ay sende muz varmi aldin mi

Bunun bir benzerinden de bende vardı
Ne çorbası ne muzu ne sütü ne Bebek maması ne Bebek fitili ne valizi istemediği şey kalmadı. Ben de olan şeye yok diyemiyorum. En son kına elbisemi istedi ben de bi bahane uydurup vermedim başka hangi elbiseni verebilirsin dedi (mesajla) cevap vermedim. O gün bugündür bir daha aramadı beni. Demekki verdikçe iyiymişim bir gün vermeyince benden kötüsü yokmuş. Aman konuşmasın böyle çok daha iyi.

Son düzenleme:
Mumkunse bende kotu olmak istiyorum zaten konusmasa keske hic umrmda degil ama beklemedeyim yakinda olacak insallah

• Aynıları benimde basıma geldi yüz verme verince yeniden isterler emin ol onunla muhabbeti kesince kafan ve kulağın rahat edecek
  • Şahsen ben artik çok rahatim kimse artik kafasına gore zilimi calmiyor

• Aynıları benimde basıma geldi yüz verme verince yeniden isterler emin ol onunla muhabbeti kesince kafan ve kulağın rahat edecek
  • Şahsen ben artik çok rahatim kimse artik kafasına gore zilimi calmiyor
Benim iki tane bebehim var oyle kafasina gore geliyo kapiyi caliyo cocuKlar uyuyomu demiyo kucuk oglu gelince kapiyi yumrukluyo yemin olsun biktim artik insallah bi daha gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…