ay sende muz varmi aldin mi

Gülerek sen burayı iyice markete cevirdin de, sonrada ne isterse yok dersin. Tuz bile istese yok de... anlarsa anlasın böyle adam mi kullanılır, yüzsüz insanlara ayıp olmaz üzülme

Az oncede kocasi esimi aradi esim tamirat islerinden arabadan falan cok iyi anlar arabasi bozulmus sanirim esimi asagiya cagiriyo bi inde bakalim diye esim musait degilim dedi adam daha israr ediyo esim yeni dus aldim inemem zaten hastayim daha cok hasta olurum abi kusura bakma diyo daha 5 dakka inde cik diyo esim musait degilim dedi kapatti bunlar aile boyu bize taktikar diye dusunuyorun
Esini ornek al. Ne guzel cevap vermis

Biz kırk yılda bir tuz falan istiyoruz millet Hindistan cevizine terfi etmiş :D Tövbee ya

eve servis yapan bir marketin telefonunu alın, kapınızı çalıp birşey istediğinde " a bende de şu şu yoktu sipariş verecektim senin için de deterjam söylüyorum var mı başka eksik gediğin söyleyelim gelsin" deyin sipariş verin ve market geldiğinde kendi siparişlerinizi ödeyin geri kalan için onun kapısına yönlendirin. almamazlık edemez merak etmeyin siz de ödetemez

1. Kadın "isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara" sözünü hayat felsefesi edinmiş resmen :KK53:

Sen de çözümü bu kadar basit bir durum için buraya konu açıyorsan Allah başka dert vermesin :işsiz:

Neyse, çözüm için formulumuz şu:

+hey corç versene borç
-olmaz maykil bende de yok

Yani şöyle yapıyorsun:

+komşu muz ver :ukala::ukala::ukala:
-evde muz yok.:süslü:

Her şey kabulde hindistan cevizi ne?
Sizden alıntı yaptım, çok kişi bunu sormuş ama sanırım meyve olarak değil istediği hindistan cevizi, hani keklerin tatlıların üstüne konan kurutulmuş rende gibi olanından. Öyle olduğunu düşününce biraz daha az abes geldi bana. Gerçi ona gelene kadar istedikleri abartı sınırını zaten çoktan aştığı için poşet bile istese göze batar artık.
Konu sahibi verme, bu işin kırılmadan olanı yok maalesef. Zaten iki gün üst üste istediğini verme senden kötüsü olmayacaktır, buna da alıştır kendini. E elifduru2101

Hayır yok / bende de az var çocuğuma yediricem / evet bir adet muzum var ama başka bir komşuya söz verdim ona vericem şimdi isim vermeyeyim ihtiyaç halinde olduğu belli olmasın. Alın size alternatif cevaplar.

Sizden alıntı yaptım, çok kişi bunu sormuş ama sanırım meyve olarak değil istediği hindistan cevizi, hani keklerin tatlıların üstüne konan kurutulmuş rende gibi olanından. Öyle olduğunu düşününce biraz daha az abes geldi bana. Gerçi ona gelene kadar istedikleri abartı sınırını zaten çoktan aştığı için poşet bile istese göze batar artık.
Konu sahibi verme, bu işin kırılmadan olanı yok maalesef. Zaten iki gün üst üste istediğini verme senden kötüsü olmayacaktır, buna da alıştır kendini. E elifduru2101

Evet tatlılarda kullanılandan istemiş, ilk sayfalarda bir yerde okumuştum ben.

Sende ondan iste :D ay yapsana onu çok merak ettim her gün ama her gün bir şey iste mesela şimdi git de ki un varmı çok lazım de yarın git de ki kivi var mı sonra sende yumurta iste el deterjanı iste aynısnı ona yap sonucu gerçekten merak ediyorum

Maddi durumu iyi olsa bil bu konuda hastalıklı olan insanlar var. Sanırım sizin komşu da onlardan biri...
Bu tipler sendne ondan başkasından ister, ay sonu ne akdar kar ettiğini hesaplar ve mutlu olur.. Evde kalorifer yakmamak için alışveriş merkezlerinde yaşar, karnını doyurmak için diğer komşulara oturmaya gider.. bence direk söyleyin biz kendimize yetecek kadar alıyoruz, liste yapıyoruz markete gitmeden bence sen de öyle yap unutmazsın bir dahakine deyin...

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Biz acaba aynı apartmanda mı oturuyoruz ki. Bizim de her gün üç kere kapıya gelen bir komşumuz var, bir gün gelmediğini bilmem, evde olabilecek her şeyi istiyor. Aklınıza ne gelirse yumurta, margarin, limon, tuz, evde olabilecek ne varsa ve geri de vermiyor. Annem çok yumuşak yüzlü benim de "verelim, nolacak diyordu." Zor da olsa onu da ikna ettim kapıyı açmıyoruz. Evde olduğumuzu anlayınca daha çok basıyor; ama yine de açmıyoruz, "anlasın bilerek açmadığımızı da bir daha gelmesin, boşverin." dedim. Biz açmayınca diğer komşuya gidiyor, o da açmazsa ki o hiç açmıyor onlara kapıyı, aşağıda başka bir komşuya gidiyor. Sanırım artık aşağıdaki de açmıyor kapıyı ki sadece bize basıp geri giriyorlar içeri. Siz de açmayın bence kapınızı, konuşunca da pek bir sey değişmiyor, canınızın sıkıldığı ile kalıyorsunuz.

Haydi Elif tüm KK tek yürek olduk senden bi atak bekliyoruz! :KK50:
Yapabilirsin! You can do it!

Gereğini yapmazsan da kimse cevap vermiycek valla o kadın kadar sana da kızdık söyliyim :bicak:
Cok haklisiniz bende bekliyorum gelip bisey istemesini kendimi hazirladim ayna karsisinda prova yaptm

Back
X