ay sende muz varmi aldin mi

Umarim tuvaletten kalkip istememistir
Umarim ay sahiden ayni komşusu ,kocam birazdan gelecek evde hiç icki kalmadi sende varsa versene bir şişe diye de sormuş.iceri girip buzdolabinida kurcaliyormus.Arkadasim aaa sen hiç utanmiyosun demis.O da cevap olarak amaaaan nolcaaaak bugun bana yarin sana hic cekinme gel iste ne varsa demiş.

Son düzenleme:
Benimde böyle bir komşum vardı,eşi öğlen yemeğe gelicek şehriye ister arkasından salça ister biraz yağ der yanınada biber kızartayım diye biber ister, en sonunda eşim kızdı git bir tane limon iste dedi,istedim ertesi günüde limonu geri verdim dün almıştım diye bozuldu ama bir daha da birşey istemediğ

Yok suzinki yine o kadt arsiz degilmis demekki olayi cozmus ben aynisini yapsam bu daha cok yuz bulur o kadr arsiz

Hayır demeyi öğrenmeniz gerekiyor.Kimseye hayır diyemedigimiz için geliyor başımıza gelenler.Kisa ve net ne isterse hayır yok.Yüzü varsa gelsin niye vermiyorsun desin o zaman da Esinize atın topu eşim rahatsız oluyor deyiverin.Bu ne ayol ayıp diye birşey var.Esim çalışsın,çoluk çocuğumun rızkını onunla paylasayim yok öyle bir dünya.Ara ara olsa anlarım ama sürekli olması arsizliga girer artık.Allah kolaylık versin

Aminnn... tesekkur ederim yorumunz icin zaten butun problem vende bunun farkindayim ben yok diyemiyorum ama bu kez kesinlikle kararliyim tavrini net bi sekilde koyucam mumkunse komsuluk falan etmek istemiyorum ayrica bende yasca oldukca buyuk ben henuz 25 yasindayim yani konuscak aslinsa ortak bi konumuz falan da yok ben pek gidip gelmeyi seven bi insanda degilim zaten

Bunlar bir tür canim hem de sayilari oldukca fazla olan bir tür pinti insan güruhu.Benim de yan komsum boyleydi ki cok sukur tasindik oradan ama tam uc sene erdal bakkal muamelesi gordum mesela evinde sadece yag tuz ve sogan var aksama turlu yapicam bana az biber patlican versene derdi verirdim az sonra gelir aa domates de yokmus falan derdi onu da alir gider yemek yaoardi.Mesela misafiri gelecek bana kek yapmaya gelirdi elinde bif bardak yag ve kalip o kadar hani un hani sut kabartma tozu vs yok.Bi gun seker bi gun deterjan bi gun cocuk bezi daha neler neler bir gun gecmiyordu ki komsum bisiy istemesin ha bu arada esi polisti hatri sayilir bir otomobilleri vardi durumlari bizden iyidi.Ben hic ama hic hayir diyemedim ona bilmiyorum ama yok diyemedim sadece bir gun kapiyi acmadim evde oldugmu biliyirdu kizar kuser diye dusundum yok ertesi gun yine ayni.Uc sene boyle gecti simdi tasindik cok sukur kurtuldum.Benim yaotigmi siz yapmayin yoksa daha cookk calar kapinizi

Evde yok de gönder ay ne bu yuzsuzluktur ya bigun aniden misafirim geldi bir tane limon lazım olduda markete de birakp cikamadm uzakti komsudan istedm ama nasil istedim bana sor hemen pazardan alip verdim kadina

Birgun kek yapacaktim evde un yoktu hamile oldugum icin bakkala gitmeye cesaret edemedim kisin ortasinda yan komsudan istedim 1su bardagi esim cok kizdi yapmasaydin keki dedi. Kapinin onunde bakkal alsaydin ordan evde parami yok o gun bugn kimseden bisi istemem

Ben komsuma belki 2 yıldır gitmiyorum kadın iki haftada bir gelir illa her seferinde yüz vermem

İlk taşındığımı sene bı kere sarımsak istemiştim yok dedi ve daha hiç bişey istemedim ondan sonra

Dünden önce geldi eşim uyuyor dedim gitti 8 de gelmiş ve çocuklar 9 da yatıyor

Dün yine geldi dedim ki x abla eşim gece vardiyasında hala yatıyor dunde söyledim olsun hadi ses çıkartmadan otururuz dedi ve içeri girdi

Senelerdir böyle bu kadın açık açık 9 da uyuyoruz okul zamanı gezme olmuyor diyorum ama salaga yatıyor

Daha önce bı kere habersiz gelmişti çocuk kapıyı açınca içeri dalmış sormadan

Eşim dusta bende çocuk uyutmaya çalışıyordum

Kadına içerde otururken eşimin kapı sesini duydum dur bekle dememle eşimin gelmesi bir oldu

Kadın defalarca bizi zamansız yakaladı ama naparsam yapayım aynı sizinki sizden faydalanıyor bizimkinin de hoşuna gidiyor zırt pırt bana gelmek

Ekleme : eşim 3 vardiya çalışan Hagi saat uyuyacagi belli olmayan biri

Banada fikir verin

Kapıyı açarken mandal takılı olsun. Birden içeri atlayamasın.

Kapıyı açarken mandal takılı olsun. Birden içeri atlayamasın.
Kadın çoğu zaman eşikte bekliyor terligini çıkartıp açar açmaz dalıyor mandalina yok kırık

Genelde kapıyı bı karış açıp kendimi kapatıyorum kapının açık kısmına ama farkemiyor hadi bişey olmaz deyip kapıyı hafiften açtırıp giriyor

O zaman eşiniz uyanıkken o açsın kapıyı. Müsait değiliz desin. Böyle komşular çok can sıkıcı maalesef.

O zaman eşiniz uyanıkken o açsın kapıyı. Müsait değiliz desin. Böyle komşular çok can sıkıcı maalesef.
Eşim yine ben müsait değilim dedikçe niye kabul etmedim der kadın eşimden cekinmiyor ki bizden yaşcada büyük kadın annem yaşında
Eşim hiç kıramaz yani başkasını
Evlatlık bı kız çocuğu aldı onu kulkaniyoe canı sıkılıyor ondan geldik diye

İnan tüm mahalle bıkmış durumda
Dün ceketiyle gelmiş aynı apartmanda oturuyoruz kızında da kazak vardı evimizde kalorifer yanıyor dedim ki sizin ev soğuk mu neden kalın giyindi iz meğer apartman dışına gitmişler gezmeye kadın kapıyı açmamış kapı bulamayınca bana gelmişler

Ya insanlar evde olup kapı açmıyor kabul etmemek için zaten kapıyı açarsan kadın bı şekilde giriyor

kovcaksınız başka çaresi yok. bide eşin duştayken gelmiş. duştan çıkıp üzerinde bornozla bi azarlıcak onu bi daha sizin kapının önünden gecebiliyomu. eşim kıramaz başkasını demişsin. kıramazsan çekmek zorundasın malesef

Bizimde boyle bi yasli teyze vardi ayy benik komsular hep tuhaf kapiyi acar acmaz direkt iceri dalardi bisey isteme huyu yoktu ama musaitmisinz diye falan hic sormazdi bi kere hatirliyorum kapi caldi ben kizimi emziriyodum yatak odasina gectm esime kapiyi ac dedim kapiyi acti kadin beni soruyo ve o ara iceri giriyo esim yatak odasinsa cocugu emziriyo falan dedi musait degiliz iste daha ne giriyosun ya ben belki ozel biseyler yasadim esimle oyuzden yatak odasindayim ama yok kadin girdi bide ytak odasinin kapiyi acmasinmi napiyon diye ben kalakaldm refkleksle hemen arkami dondum kadin da bi daha o sekilde gelmedi yani bu yasli teyzeyle salon duvarlarimz bitisik surekli bizi dinlerdi evin yalitimida iyi degil ses giderdi ben hamileyken ablamla tel de konusuyoruz canim visne istiyo abla gonder dedim kisin dolapta vardi ablamin snra ertesi gun kapi caldi bi baktim teyze visne getirmis bana dha bunun gibi bir suru onun yuzunden salonda oturamiyodum smdi kocasi amcayi terketti 70 inden sonra bende rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…