- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 32
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Hayir maddi durumu cok cok iyi oturdugumz binanin teras katinda oturuyo onun haricinde iki evleri daha var ama ben biktim artikMaddi durumu çok mu kötü komsunuzun. Gerçi kötü olsa bile sürekli birşeyler istenmez.
Valla gayette guzel yoluyor dun esim artik verme dedi esim kiziyo de dedi ama ben safim isteKapiya kagit yapistir. Market degildir yaz. Hatta kolaylik olsun marketin yolunu da tarif et. Verme sen de belli ki yolacak yer ariyor.
Hergun bu sekilde sanki cocugu bana guvenip ana okuluna verdi hergun beslenme icin benden biseyler istiyo msj atip soyluycem artik benden bisey isteme diye kardesimle ayni binada otursak ben ondan bile isteyememÇocuguna de ki annene söyle market az ilerideymiş zahmet edip bir ugrayı versin.
Muz isteyeni de yeni duydum ayol
Mesaj atma yüzüne söyle.Hergun bu sekilde sanki cocugu bana guvenip ana okuluna verdi hergun beslenme icin benden biseyler istiyo msj atip soyluycem artik benden bisey isteme diye kardesimle ayni binada otursak ben ondan bile isteyemem
Dogru soyluyosunuz butun suc benim ama yok bitti artik sinirlerim tepemdeKusura bakma da suç sende ne demek sende muz varmı elma ver pardon canim burası bakkal mi desen kalakalir çok yüz verirsen bu isteklerin sonu gelmez ne isterse yok de kapıyı açma açınca çocuk uyuyo zile basma de yani bahane çok ayağını kes
Boylesine vermeyeceksin. Ihtiyaci olsa neyse. Hos ihtiyaci olan da isteyemez o da ayri. Bos dondur bundan sonra 1 haftada alisir matmazelValla gayette guzel yoluyor dun esim artik verme dedi esim kiziyo de dedi ama ben safim iste
Iste yuzune soyleyemem utanirmMesaj atma yüzüne söyle.
Birkaç defa yok çekeceksin.Zamanla istemekten vazgeçer diye tahmin ediyorum.Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Cok arsi onuda sakaya vururSen kötü olmayayım dedikçe o da azıtmış. Ona “mutfak masrafı için şu kadar borcun oldu tatlım “ desene.
Mesajla falan olmaz bu hak gaspetmektir yüzsüzlük resmen ne demek elma muz deterjan ama dediğim gibi geldiği anda hiç çekinmeden demen gerek kardeş burası bakkal değil bak markette herşey var ki utansa keşke azıcıkA
Dogru soyluyosunuz butun suc benim ama yok bitti artik sinirlerim tepemde
Ben acmamaya calisiyorum ama kizim hemen kapi calinca kapiya kosuya o da sesi duyuyo acmak zorunda kaliyormYuh bea yüzsüzlükte çığır açmış. Hindistan cevizi istemek nedir ya
Bence sertçe konuşun artık. Siz evinize almıyor musunuz deyin. hadi elzem şeyler verilir bi nebze de bildiğin yoluncak tavuk gibi görüyor.acmayin kapiyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?