ay sende muz varmi aldin mi

O an evde olmayabilir markete gidemeyebilir. Ust uste olmasi rahatligindan ama ben asla boyle davranmam rahatsiz olmam ki komsum da boyle yapiyor ust uste denk geliyor. Ne olacak ki evde varsa muhakkak veririm hic hesabini yapmam.

Si
O an evde olmayabilir markete gidemeyebilir. Ust uste olmasi rahatligindan ama ben asla boyle davranmam rahatsiz olmam ki komsum da boyle yapiyor ust uste denk geliyor. Ne olacak ki evde varsa muhakkak veririm hic hesabini yapmam.
Sizede surekli bu sekilde davranilsa sizde kkendinizi kullaniliyo hissdersiniz ben zaten yaklasik 2 yildirki yapmiyodum ama artk aliskanlik haline getirdi bu durumu kadin benden aksam getrcm diye aliyo ses seda yok tamam iyi niyetli olsa aldiklarini geri getirirr o getirse ben almam zaten ama beni kullaniyo malesef

Aynen benimki de yakaladı bizi iş üstünde eşimin yanına yattım uyuyordum başka zaman gel dedim

Ama çocuklarım büyük bende önce onlar koşuyor kapıya içerde ses varken açmamak da ayıp geliyor
Hatta en son bize geldiğinde ben kapıya giderken çocuklardan biri offf yine o gelmiştir dedi kadın bunu duydu içerde gülerek muhabbetimiz yaptı sıkılmadan

istermisin komsun buraya uyemis hatta bu konuya bile yorum yapmis :)
Ihtimal vermiyorum ama kac gundurde gelmedi acaba basina biseymi geldi diye dusunuyorum yoksa simdiye kadar yuz defa gelirdi ama bi suphemde su whtsapta bi durum paylasmistim biri bi karikatur koymustu onu koydum durum olarak yani gormedi sanirim ama gormuste olabilir

Oda amma yuzduzmus yani hadi cocugu odev yapacak senin evde iki dk yapar cikar

Oda amma yuzduzmus yani hadi cocugu odev yapacak senin evde iki dk yapar cikar
Hayir cocuklari küçüktü ... öyle birsey olsa düsünmeden verirdim ,tam hatirlamiyrm 3 sene oldu yeni dogum yapmistm karisik bi zamandi ama kendiyle ilgili bi durumdu yani sacma sapan birsey zaten iyice sinir olmustm

Maddi durumu o yüzden iyiymiş desene
Kadın maşallah eşine mutfak masrafı çıkarmıyor hiç.

Eşin dövdüğünde buraya yazsana.
Çok güldüm.

Maddi durumu o yüzden iyiymiş desene
Kadın maşallah eşine mutfak masrafı çıkarmıyor hiç.
Aslında eşide kızıyordu kadına ama değişen birşey yoktu tabi şimdi yıllardır görmüyorum hatta halı,perde vs isterdi ki gerçekten maddi durumu çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…