ay sende muz varmi aldin mi

Valla bilmiyorum ki biz ankaradayiz dun diger komsuya sordum ondan da kakao margarin fln istemis bi kac defa yok de artik isteyemez dedi ben bu binaya daha sonradan tasindin benden once herkes birbirini tanimis zaten ama yinede arada gidip onlardanda yoluyo benimki kadar cok sık olmasada

bizim bir komşu vardı onu hatırladım . merdiven, tava ,tartı, tencere, soğan, patates aklına gelebilecek herşeyi isterdi. Yaz aylarında, bizim evimizde güneş enerjisi vardı, eline bir tane boş kova alır bana bi kova sıcak su verir misin derdi bizde veriyorduk (ama nerdeyse hergün sıcak su veriyoruz bu kadına) sonra bi öğrendik ki bu sıcak su ile duş alıyormuş yaksana şofbeni ama yok bedavayı seviyor millet o yüzden tavrını koy canım burası market değil bi eksiğiniz varsa ordan al de

Sizin bu halleriniz annemi hatirlatti. Ben evlenmeden once bi komsu kizi vardi eve gelir, annemin sigaralarini alir, cuzdanini acar bozuk para alir, dolabi acar begendigi seyleri alir falan... Bi gun epilasyon aletini istemis. Geri geldiginde bir baktim kil icinde Fisi yamulmus kablosu hasar gormus. Artik nasil kullandiysa. Annem onda bile birsey diyemedi. Neyse seneler sonra ben lazer aldim. Bi komsumuz merak etmis nasil bisey diye. Diger komsu dedi ki "bana yapalim bundan zaten az var bitiversin" "Yaaa maalesef hijyen sorunu var biliyosun bunun basliklari yikanmiyor ben bunu orama burama suruyorum" dedim Annem sok Onlar gidince de kizindan az ders al dedim haklisin dedi

Ay eşimin ortağı geldi aklıma adam tüm ortak arkadaslarimizdan borç almış ödenmemiş. Kimisi eşimi eşimi aramış söylemiş böyle böyle diye. Düşünün aynı işi yapıyorlar, kazanç aynı biz iki çocuk okutuyoruz, ev kredisi ödüyoruz, kendi yağimizla kavruluyoruz. Bunun tek çocuğu var karısı da çalışıyor yine geçinemiyor mu anlamıyorum. Iş yerindeki ofisboydan bile borç almış.
Demem o ki arsızlık bu. Yüz vermeyin bu tip parazit insanlara -

Ay eşimin ortağı geldi aklıma adam tüm ortak arkadaslarimizdan borç almış ödememiş. Kimisi eşimi eşimi aramış söylemiş böyle böyle diye. Düşünün aynı işi yapıyorlar, kazanç aynı biz iki çocuk okutuyoruz, ev kredisi ödüyoruz, kendi yağimizla kavruluyoruz. Bunun tek çocuğu var karısı da çalışıyor yine geçinemiyor mu anlamıyorum. Iş yerindeki ofisboydan bile borç almış.
Demem o ki arsızlık bu. Yüz vermeyin bu tip parazit insanlara -

Değiliz o zaman; ama aynı komşu tipine sahibiz. Arada tuz, yumurta istenir; ama her gün her gün defalarca gelip, üstüne de alınan verilmeyince insanın canı sıkılıyor, kullanılıyormuş gibi hissediyor insan kendisini. Benim bahsettiğim komşu karşımızda oturuyor, o yüzden en sık bizden istiyor, sizde de karşınızda mi komşu? Belki ondan en sık size geliyordur. Bizim en son bir ütü meselemiz oldu, annemgil tatildeydi - ütünün de hafif bozukluğu var, dikkat edilmezse ütülerken yakıyor.- ben de anlattım böyle böyle bir durumu var diye, vermek istemedim, "olsun yine de alayım." dedi. Verdim rahat bir hafta geçti geri vermedi, gerildim. Gittik, istedik. Baktık hala prizde ütü, vermeye niyeti yokmuş, sanki evinin ütüsü gibi kullanıyormuş. Anneme de "Kızın böyle dedi; ama hiç yakmadı." demiş. Çocuğu da "Anne yaktı ya." demiş, annem de "Doğru demiş, sorunu vardı ütünün." demiş. Nasıl sinir oldum bir de üstüne beni anneme bu şekilde şikayet etmiş. O günden beri kapı mapı açmıyoruz, laftan anlamıyor bu tipler.

Eski binamda kadın sürekli çocuğunu birine bırakmaya çalışırdı benim üst katımdakini bezdirmişti mesela pazara gidecek olurdu binayı gezerdi o zaman kızı 2,5 yaşında falandı
Bir gün zile bastı müsaitsen çocuğu getireyim bir iki saat oynasınlar dedi bende tamam dedim birkaç dakika sonra geldi çocuğu içeri bıraktı bende onun girmesini bekliyorum ben bilmem nereye uğrayacam ... vs bişeyler anlatıyor yok tek olmaz dedim sende gireceksen buyur yoksa o sorumluluğu alamam yüzsüz de ısrar ediyor merdiven basamağından konuşuyor her an tüyecek içerde de çocuklar kendi başlarına kaldı şangırtı sesleri geliyor ya sende gir yada al çocuğunu dedim aldı çocuğu.
Artık muhatap olmaz oh dedim ama nerde parka gidiyoruz ya mesela görüyor benimkini de götürürmüsün yada bahçeye iniyoruz direk yollardı çocuğu birde üstüne 2. yaptı şimdi büyüklerdir ama inşallah o çocukların başına bir şey gelmemiştir.

Tuz isteyeni duydum da muz isteyeni ilk defa.sen eve alışveriş yapmıyormusun de?şakayla karişik .yada bidaha istediğinde kapıya market tabelası yaptırıcam yakında de

Oha bu kadarını da duymamıştım doğrusu :O Geç bile kalmışsın muz, hindistan cevizi nedir, ciddi bir şekilde konuş artık benden bir şey isteme de. Kapıya çocuk geldimi yok dersen yine devam eder zaten.

Yok ben karsisinda degilim karsisindakileri coktan biktirmis sanirim ben 2 kat altta oturuyorum ama kadin bana gelmeye usenmiyo utanmiyo narkete gtmeye useniyo sanirim arsiZ ya

Tuz isteyeni duydum da muz isteyeni ilk defa.sen eve alışveriş yapmıyormusun de?şakayla karişik .yada bidaha istediğinde kapıya market tabelası yaptırıcam yakında de
Cekil soyle bi bakiyom dicem neye diyince benim kapida supermarket falanmi yaziyoda benim haberimmi yok acaba dicem

Birinciye bakamiyoruz ikinciyi niye yapmis simdi ikisini birden birakacak bi yer bulmustur bu insanlar ne kadar yuzsuz anlamiyorum hastaneye gitmem gerektiginde ya mecbur cocugumu yanimda gotururum kimseye birakmam yada esim ogun ise gitmez o evde cocuklara bakar bnde gidip gelirim bilmiyorum ama bu insanlar nasil rahat boyle nasil birakiyolar cocuklarini baskalarina ya dusse ya basina bisey gelse kim alcak sorumlulugu

Yok ben karsisinda degilim karsisindakileri coktan biktirmis sanirim ben 2 kat altta oturuyorum ama kadin bana gelmeye usenmiyo utanmiyo narkete gtmeye useniyo sanirim arsiZ ya
Böyle bir komsuda bende var soğan sarımsak nane tuz kahve tereyağ un makarna yumuşatıcı ketçap aklınıza ne gıda gelirse işte ama vermiyorum artık yok diyorum falan sizi o kadar iyi anlıyorum ki bence ihtiyacı olduğu için falan değil sırf bunu çıkarsan satmak için geliyorlar var böyle tipler yok diyeceksiniz bitti diyeceksiniz falan bu yüzden eşimle ar bile açılmaya başlamıştı adam haklı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…