ama çocuklarım büyük bende önce onlar koşuyor kapıya içerde ses varken açmamak da ayıp geliyor
Hatta en son bize geldiğinde ben kapıya giderken çocuklardan biri offf yine o gelmiştir dedi kadın bunu duydu içerde gülerek muhabbetimiz yaptı sıkılmadan

istermisin komsun buraya uyemis hatta bu konuya bile yorum yapmis :)
Ihtimal vermiyorum ama kac gundurde gelmedi acaba basina biseymi geldi diye dusunuyorum :işsiz: yoksa simdiye kadar yuz defa gelirdi ama bi suphemde su whtsapta bi durum paylasmistim biri bi karikatur koymustu onu koydum durum olarak yani gormedi sanirim ama gormuste olabilir :halay:

Komsuluk hakki diye birsey var bende yeni evliyken komsularimla iyi gecinmeye calisirdim. Ust komsum devamli birseyler istemeye basladi ama kendiside birseyler getirirdi. Yaptigi pastalardan filan. Bi kere bilgisayar sarj aletini istedi esim iste oldugu icin sormadn verdm getircem hemen dedi bir hafta oldu getirmedi . Bende bana lazim oldu diye istedim artik. Sonra bilgisayari istedi vermedim tamda evden cikiyordm yalanda soylemek istemedim is yerinde olabilir dedim esim is yerine goturur genelde . Icinde resimlerimiz ozelimiz var sonucta esimde izin vermez boyle birseye sonra herkese yaymis bilgisayari istedim vermedi kizginim diye zaten mesafe koymak istiyordm iyi oldu. Sessiz kalinca herseye tamam deyince malesef tepene cikiyorlar. Insallah sende mesafe koyarsn. Oyle komsu lazim degil.
Oda amma yuzduzmus yani hadi cocugu odev yapacak senin evde iki dk yapar cikar :KK14::KK57:

Oda amma yuzduzmus yani hadi cocugu odev yapacak senin evde iki dk yapar cikar :KK14::KK57:
Hayir cocuklari küçüktü ... öyle birsey olsa düsünmeden verirdim ,tam hatirlamiyrm 3 sene oldu yeni dogum yapmistm karisik bi zamandi ama kendiyle ilgili bi durumdu yani sacma sapan birsey zaten iyice sinir olmustm

Bir tanede bizde vardı böyle komşu evde ki bütün yiyeceklerden isterdi,ekmek,yumurta,sucuk,çay,kahve,domates,sebze evde pişen yemeklerden,yağ,bal,aklına ne gelirse baharatına kadar daha sayamadığım bir sürü yiyecek,yıkanmak için sıcak su bile isterdi şampuan bir sürü şey isterdi artık yok demeye başladık vermedik karşıda market vs var dedik açık anlasın diye en yakın market 2-dk mesefede yürüme mesafesinde her taraf market biz vermeyince başka komşulardan istedi onlarda bir verdi iki verdi üçünçüye yok dediler ki maddi durumu bizden bile iyi kat kat iyiydi.
Maddi durumu o yüzden iyiymiş desene :halay:
Kadın maşallah eşine mutfak masrafı çıkarmıyor hiç.:rolleyes:

Boyleleri daha beter oluyor bendede vardi kati koca maaslari esimle benim en az 2 bucuk katimizdi. Evleri arabalari var Allah daha cok versin tabi de. Disari cikariz hesap odemezler. Hep biz oderiz oyle birsey yapiyorlar ki kendi agizlariyla soyluyorlar. Aa siz mi ismarliyacaksiniz hic gerek yoktu cok sagolun. Herkes dilenci diyor. Bizde normalde gorusmuyoruz ama disarda karsilasinca pat diye izinsiz masamiza oturuyorlar. Esim bir gun dovecek ama ne zaman bilmiyorum. Esim der onlar uakinda sato alir:)))
Eşin dövdüğünde buraya yazsana.
Çok güldüm.:KK70:

Maddi durumu o yüzden iyiymiş desene :halay:
Kadın maşallah eşine mutfak masrafı çıkarmıyor hiç.:rolleyes:
Aslında eşide kızıyordu kadına ama değişen birşey yoktu tabi şimdi yıllardır görmüyorum hatta halı,perde vs isterdi ki gerçekten maddi durumu çok iyi.

Back
X