- 23 Mayıs 2009
- 14.455
- 15.878
- 823
- Konu Sahibi elifduru2101
sende mıknatısmı var yüzsüz tipleri kendine çekiyonBizimde boyle bi yasli teyze vardi ayy benik komsular hep tuhaf kapiyi acar acmaz direkt iceri dalardi bisey isteme huyu yoktu ama musaitmisinz diye falan hic sormazdi bi kere hatirliyorum kapi caldi ben kizimi emziriyodum yatak odasina gectm esime kapiyi ac dedim kapiyi acti kadin beni soruyo ve o ara iceri giriyo esim yatak odasinsa cocugu emziriyo falan dedi musait degiliz iste daha ne giriyosun ya ben belki ozel biseyler yasadim esimle oyuzden yatak odasindayim ama yok kadin girdi bide ytak odasinin kapiyi acmasinmi napiyon diye ben kalakaldm refkleksle hemen arkami dondum kadin da bi daha o sekilde gelmedi yani bu yasli teyzeyle salon duvarlarimz bitisik surekli bizi dinlerdi evin yalitimida iyi degil ses giderdi ben hamileyken ablamla tel de konusuyoruz canim visne istiyo abla gonder dedim kisin dolapta vardi ablamin snra ertesi gun kapi caldi bi baktim teyze visne getirmis bana dha bunun gibi bir suru onun yuzunden salonda oturamiyodum smdi kocasi amcayi terketti 70 inden sonra bende rahatladim