ay sende muz varmi aldin mi

Ben çok önemli bir şey olsa bile kimsenin kapısını çalamam bir şey isteyemem sadece bir defa oğlumla yaşıt oğlu olduğunu bildiğim komşunun kapısını akşam 10 da çalmak zorunda kaldım onda da çocuk ateşlendi eczane kapalı arabam yok üstelik param da yoktu çok mecbur kaldım ateş düşürücü istedim. Çok ayıp utanmıyor mu acaba ?

E elifduru2101 kızzzzzz muz var mı?
ne yalan söyliyim ara ara aklıma geliyorsun
ne yaptı ne etti senin komşu

yaz yaz
Cok sukur artik hic gelmiyo bana gecen bir iki defa denk geldi benim karsj komsum var surekli ona girip cikiyo bu aralar ben iyi kurtuldum

Sen de bana iki kilo elma kap gel diyin

Komsunuz belliki arsiz durumu iyiymis belliki cimrilerde.ama ben dert etmezdim bunu.çunku bir cocuk var ve belliki cocuguna yediriyor..cogu zamsn meyveler dolapta kalip curuyecegine yesin ne olacak.

geçen tuzum bıtmış .
Eşimde evde yoktu .
Üşendım çıkmaya .
Komşudan istemeye de utandm .
Tuzsuz yedım

İnsanlar iyici arsızlaşmış .
Hindistan cevizi istemek he vay vay vay

Bi anım aklıma geldi.ilk evlendigim zamanlarda karşi komşum sabah elinde bi bardakla kapıyı çaldı.az çay verebilirmisin dedi.şaşırdim bende aldım bardagi mutfaktan demledigim caydan döktüm tam kapiya gidiyordum ki eşim ne yapiyorsun kadin normal cay istedi demlenmis degil dedihahaha

Rezil olmama ramak kalmisken esimin mudahalesiyke kurtulmustun

Abla gel birlikte içelim çayı dememişsiniz iyi ki. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…